• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gururumu hiç ettim

Tek temennim onun bittiğini düşündüğü şeyin sevgi değil aslında sabır olması ve pişman olup geri dönmek istemesi bana açık kapı bırakmadı çünkü
Ya belki adam bahane olarak kullandi sanki cok sevmis de karsilik alamamis havasi vererek uzaklasmis yavastan.
Siz de sucluluk psikolojisine girmissiniz.
Pisman olup dönse bile yine boyle bir iliskiniz olacak.
Sinir sisteminiz alt ust olacak seviyor mu sevmiyor mu diye dusunup duracaksiniz.
Artik basladiginiz noktada degilsiniz dolayisiyla oradan devam edemezsiniz.
Ancak kaldiginiz yerden devam edebilirsiniz.

Çekilecek bir tarafı yok.. Kendince ıssız adam triplerine girmiş beyefendi... Hiç uğraşmaya, parmaklarını ona mesaj yazmam için yorduğuna değmez emin ol.. Bu tipler ciddi bir ilişkinin sorumluluğunu alabilecek kapasiteye sahip olmuyorlar.. Sen 3ay diyorsun ya.. İşte benim evlenmeden önceki 4 yıllık ilişkim de böyle bitmişti.. Durupdururken ara verelşm dedi.. Ben o süreçte aldatıldığımı öğrendim.. Postayı koydum.. Üzülmedim mi? Çok üzüldüm ama emeklerime üzüldüm.. Geçti gitti.. Şimdi evliyim ve çok mutlyum.. İnan bana o kendini ıssız adam sanan eski sevgilinden hiçbir cacık olmayacak.. Sen ilerde sana değer veren biriyle karşılaşınca aslında bu ıssızın sana hiç değer vermediğini anlayacaksın.. Üzülme hiçbir şey için..

Ya belki adam bahane olarak kullandi sanki cok sevmis de karsilik alamamis havasi vererek uzaklasmis yavastan.
Siz de sucluluk psikolojisine girmissiniz.
Pisman olup dönse bile yine boyle bir iliskiniz olacak.
Sinir sisteminiz alt ust olacak seviyor mu sevmiyor mu diye dusunup duracaksiniz.
Artik basladiginiz noktada degilsiniz dolayisiyla oradan devam edemezsiniz.
Ancak kaldiginiz yerden devam edebilirsiniz.
Çok doğru diyorsunuz hayata bakışımız isteklerimiz farklı bunu da dedi. Dönse de aklıma gidişi gelecek evet mantıklı düşünmeye çalışıyorum inşallah hayırlısı olsun ne diyeyim artık Allah büyük.

Çekilecek bir tarafı yok.. Kendince ıssız adam triplerine girmiş beyefendi... Hiç uğraşmaya, parmaklarını ona mesaj yazmam için yorduğuna değmez emin ol.. Bu tipler ciddi bir ilişkinin sorumluluğunu alabilecek kapasiteye sahip olmuyorlar.. Sen 3ay diyorsun ya.. İşte benim evlenmeden önceki 4 yıllık ilişkim de böyle bitmişti.. Durupdururken ara verelşm dedi.. Ben o süreçte aldatıldığımı öğrendim.. Postayı koydum.. Üzülmedim mi? Çok üzüldüm ama emeklerime üzüldüm.. Geçti gitti.. Şimdi evliyim ve çok mutlyum.. İnan bana o kendini ıssız adam sanan eski sevgilinden hiçbir cacık olmayacak.. Sen ilerde sana değer veren biriyle karşılaşınca aslında bu ıssızın sana hiç değer vermediğini anlayacaksın.. Üzülme hiçbir şey için..
Karşıma yeni biri çıkar mı bilmiyorum Allah büyük. Onun çıkar kesin karşısına bir sürü kişi ben yine yalnız kalırım. Hayatta böyle vurdumduymazlar kazanıyor sanki. Allahtan çok istiyorum inşallah iyi niyetlilerin karşısına iyiler çıkar.

Karşıma yeni biri çıkar mı bilmiyorum Allah büyük. Onun çıkar kesin karşısına bir sürü kişi ben yine yalnız kalırım. Hayatta böyle vurdumduymazlar kazanıyor sanki. Allahtan çok istiyorum inşallah iyi niyetlilerin karşısına iyiler çıkar.
Mesela benim eski sevgilim hala bekar.. Nişanşanacağını duydum ortak arkadaşlarımız var.. Ben sormam da gelir söylerler bana.. Düşün ben evlendim bir oğluşum var.. O daha yeni sorumluluk alabileceğine inanmış.. Muhtemelen seninki de evlenemez.. Çünkü o kafada değil bana göre.. Sen hiç üzülme.. Bak sorumsuz bir erkekten ne iyi bir eş ne de iyi bir baba olmaz.. Bu senin içini ferahlatsın.. Emin ol.. Tecrübeyle sabit.. Allah karşına yüreğine göre birini çıkarır.. Müsterih ol..

Ne kadar üstune düşmüşsünüz.
Yani aşırı derecede ciddiye almıssinız.
Var boyleleri ve hayatin gercegi,kandirildim hissini bir kenara birakin ve bir daha iletisime gecmeyin.

Ne kadar üstune düşmüşsünüz.
Yani aşırı derecede ciddiye almıssinız.
Var boyleleri ve hayatin gercegi,kandirildim hissini bir kenara birakin ve bir daha iletisime gecmeyin.
Şöyle ki ona bana dürüst ol abartma dedim inanacağımı bilmiyordum inanmadım sanıyordum bu kadar ama o da inandı kendi yalanına muhtemelen. Kısmet böyleymiş. Yok beni istemiyor belli ki hayatını yaşayacak yaşasın.

Mesela benim eski sevgilim hala bekar.. Nişanşanacağını duydum ortak arkadaşlarımız var.. Ben sormam da gelir söylerler bana.. Düşün ben evlendim bir oğluşum var.. O daha yeni sorumluluk alabileceğine inanmış.. Muhtemelen seninki de evlenemez.. Çünkü o kafada değil bana göre.. Sen hiç üzülme.. Bak sorumsuz bir erkekten ne iyi bir eş ne de iyi bir baba olmaz.. Bu senin içini ferahlatsın.. Emin ol.. Tecrübeyle sabit.. Allah karşına yüreğine göre birini çıkarır.. Müsterih ol..
Çok istiyorum hayırlı bir eş iyi bir yuva amin çok sağolun

Yok bence gururlu davranmissiniz. Yani olmasi gerektigi gibi. Ama karsinizdaki tam bir dönek. Gururlu takilip sizi pesinizden kosturacakti. Lafa bak lafa "beni tekrar kendine aşık et" karakteri oturmamis o sahsin. Bosver demek kolay biliyorum ama unutursunuz bence. Sanki siz cok sevmis degil de cok alismis gibisiniz. Agzi iyi laf yapiyor sahsin. Bu yonunden etkilenmis gibisiniz

Yok bence gururlu davranmissiniz. Yani olmasi gerektigi gibi. Ama karsinizdaki tam bir dönek. Gururlu takilip sizi pesinizden kosturacakti. Lafa bak lafa "beni tekrar kendine aşık et" karakteri oturmamis o sahsin. Bosver demek kolay biliyorum ama unutursunuz bence. Sanki siz cok sevmis degil de cok alismis gibisiniz. Agzi iyi laf yapiyor sahsin. Bu yonunden etkilenmis gibisiniz
Benden intikam aldı hiç seviyorum demedim diye sana güveneyim sevdir beni kendine demiştim ben de ona kötü davranmışım evet ama kötü niyetle egoyla değil gerçekten güven vermesini bekliyordum bir de seviyorum deyip döneklik etmek istemiyordum kolay söylenmemeli o cümleler

Sevgimi bitirdin demesi üzdü beni doğru diyorsunuz. Çok sağolun vaktinizi çaldım bir şekilde. Ama burası gerçekten iyi oluyor destek oluyoruz birbirimize ben de çok bunalınca açtım hesap sırf bu yüzden.
Kararsız bir kişilik ne yaptığını bilmiyor şu an önüne gelene gidiyor içiyor kafa buluyor ama ondan da rahatsız ona da üzülüyorum aslında ne istediğini bilmiyor sürükleniyor diye. Hayırlısı olsun ben onu tertemiz niyetlerle istemiştim kısmetimdeyse döner belki Allah büyük

Rica ederim, burda dertleşmek hepimize iyi geliyor. Çünkü olaylar farklı olsa da hepimiz kendimizden bir parça buluyoruz. Sevgimi bitirdin demesi de onun kendini rahatlatma şekli aslında. Sevgisini siz başlatmadınız ki siz bitiresiniz. Bu kişi sadece kafası karışık ve ciddi bir ilişkiden korkan biri bence. O yüzden de karşı tarafa suçu atarak işin içinden sıyrılıyor, bilinçsiz bir şekilde yapıyor belki de. Siz dert etmeyin ve hayatın akışına güvenin.

Rica ederim, burda dertleşmek hepimize iyi geliyor. Çünkü olaylar farklı olsa da hepimiz kendimizden bir parça buluyoruz. Sevgimi bitirdin demesi de onun kendini rahatlatma şekli aslında. Sevgisini siz başlatmadınız ki siz bitiresiniz. Bu kişi sadece kafası karışık ve ciddi bir ilişkiden korkan biri bence. O yüzden de karşı tarafa suçu atarak işin içinden sıyrılıyor, bilinçsiz bir şekilde yapıyor belki de. Siz dert etmeyin ve hayatın akışına güvenin.
Evet o benden daha korkak çıktı belki de :işsiz: bakalım hayat neler getirecek hayırlısı​

Kızlar mesaj atmayayım değil mi dönmez değil mi

Kızlar mesaj atmayayım değil mi dönmez değil mi
Dedim dedi dedim dedi.
Ne mesaj atacaksın kendine gel dünyada adam mi yok zaten dünyada adam olmasa da bununla olmaz. Konuşmaya bak beni kendine aşık et demiş. Ay biri bana bunu dese orada boğarım sen ne sanıyorsun kendini diye.
Yazıyoruz da senden anladığım ilişkinizi leyla mecnun sanıyorsun döneceksin belli.
Ama öyle değil bu adamdan sana köy kasaba olmaz.

Gelgitlerim oluyor işte böyle terapiye başlayacağım bir kendimi suçluyorum bir onu suçluyorum kafam iyi değil. Atmam mesaj yok bazen çok özler gibi oluyorum ama o değmez haklısınız ben de iyice değersizleştirmeyeceğim kendimi şu an tek tesellim ona dön dememiş olmam bari burda kalsın seviyem

Ne istediğini bilmeyen ergenus gibi. Görüşmeyin.

Tatlım sevgili sıfatıyla hayatına aldığın birine merhaban bile kanka modunda olursa duygular aşka doğru değil,soğukluğa doğru evrilir.

İlk tecrüben olabilir,güvenememiş olabilirsin ama biraz fazla geri çekmişsin kendini sanki.

Durum böyle olunca da karşındakinin ilişkiyi(ki ilişki bile oluşamamış)sürdürmek istememesi normal.

Ha o da dengesizlik yapmamışmı yapmış.Saçmalamış resmen.

Sen iyisimi önüne bak.Bununla zorlama.

Tatlım sevgili sıfatıyla hayatına aldığın birine merhaban bile kanka modunda olursa duygular aşka doğru değil,soğukluğa doğru evrilir.

İlk tecrüben olabilir,güvenememiş olabilirsin ama biraz fazla geri çekmişsin kendini sanki.

Durum böyle olunca da karşındakinin ilişkiyi(ki ilişki bile oluşamamış)sürdürmek istememesi normal.

Ha o da dengesizlik yapmamışmı yapmış.Saçmalamış resmen.

Sen iyisimi önüne bak.Bununla zorlama.
Evet bu yüzden çok üzgünüm dönsün istiyorum kendimi hatalı görüyorum

Kendisini başka hesaplardan takip ettim gezmelerde bir sürü insan eklemiş ve bir tane benim de bildiğim güzel bir kızla takipleşmişler kız baya iyi muhtemelen şimdi ona yürür çok kötüyüm kızlar ben bunun peşinden koştuğuma mı yanayım benden hemen sonra bir sürü ortam yapıp güzel kızlarla görüşmesine mi. Kendimi hiç bu kadar değersiz yalnız gurursuz hissetmemiştim. Ölmek istiyorum bu çocuk çok vurdumduymaz çıktı ben bir de buna iyi birisin dedim. İyi falan değil resmen yalanlar söyledi elde edemeyince de rahat ilişkilere yelken açtı tutmadı şimdi başkalarına açacak. Ne olur bana dua edin yaşadığım yer küçücük karşıma başkasıyla çıkarsa ne yaparım. Ne olurdu artık karşıma helal süt emmiş biri çıksa hayattan umudumu yitirdim ben yaşamayı sevmiyorum sanırım. Günlük gibi oldu burası gecenin 3ünde başka yazacak kimsem yoktu buraya koştum.

Back