GÜRGAN KLİNİK IŞIN KOCABAŞ HASTALARI TOPLANIN

Ben sevemedim o kadini ya. Bide clinic para odakli hersey cok cok yuksek fiyatta orda. Baskentte gogsen hocaya yada hulusi hocaya gidin derim hem maddi hem manevi farki goreceksiniz.
Ben ziya hocaya gittim o iyiydi. Baskent cok kalabalik her sey birbirine karisiyormus arkadasim gitmisti. Pek memnun kalmadi hoca iyiymis ama oturup uzun uzun istedigini soramamis

Valla istedigim zaman ariyorum msj atiyorum mutlaka cvp veriyor hoca. Hic de zaman ayirmadigini gormedim. Her zaman dinledi beni. Burda evet yogunluktan bekliyosun. Ama gurganda neyi bekledigini bile bilmiyosun. Cildirmistim ilk gittigimde gurgana.

Valla istedigim zaman ariyorum msj atiyorum mutlaka cvp veriyor hoca. Hic de zaman ayirmadigini gormedim. Her zaman dinledi beni. Burda evet yogunluktan bekliyosun. Ama gurganda neyi bekledigini bile bilmiyosun. Cildirmistim ilk gittigimde gurgana.
Peki neyi bekliyo mussun :)) sonra alıştın mı beklemeye.. her gittiğinde muayene ücreti ver mi yosun dimi sizin sonuç ne oldu başladınız mi tedaviye

Benim raporun yok yani 7000 olacak anladım çok teşekkür ederim tavsiye ediyo sunuz yani
Acikcasi cok merkez arastirdim. Ayrica il disindan geliyorum ailem ankarada oldugu icin tercih ediyorum ankarayi. Ben ziya hocadan memnun kaldim. Haftasonu oldugu icin mi bilmiyirim beklemedim. Zaten 1 saat gorustu ayrintili dinledi. Genel olarak ekip de ilgiliydi. Herkes icin hayirlisi olsun. Onemli olan beklentiniz ne beklentiyle gidiyorsaniz o beklenti karsilaniyorsa mutlu oluyorsunuz ve merkezi begeniyorsunuz. Hocanin dedikleri de mantikli geldi. Tabiki ben once universite hastanesinden denedim ilk ozel deneyemimim. Daha once cok denemsi olmus bicok ozelle gorusmus kisiler icin degerlendirme daha farkli olabilir.

Benim raporun yok yani 7000 olacak anladım çok teşekkür ederim tavsiye ediyo sunuz yani
Ben bi de bahceci ankarayla gorusmustum ama muayeneye gitmedim. Tanidim bir embriyolog yeni kurulmus merkezin laboratuari tam oturmaz bu onemlidir diyince oradan vazgctim ama selen hanimla telefonla gorusmustum o da ilgiliydi. Orasi da 6500 civariydi kanlari falan ucretsiz pakete dahildi. Gurganda kanlar ucretli ama disarda da yaptirabilirsiniz dedi.

Bir de ben merkezleri arastirirken oradan tanidik bulmaya calistim cunku onlar dahi iyi biliyorlar ve durustce soyluyorlar

Bir de ben merkezleri arastirirken oradan tanidik bulmaya calistim cunku onlar dahi iyi biliyorlar ve durustce soyluyorlar
Bende ankara bahceci de tedavi gördüm ama sonucum negatif oldu malesef şimdi acaba başka merkeze mi gitsem diye düşünüyorum ama şehir dışından geldiğin için kanları dışarda yapmak zor olur baya pahalıya gelir buda teşekürler

Peki neyi bekliyo mussun :)) sonra alıştın mı beklemeye.. her gittiğinde muayene ücreti ver mi yosun dimi sizin sonuç ne oldu başladınız mi tedaviye
milletin keyfini bekliyomusum orasi kesinn. :) gogsen hoca detayli histereskopi yapti polip cikti sonra da laparoskopi oldum yapisiklik ve tupler kapali cikti. Simdi beklemedeyim. Gurganda histereskopiye 2500 ameliyata 10000i bulur dediler. Gogsen hocada ikisine 1000 tl odedim. Evet gurganda bolca zaman ayiriyolar dinliyolar ama yine bildiklerini okuyolar. Gogsen hoca hasta odakli. Kaygi duydugum aklima yatmayan herseyi soyledim. İstedigim herseyi de yapti. Tutmadiginda isin hocanin tek dedigi bizimde caresiz kaldigimiz anlar oluyo falan. Timur hocayla bile gorusemedim. Bi sorun yok diyosunuz tekrar bakin diyorum 12.500 tl diyolar. Tupler kapali polip yapisiklik bilmemne varmis gelecek ay bidaha gel diyolar her ay sokaktan supuruyorum ya ben 10.000 tlyi. Kimsenin umrunda degil.

Hep öyle oluyo zaten negatif olduğunda bişey bile diyemiyo lar parani psikolojinin topla yine gel sanki para basıyoz :)) gogsen hoca baskent üniversitesinde sanırım ona randevu isteyen herkes alabiliyor mu hemen

Hep öyle oluyo zaten negatif olduğunda bişey bile diyemiyo lar parani psikolojinin topla yine gel sanki para basıyoz :)) gogsen hoca baskent üniversitesinde sanırım ona randevu isteyen herkes alabiliyor mu hemen
Ben sehir disindan geliyorum cnm bana verdiler hemen soyledim durumumu. Sonrasinda zaten randevuya gerek olmuyo gununde gidiyosun sqbahtan islemlerini hallediyosun ogleden sonra arayip ilaclarinla ilgili bilgi veriyorlar

Ben sehir disindan geliyorum cnm bana verdiler hemen soyledim durumumu. Sonrasinda zaten randevuya gerek olmuyo gununde gidiyosun sqbahtan islemlerini hallediyosun ogleden sonra arayip ilaclarinla ilgili bilgi veriyorlar
Hımm anladım canım hayırlısı olsun hakkımız da inşallah Rabbim bize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek günlerde

Merhabalar herkese , yorumlarım tamamını okudum fakat kararsızlığım devam ediyor mu ? Evet
Adanadayım başkent ve Acıbadem’i eledim aklımda Gürgan klinik vardı ona istinaden Gürgan topiklerini inceliyorum
Öncelikle şunu sorayım ilk görüşme ve muayene ücretleri hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim

merhaba tedavinizin sonucu hakkında bilgi alabilir miyim?

Katılıyorum size bı laparoskopi için bana 14 bin çıkardılar yazın ekstra yazdıkları ilaçları aldığım için o kadar pişmanım ki o an güven verip yazdılar hemen ecz de aldık soluğu 1000 TL ye yakın ilaç parası verdik 1500 falan da muayene artı tahlik ücreti 14 bini en son duyduk Allah'tan ucuz kurtulduk ha haklılar mi haklılar hele de Timur bey görüşme imkanımız oldu gizem hoca ile muayene olup Timur Bey'le gorustuk 1 saate yakın güzel ilgilendiler ama fiyatlar da anlaşamadık

Merhabalar durmunuz nedir gebe kaldiniz mi acaba ?
Evet 6 haftalik ikiz kesemizi gördük.kalp atışını bekliyoruz. Işın hocayı çok sevdim. Çok içime sindi. Transferde opuda gebelik aşısında elime sıkı sıkı sarıldı. Psikolojik anlamda çok destek oldu. Çok memnun kaldım . Zaten başarılı bı klinik daha evvel de kızımda oranın bebeği. 7 yıl evvel Aygül hoca vardı.

Bende orda tedaviye baslicam insallah benimde sonucum sizin gibi olumlu.olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…