• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gururumu hiç ettim

Ahh ahhhh çok iyi anlıyorum seni konuma bakabilirsen bi bak arkadaşım.çok zor olucak ama unutmaya çalış.böyle heriflerden fayda gelmez. Rezil ettim kendimi falan diye de düşünme. Rezil falan etmedin içinden geldiği gibi davrandın sevdin sadece. Bırak ne hali varsa görsün.

Ben şeyi anlayamadım 6 ay sonra görüşebiliriz, elimi tutamazsın falan bu nedir? Hint kumaşı mısınız acaba? Adam soğumuş sizin soğukluğunuz yüzünden zaten iyi ki de soğumuş çünkü doğru düzgün bir insan değilmiş. Bitmesi senin için iyi olmuş. Ama sonrasında gerçekten kendini rezil etmişsin. Daha fazla uğraşma

Yaşadıklarını kendine tecrübe say ve hayatına devam et. Karaktersizliğini bu kadar kısa sürede belli ettiği için de şükret. Ya yıllarını kaybetmiş olsaydın? Gerçekten seni sevseydi, alternatifin olmazdı. Sürekli mesaj atıp uzatmasaydın daha iyiydi ama, şu andan itibaren artık sana değer vermeyen biri için üzülmeye değmeyeceğini anlamalısın. Sence öyle biri için üzülmeye değer mi?

Muge anliya bi bayan cikmisti zmaaninda al dedi git dedi hep dedi diyordu okurken o geldi aklima buarada bosvern gitsn elbet gelir biri

Mesajlarımı silmeni istiyorum sana düşman değilim hakkım helal o kızdan ayrıldım
Kıza mesajları atarsın da kız elinden kaçar diye korkuyor. Seni bilerek oyalamış, o kızla olamazsa sana dönecekmiş.

Bulunmaz hint kumaşı olarak hiç görmedim kendimi 6ay tabiki ciddi değildi aramızda espri gibi oldu ama bekletiyordum çünkü emin olmak istedim güvenmek istedim o da kabul etti hayatıma tek kişiyi almak istedim ben hata ettim

K
Kıza mesajları atarsın da kız elinden kaçar diye korkuyor. Seni bilerek oyalamış, o kızla olamazsa sana dönecekmiş.
kızı bırakmış zaten kendini özlemiş böyle rahatmış
Mesajlar beni üzüyormuş ondanmış

K

kızı bırakmış zaten kendini özlemiş böyle rahatmış
Mesajlar beni üzüyormuş ondanmış
Kızı bırakmamış işte yalan. :olamaz: Bu kısmı özellikle alıntıladım. Sen kıza mesajları atma diye öyle diyor ve silmeni istiyor ki önlem almış oluyor kendince.

Whatsappa girişleri azaldı ama gerçekten o kızı bırakıp başkasına gitmeyi planlamış da olabilir tabi

Aşırı muhafazakar ön tanıtım çok itici, hemcinsin olarak, gereksiz ve sahte buldum. O ne düşündü acaba, belki “ben 6 ayı, 1 ay yapayım bakalım” diye plan yaptı.
Şimdi telefonda konuşuyorsun, nette bakışıyorsunuz
Niye buluşma için 6 ay?

Telefonda konuşmak daha mahrem, nerde olduğunu, ne yaptığını,i vs illa söylüyorsun.

Bir de kızı tanımıyorum atamam zaten
Instagramdan yazışıyorlardır belki ya da twitter ya da swarm? Tanımıyorsun; ama ufak bir araştırma ile öğrenebilirsin, o da bunu biliyor. Adam tam çakal.

Bence de.... lutfen gururlu ol. Neden dustun bu adamin ustune. Ustelik haketmiyor da.

Bes para etmez. Artik yazma. Tamamen cikar hayatindan. Ustune dustukce daha da kotu duruma dusuyorsun!

Aşırı muhafazakar ön tanıtım çok itici, hemcinsin olarak, gereksiz ve sahte buldum. O ne düşündü acaba, belki “ben 6 ayı, 1 ay yapayım bakalım” diye plan yaptı.
Şimdi telefonda konuşuyorsun, nette bakışıyorsunuz
Niye buluşma için 6 ay?

Telefonda konuşmak daha mahrem, nerde olduğunu, ne yaptığını,i vs illa söylüyorsun.
Kapalı değilim amacım o değildi günahtan kaçmak değil yani

''Dedi dedim dedim dedi'' aklımda kalanlar..
Adam istemiyor belli ki hala neden mesaj atmaya devam ettiniz?

Back