- 16 Aralık 2017
- 146
- 186
- 35
-
- Konu Sahibi Sweetelfie
Evet görüyorm amh 0,50 inşallah hayırlı olur siz de mi tedaviye başladınızTedaviniz hayırlı olsun. Amh, fsh kaç? Adet görüyor musunuz?
Baslayamadim fsh çok yüksekEvet görüyorm amh 0,50 inşallah hayırlı olur siz de mi tedaviye başladınız
Nasıl memnun kaldınız mı ilgisi alakası falan?tüp bebek fiyatı 6500 raporlu olursa 4bin
teşekkür ederim. ben de selen hanımla telefonla görüştüm hatta belki yazın sgk anlaşmamız olur denildi. Ama fiyat olarak gürganla çok farklı görmedim tabi rapor olursa yoksa pahalı sayılabilir.bahçeçi selen hanımla da gürgandan önce görüşmüştüm çok mantıklı gelmişti söledikleri ancak ücret çok pahalıydı orda o yüzden tercih etmedim maddi imkanın varsa bahçeçi de iyi cnm
Anladım canım çok teşekkürler aklıMDA bulunsun burası damemnun kaldım aynen sıra beklemıosunuz hijyenik sizi dinliyolar önemsiyorlar güler yüzlüler odaları tek kişilik hastane ve doktor olarak iyi bi izlenim bıraktılar bnde cnm
Tüp bebek fiyati ne kadar dediler pekiBen bugun gurgan klinikte ziya hocayla gorustum. Kendisi gercekten deneyimli. Klinik sakindi cok beklemedim ve gayet ilgililerdi. Cok fazla okudum kararsiz kalmistim. Benim gibi kararsiz kalanlar icin bilgi vermek istedim. Hatta istersem timur hocaya da randevu verebileceklerini soylediler.