Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba kısaca anlatacağım.20gündür çok mutsuzum öyle böyle değil öldürseler teşekkür ederim o kıvamdayım. İşimden izin aldım toparlanayım diye hala enkazım.
3buçuk ay önce instagramdan bir istek aldım arkadaşımla karşılaştığım birisi meslektaşım aynı zamanda ekleyen arkadaşıma sordum bu o mu diye evet dedi kabul ettim. 2-3 gün içinde fotoğrafımı beğendi ve sonra yazdı. Ben hayatımda hiç kimseye evet dememişimtim bunu o da biliyordu. Numaramı verdim konuşmaya başladık. Arkadaşım bana dikkat et o senin kadar önemsemez böyle şeyleri vs vs deyip duruyordu kaptırma diyordu. Ben bu çocuğa şartlar koştum senle buluşmam hemen dedim hatta 6ay dedim kabul etti beklerim dedi beni sık boğaz etmedi 1,5 ay sonunda artık kavgalar başladı buluşmak istiyordu ne olacaksa olsun yeter dedm buluştum bana aşık olduğunu beni çok istediğini hayatının sonuna kadar benimle olmak istediğini aklında kalbindeki hayalindeki kişinin ben olduğumu söylüyordu bana şiirler yaZıyordu her sabah günaydın mesajı attı istisnasız ona bana abartılı cümleler kurma diyordum her seferinde abartı değil diyordu. Neyse bana tek ilişkim oldu o da ciddiydi demişti hayali şekilde anlattı ben üstüne gittikçe meğer yalanmış beni daha iyi etkileyeceğini düşünmüş 3ay sonra itiraf etti. Yalancı de kötü de ama beni bırakma dedi. Affettim onu. Ama bana soğuktu onunla sadece 4kez buluştum el ele bile tutuşmadım hatta merhabalaşırken bile kanka muamelesi gördü. Sonrasını diyalog gibi yazacağım bambila ve dengesiz diye :)
Bambila : niye böylesin benden soğudun mu ?
Dengesiz: Arkadaş gibi hissediyorum
Bam:sevmiyor musun
Den: insan olarak çok seviyorum ama duygusal olarak bilmiyorum
Bam: tamam o zaman bitti
Den: Niye bitmesin düzelebilir tekrar duyguya dönebilir
Bam: Saçmalama nasıl olacak
Den: sen beni seviyorsan beni kendine aşık edersin
Bam: ben bunu yapamam sen severken bitirdin elini tutmadım diye
Den: Çünkü sevmiyorsun ne olacak peki
Bam: Ben seviyorum ama sevsem de istemem seni
Den: Niye daha önce söylemedin toparlayacağım bunu izin ver
.Ertesi gün arkadaşımla konuştular 3gün düşünmek istedi. neyse 1gün verdm akşam yazdı
Den: unutalım ben devam etmek istiyorum
Bam: böyle devam etmem ben iyi geceler
Den: peki hakkını helal et
Bam :helal olsun
Den: Benim parçam koptu seni özlediğimde yazaam dönmezsin değil mi bana
Bam: özlemezsin niye özleyeceksin
Den: özledim şimdiden bana süre ver pazar döncem
Bam: iyi tamam mutlaka dön işe gitcem kafamı toplayayım
Denazardan önce de yazsam olur değil mi ?
Ertesi gin çevrimiçi gördüm aklında biri vardı niye demedin aklımda kimse yok arkadaşlarımla konuşuyorum sen de çevrimiçisin dedi
3.gün sonunda dönmedi niye sözünü tutmadın dedim üzülmeni istemedim vs dedi.
Toparlamak istiyorsak bir şeyler yapılabilir gibi konuştuk arkadaşım bana eğer istiyorsan iyi yaz artık dedi öyle yaptım ben de
zamana bırakarak düzelir diye umuyorum dedi sevgi varlığından emin değilim dedi
Bam: Zamana bırakarak mı düzelecek konuşmayacak mıyız
İstemediğin biri için mi deneyeceksin
Den: sen buna değersin konuşacağız eskisi gibi ama ben bunun için çaba gösterebilecek miyim yarı yolda bırakmak acı verir ikimize de
Bam: sen beni sevecek misin peki böyle bİz nasıl terse döndük ya
Den: valla ben de bilmiyorum
Ertesi gün yine yazmadı bitirelim artık dedim yine uzattı.
Sonra dayanamadım beni istemiyorsun diyemiyorsun dedim
Den: desem bitecek
Bam: Bitmiş zaten duygun yok
Den: duygum var bitmesin istemiyorum düzelir diye bekliyorum erteleyelim
Bam: Arkadaşça mı var
Den: evet
Bam: Bana son gün bile ilerletelim dedin kafan mı güzel
Den: Karışık çok karışık
Bam: Hayatından çıkıyorum kimseye böyle davranma bir daha .
Den: yapma
Bam: çoktan yapmam gerekirdi
Den: Özür dilerim ben kötü biriyim
. Orada bitti. Ama daha devamı beni bitiren kısım.
Rezil ettim değil mi kendimi. Üstelik bunun en yakın arkadaşı bile ondan önce bana yazmıştı talep edilmeyen biri değildim ama bu çocuk beni altüst ettiYeterince yazmışsın daha yazma
Sorunlu olan benmişim gibi hissettirdi. Benim yüzümden bitmiş gibi. Ben biraz ayrıntıcıyım evet önceki konulardan çok kavga çıkardım ama onla alakalı duyduklarım beni iyice tetiklemiştiÜzülme lütfen canım, bu davar seni bırak kimseyle devam edemez bu kafayla.
Cidden 5 yaşında gibi,böylesini de ilk defa okudum.
Bana sorunlu gibi hissettirdi kendimi. Beni takıntılı geçmişi ikidebir açan biri olarak gördüBöyle tipler sorunlu oluyorlar cidden,kesin olarak bitirip engelleyin derim.
Gerçekten kafamın içinde şu an beyin olmadığını düşünüyorum ben de. Onu seviyorum sanırım veya hırs mı bilmiyorum ama dönmesini çooook istiyorum ben ona hiç hata yapmadım yalan söylemedim biraz pişmanlık duysun istiyorum 20gündür ağlıyorum o hayatında tam gazMümkünse dönmesin cnm ya kurtar kendini bu ne böyle uğraşmaya yer falan mı arıyorsun allasen
Tebrik ediyorum daha ilk bölümden dediniz bunu ben daha hala ona sen iyi insansın dedim şaka gibiYalancı, kişiliği oturmamış, ilişki sorumluluğu alamaz, hatta belki kimseyi sevemez ne yorumu bu adama canım pembe mürekkebime yazık valla![]()
Biptir et canım ya yeter artık beş para etmeze yazıp totosunu kaldirma ne öyle çocuk gibi hatta kişiliksiz unut gitsin hiç kafanı yorma degmez sakın yazma yazarsada taniyamadim pardon de birdaha da cevap verme kalsın öyleBana sorunlu gibi hissettirdi kendimi. Beni takıntılı geçmişi ikidebir açan biri olarak gördü
Bağlandım bir de olduğum şehirde tektim çok bağlandım.Bu adam için bir şey diyemem ama sizin bu adam için kendinizi dağıtmanız ilginç.
Kesip atsanız daha iyi.
Bağlandım bir de olduğum şehirde tektim çok bağlandım.
Sorun zaten unutamamam. Takıntı haline gelmesi veya çok sevmem. Ben inandım onun sabrına samimiyetine. İlişki bile olmasa benim ilkimdi.O onu dedi ben bunu dedim.. ne bilim ortada ciddi bişi yokmuş ki zaten.. unut gitsin..
Yazmaz ki sanki ben ona kötülük ettim o benden soğudu.Biptir et canım ya yeter artık beş para etmeze yazıp totosunu kaldirma ne öyle çocuk gibi hatta kişiliksiz unut gitsin hiç kafanı yorma degmez sakın yazma yazarsada taniyamadim pardon de birdaha da cevap verme kalsın öyle
Düzelmez değil mi bu insan ? Pişman olmaz ?Anlıyorum bağlanmanız normal ama bu adam sizin güvenip yola çıkabileceğiniz biri değil bana göre.
Bir ömür ağlamaktansa 1 yıl ağlamak daha iyi değil mi?