Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiziki birsey yasayincami değerli oluyor. Neyse bilincsizligine veriyorum su dedigini. Ilk görüştüğün olduğu icin böyle olman normal. Demekki yeterince birsey paylasamamisinki seni istemiyor. Ama sen onu hala böyle çok birsey yasadigin biri olarak görüyorsun. Şu hayatta daha neler neler başına gelecek Allah bilir. Ama böyle saçma birsey icin işe bile gidememek normal değil yani bukadar salma kendiniEvet fiziki bir şey yaşamadım 3buçuk ay her an görüştüm evet benim de yaşama anlayışım bu özür dilerim zamanınızı aldım
Bazı şeyleri anlamamakla beraber, anladığım kadarıyla bu çocuk seni sevmiyor, sana değer vermiyor. Yazarım demiş yazmamış, sözünü de tutmuyor. Yalancı biri izlenimini uyandırdı bende. Sana söylediği güzel sözlerin hiçbirinde de ciddi değildi bence...Ben araştırıyordum birileri mi var diye sevmediğim fotoğrafını profil yaptı sosyal medyasında kıskandığımı bildiği 2kızı ekledi. Ben deliriyordum. Bir gün bana ilişki sırasında o çocuk güvenilmez güzel kız gördü mü yazar diyen bir arkadaşım vardı ona mesaj attım hemen anladı naptınız hayrola dedi söyledm Durumu 2 gündür birisiyle konuşuyor dediler iyi ki bırakmışsınız dedi. Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Hemen mesaj attım sen buymuşsun diye o da hayır arkadaş ortamı öyle değil dedi. Hakkım helal değil dedim ben sana bir şey yapmadım sen bilirsin dedi. Nasıl yapmadın dedim duygumu bitirdin ben de geri çekildim bu dedi. Kötü şekilde bitirdik konuşmayı beni sil bir şey yap dedi seni sevmemiştim zaten haklıymışsın dedm tamam o zaman sorun yok dedi. Tabi ben yine duramadım uzunca mesaj yazdım böyle davrandığım için kendimden utandım daha düzgün sormalıydım haklılar mı insanlar dedim. Bana şu an sarhoşum hayatım kötü gidiyor memnun değilim kendimden sana kafam düzelince yazcam dedi. Ertesi gün bekledim yazmadı. Sözünü tut yaz dedim. Akşam yazarım işim var dedi. O sırada erkek kardeşim biliyordu ona mesaj atmış dalga mı geçiyorsun sen diye küfür etmiş. O cevap yazmadı kardeşime.Özür diledim falan yazcam akşam dedi. Senle konuşurken kimseyle görüşmedim evet şu an konuştuğum biri var ama bunun önemi yok bana yazdığında kendimi adi biri gibi hissediyorum dedi. Kim o konuştuğun dedikleri kişi mi dedim önemsiz öylesine konuşuyorum dedi sen bu musun dedm evet kafamı dağıtmam gerekir dedi peki dedim sen devam et bu ilişkilerine dedm peki kardeşin de mesaj atmasın dedi. Bu arada ben onu instagramdan çıkarmıştım ama o çıkarmamıştı hikayelerimi izliyordu resim koyduğum gün sildi beni. Üzüldüm duramadım düşman kalmayalım sen bu değilsin bana attığın mesajlar ortada bak gör dönüşünü kafamda kişiliğin tam olsun beni kandırdı diyeyim en azından dedim. Mesajlarını ona attım. Mesajlarımı silmeni istiyorum sana düşman değilim hakkım helal o kızdan ayrıldım senle bitirdiğimizde kendimi izole hissettim dağıtayım dedim sıkıldım kendimi özlemişim böyle rahatım biz el ele bile tutulmadan bitirdik bu saygımızı gösterir dedi. Ama bu bitirdi sana göre dedm niye bittiye dönüyor ben hastayım dinlenmem lazım dedi iyi geceler dedi. Nasıl soğumuşsun ya dedim geçmiş olsun dedim yazmadı cevap.
Ertesi gün ben bu değildim ayıpladığım kişiliğe döndüm sana baskı yapmak değildi amacım sadece duyduklarımı yakıştıramadım merakıma yenik düştüm sen bana düşman değilmişsin ben de kimseye düşman kalamam 3ay sana duygulu davranış sergilemedim şimdi buna ben de şaşırdım sanırım kandırılmış hissettirdn diye aramızda sorun yok ikimiz de mutlu olalım iyi akşamlar dedm.
Sağol iyi akşamlar dedi.
Okuyabildiyseniz çok teşekkür ederim. Kendimi rezil ettim. Dönsün istiyorum bunlara rağmen bana akıl verin ne olur.
Elimi tutsa tutabilirdi ama o da benden çekinmiş sen elimi tutsaydın yürürken aniden demişti en son ben çekingenim ondan bekledim ki sonrasında yavaş yavaş olurdu zaten o bana en başta sabırlıyım ben modu çizdi ben de acele etmedimEl ele bile tutuşamadıktan sonra niye sevgili oluyorsunuz anlamıyorum. Flörtün amacı ne?
Benimde böyle kendine dokundırmayan bir sevgilim olsa ayrılırdım. Çok soğuksunuz.
Gerçek sevgi yoktu O zaman aranızda. Siz Aşk duygusunu gerçekten yaşıyor olsaydınız koluna girer, Elini tutar gözünüzü ayıramazdınız. İlişkiniz devlet işleri gibi sıkıcı ve yavaşmış bittiği iyi olmuş.Elimi tutsa tutabilirdi ama o da benden çekinmiş sen elimi tutsaydın yürürken aniden demişti en son ben çekingenim ondan bekledim ki sonrasında yavaş yavaş olurdu zaten o bana en başta sabırlıyım ben modu çizdi ben de acele etmedim
fiziki şeyleri değerli görsem şu an böyle üzülmezdim bilinçsiz olduğum için değil verilen cevaba uygun yanıt o olduğu için verdim her neyse.Fiziki birsey yasayincami değerli oluyor. Neyse bilincsizligine veriyorum su dedigini. Ilk görüştüğün olduğu icin böyle olman normal. Demekki yeterince birsey paylasamamisinki seni istemiyor. Ama sen onu hala böyle çok birsey yasadigin biri olarak görüyorsun. Şu hayatta daha neler neler başına gelecek Allah bilir. Ama böyle saçma birsey icin işe bile gidememek normal değil yani bukadar salma kendini
Ve ayrıca demekki böyle kendini ağırdan satipta sonra birkac gorusmeye delidivane olmakta ise yaramıyormuş dimi
Bu konuda pişmanım içimden gelmedi evet ama o da yapamadı benim korkumdan belki olsa devam ederdiGerçek sevgi yoktu O zaman aranızda. Siz Aşk duygusunu gerçekten yaşıyor olsaydınız koluna girer, Elini tutar gözünüzü ayıramazdınız. İlişkiniz devlet işleri gibi sıkıcı ve yavaşmış bittiği iyi olmuş.
Orda kardeşime küfür ettirmedim onun adına mahcup oldum özür diledim ve kardeşime kızdım kardeşim beni hep frenlerdi olumlu olurdu ama son tavırlarını görünce mesaj atmış ona ben de şok oldumkonu sahibi adam anormal de siz de normal değilsiniz ki. Kanka gibi merhabalasma sürekli bitsin deme siz de ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Ben bu kadar bile katlanmazdim acikcasi. Bi de kardesinize küfür ettirmissiniz. Tamam kardeslerimiz bizi korusunda böyle konulardan değil. Baska. Biri olsa kardesinize zarar da verebilirdi.
Evet bu sebeple sonrasında çabalamak istedim ben de ona hep engel oldum diye üzüldüm yaşayamadıklarımıza üzüldüm dua ediyorum ki bana tekrar ısınsın diye ama olmaz artık muhtemelen. Arkasından da iyi şeyler söyleyen çok olmadı ben de mükemmel değilim diye düşündüğüm için yazdım ona sonrasında çok üzülmeme rağmen başkasına koşmasına rağmen yine de ona sen iyi birisin dedim iyi dilekte bulundum.Oncelikle sizin tek sorununuz tam da konu basliginda yazdiginiz cumle.
Yoksa arada sevgiye dair birsey yok.
Kirilan bir gurur var sadece.
Adam baştan aşkindan ölūyorum bitiyorum sensiz bir hayat istemiyorum tavriyla yaklasmis size.
Siz de ilk iliskiniz olmasindan sebep muhtemelen buyuk ve tutkulu bir aşk yasayacaginizi dusundunuz.
Gel gör ki kisa zaman sonra būyū bozulmus.
Hayal kirikligi olmus kirilan gururunuz da cabasi.
Aslinda burdan bakinca ortada kendini perisan edecek birsey gorunmuyor.
Siz surekli şart kosmuşsunuz.
O sizi severse siz de sevecekmissiniz.
Yoksa bitsin vs demissiniz.
Adam normal davranmamis da siz de garip davranmissiniz.
Sadece baslangic noktasindaki o buyuk sevda adimlarinda kalmissiniz siz ondan herhalde bu yikiminiz.
Zaten baslangicta hersey guzel olur arizalar sonradan cikar ortaya.
Evet ben olsam ben de beklerdim çünkü benim ciddi biri olduğumu en başından anladı bana evlilik imaları yaptı anneme resimlerini yollamamı istedi vs vs ama ben gerçekten ciddiysem bir anda ıssız adam moduna dönmezdim. Belki başta kendine güvendi ama huylu huyundan vazgeçemiyormuş demek sıkıldı eski hayatını özledi.-kafam karışık
-zaman ver
-ben sana döncem
-bekle yazıcam
-devam edelim yok yok ya da dur aklım karıştı
-o kızla öylesine konuşuyorum
-kafa dağıtmam gerek
Bunları diyen erkek türünün mü dönmesini istiyorsun?
El tutmaymış falan bunlar fasa fiso.
Seven erkek elini tutamadı diye yol değiştirmez. Onun amacına el tutuşmak hafif kalır gerçi. Adamın hayatı belli.
Bu konuda kadından bir ışık görmeyen erkek çekinir ve adım atamaz. Lisede bir erkek arkadaşım vardı aklıma o geldiBu konuda pişmanım içimden gelmedi evet ama o da yapamadı benim korkumdan belki olsa devam ederdi
Gece gece beynim yandı kız
Arkana bakma sepetle gitsin.
Acaba olsa nasıl olurduk diye içimde kaldı belki daha da kötü olurdu ama dönsün diye dua ediyorum kimse benden bu hareketleri beklemiyordu ben de dahil bence o bile şaşkınBu konuda kadından bir ışık görmeyen erkek çekinir ve adım atamaz. Lisede bir erkek arkadaşım vardı aklıma o geldiçok iyi bir çocuktu vakit geçirmeyi çok seviyordum ama asla dokunmak istemiyordum
okuldan çıkınca yakındaki metro istasyonunu bırakıp uzaktakine saatlerce yürüyorduk amacı elimi tutmaktı ama tutmasın diye elimde hep kitap taşıyordum. Zaten sonra dayanamadım ben ayrıldım. Çünkü istediğim ilişki modu bu değildi. Aksiyon hareket ve heyecan olmalıydı. Üzülmeyin kurtulduğumuza sevinin
![]()
Ahahahben demedim o dedi
Bakacak arka kalmadı kalsaben demedim o dedi