Kusura bakma kafam o kadar karışık ki ne yazdım bilmiyorum düzeltmeye çalışacağım yazıyı.Dedi dedim dedi dedim şeklinde anlatım tarzın aşırı kafa karıştırıcı.. kendini daha iyi ifade etmelisin..
Adama gelecek olursak ne istediğini bilmediği gayet açık, kendini baştan belli etmiş.. ama sanki sonradan düzeltmek istemiş, pişman gibi ama öyşe karışık yazmışsın ki tam anlayamadım..
İlk kez biriyle görüştüm o da böyle çıktı . Ve kendini mükemmel sanıyor ben de onun egosunu şişirdim.Üzülme lütfen canım, bu davar seni bırak kimseyle devam edemez bu kafayla.
Cidden 5 yaşında gibi,böylesini de ilk defa okudum.
Ben araştırıyordum birileri mi var diye sevmediğim fotoğrafını profil yaptı sosyal medyasında kıskandığımı bildiği 2kızı ekledi. Ben deliriyordum. Bir gün bana ilişki sırasında o çocuk güvenilmez güzel kız gördü mü yazar diyen bir arkadaşım vardı ona mesaj attım hemen anladı naptınız hayrola dedi söyledm Durumu 2 gündür birisiyle konuşuyor dediler iyi ki bırakmışsınız dedi. Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Hemen mesaj attım sen buymuşsun diye o da hayır arkadaş ortamı öyle değil dedi. Hakkım helal değil dedim ben sana bir şey yapmadım sen bilirsin dedi. Nasıl yapmadın dedim duygumu bitirdin ben de geri çekildim bu dedi. Kötü şekilde bitirdik konuşmayı beni sil bir şey yap dedi seni sevmemiştim zaten haklıymışsın dedm tamam o zaman sorun yok dedi. Tabi ben yine duramadım uzunca mesaj yazdım böyle davrandığım için kendimden utandım daha düzgün sormalıydım haklılar mı insanlar dedim. Bana şu an sarhoşum hayatım kötü gidiyor memnun değilim kendimden sana kafam düzelince yazcam dedi. Ertesi gün bekledim yazmadı. Sözünü tut yaz dedim. Akşam yazarım işim var dedi. O sırada erkek kardeşim biliyordu ona mesaj atmış dalga mı geçiyorsun sen diye küfür etmiş. O cevap yazmadı kardeşime.Özür diledim falan yazcam akşam dedi. Senle konuşurken kimseyle görüşmedim evet şu an konuştuğum biri var ama bunun önemi yok bana yazdığında kendimi adi biri gibi hissediyorum dedi. Kim o konuştuğun dedikleri kişi mi dedim önemsiz öylesine konuşuyorum dedi sen bu musun dedm evet kafamı dağıtmam gerekir dedi peki dedim sen devam et bu ilişkilerine dedm peki kardeşin de mesaj atmasın dedi. Bu arada ben onu instagramdan çıkarmıştım ama o çıkarmamıştı hikayelerimi izliyordu resim koyduğum gün sildi beni. Üzüldüm duramadım düşman kalmayalım sen bu değilsin bana attığın mesajlar ortada bak gör dönüşünü kafamda kişiliğin tam olsun beni kandırdı diyeyim en azından dedim. Mesajlarını ona attım. Mesajlarımı silmeni istiyorum sana düşman değilim hakkım helal o kızdan ayrıldım senle bitirdiğimizde kendimi izole hissettim dağıtayım dedim sıkıldım kendimi özlemişim böyle rahatım biz el ele bile tutulmadan bitirdik bu saygımızı gösterir dedi. Ama bu bitirdi sana göre dedm niye bittiye dönüyor ben hastayım dinlenmem lazım dedi iyi geceler dedi. Nasıl soğumuşsun ya dedim geçmiş olsun dedim yazmadı cevap.
Ertesi gün ben bu değildim ayıpladığım kişiliğe döndüm sana baskı yapmak değildi amacım sadece duyduklarımı yakıştıramadım merakıma yenik düştüm sen bana düşman değilmişsin ben de kimseye düşman kalamam 3ay sana duygulu davranış sergilemedim şimdi buna ben de şaşırdım sanırım kandırılmış hissettirdn diye aramızda sorun yok ikimiz de mutlu olalım iyi akşamlar dedm.
Sağol iyi akşamlar dedi.
Okuyabildiyseniz çok teşekkür ederim. Kendimi rezil ettim. Dönsün istiyorum bunlara rağmen bana akıl verin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?