• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gururumu hiç ettim

Kapalı da olabilirdim ama amacım dini olarak sakıncası var yapmayayım değildi güvenemedim sadece

Instagramdan yazışıyorlardır belki ya da twitter ya da swarm? Tanımıyorsun; ama ufak bir araştırma ile öğrenebilirsin, o da bunu biliyor. Adam tam çakal.
Bıraktığına inanıyorum geri adım atmaz o başkasına yürüyorsa bilemem

Sadece 3.5 aydır süren birsey için bu kadar tantana ne oluyor ya?
Kaç yaşındasın sen?
Karşında kafası karışık bir adam var ama sende normal değilsin
6 ay sonra görüşelim ne ya?istersen görüşürsün adam sana tecavüz mü edicek?
Görmeden zaten hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlayamazsınız.
Neyse unut gitsin
Seni istemeyeni sende isteme
Bağlanma sorunu varsa bağlanmasın
Sana bağlanmak isteyen bir adam bulursun ..

Bu yuzden isinden izin alip toparlaniyorsun yanii.. 4 kez bulusup elini bile tutmadigin birisi icin canim sen eminmisin? Ortaogretim de olan gencler bile su hareketleri yapmaz. Nasil bir ciftmissiniz siz..birak hayatini yasa..isinle ilgilen..akli selim flortler bul kendine..flortun de bi kalitesi olur..sartli surtlu bu neymis?

6ay dememin nedeni hem kendime güvenmemem çünkü o beni gördü ama yüzyüze gelmemiştik daha önce kimseyle görüşmediğim için gerildim bir şaka gibi öyle başladı. Ve ona güvenme dediler hemen inanma dediler diye önce tipini değil kişiliğini göreyim istedim

Bir kaç kişiyi bir arada idare ettiği o kadar belli ki, tam sana adapte olmaya çalışırken diğer tarafa dikkati kayıyor, diğer taraftan tekme yeme ihtimaline karşı da seni hayatında tutmaya çalışıyor.

Özetle tam bir pislik.

Bu yuzden isinden izin alip toparlaniyorsun yanii.. 4 kez bulusup elini bile tutmadigin birisi icin canim sen eminmisin? Ortaogretim de olan gencler bile su hareketleri yapmaz. Nasil bir ciftmissiniz siz..birak hayatini yasa..isinle ilgilen..baska flortler bul..
Biraz fazla duygusal ve salak davranmış olabilirim evet çünkü inandım benim için onun elini tutmam sarılmam vs değil birbirimize hissettirdiklerimiz önemliydi aşkı sevgiyi fiziksellikte aramadım gereksiz bağlandım evet

Sil
Peki ona inan; ama beni dinle, silme o mesajları.
sildim dedim ama silmedim saklı bende hatırası var diye ama atmam kimseye düşmem o kadar kendi kaybettiğini anlar belki ben ona samimiydim dürüsttüm tek temennim pişman olması

6ay dememin nedeni hem kendime güvenmemem çünkü o beni gördü ama yüzyüze gelmemiştik daha önce kimseyle görüşmediğim için gerildim bir şaka gibi öyle başladı. Ve ona güvenme dediler hemen inanma dediler diye önce tipini değil kişiliğini göreyim istedim
Iyi yapmışsın canım bu konu da acaban olmasın.
O adam olamamış amacı farklıymış unut gitsin.

Tamam işte, kişiliğini de görmüş oldun. Sen kendine değer vermezsen, kimse sana değer vermez. Böyle birini hala düşünmen bile hata.

B
Bir kaç kişiyi bir arada idare ettiği o kadar belli ki, tam sana adapte olmaya çalışırken diğer tarafa dikkati kayıyor, diğer taraftan tekme yeme ihtimaline karşı da seni hayatında tutmaya çalışıyor.

Özetle tam bir pislik.
Yaşadığımız yer küçük adım atsa kulağıma gelir karşıma çıkar her an nerde olduğunu ben sormadan kendi yazıyordu fotoğraf atıyordu vs vs ben hiç sormadan o yapıyordu instagramdan kimi takip ediyorsa baktığımı biliyordu takip ettiğimi whatsapp ekran resmini altmışlığı da var konuştuklarını falan bilmiyorum ben inandım ama sonradan bozdu çok ıssız adam moduna girdi

Arkadaşımla tanıştıracaktım sonra bir sıkıntı çıktı aramızda tanıştırmayacağım dedim Çünkü tanıştırırsan ileri gitmiş gibi olacak beni o boyuta taşımak istemiyorsun geri adım atamam diye onunla tanıştırmıyorsun demişti o daha derindi benden o zamanlar

Ya sen şaka mısın. Bir b¤k yasamamissiniz ki. Can sıkıntısından konuşmuş. Ve sadece senle değil bir sürü insanla. Bunu atlatmak icin izine ayrılmışsın birde :olamaz: Allah'ım sana baska dert vermesin. Bende birsey oldu sandim uzun uzun okudum boşuna ona üzülüyorum

Ya sen şaka mısın. Bir b¤k yasamamissiniz ki. Can sıkıntısından konuşmuş. Ve sadece senle değil bir sürü insanla. Bunu atlatmak icin izine ayrılmışsın birde :olamaz: Allah'ım sana baska dert vermesin. Bende birsey oldu sandim uzun uzun okudum boşuna ona üzülüyorum
Evet fiziki bir şey yaşamadım 3buçuk ay her an görüştüm evet benim de yaşama anlayışım bu özür dilerim zamanınızı aldım

Back