Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hic öyle takiliyoruz canim bende bu arada yemegimi yaptim yedik bilecokacimcoook

nasil gececek hep ayni valla yatiyoruz kalkiyoruz yiyiyorur iciyoruz ise git gel yine devam manaton bir hayat canim sen neler yapiyorsun okuyormusun:uhm:

bizimkide ayni sayilir ablacim yanliz ben calismiyorum
okulu gecen sene bitirdim dewam etmedim yani
ehliyetle ugrasiyorum bakalim :smiley-cool:
izin warmi bu sene gamyoncuiremsu

bizimkide ayni sayilir ablacim yanliz ben calismiyorum
okulu gecen sene bitirdim dewam etmedim yani
ehliyetle ugrasiyorum bakalim :smiley-cool:
izin warmi bu sene gamyoncuiremsu

anladim canim insallah hayirlisi ile alirsin,benim oglumda bu ayin sonunda direksiyon yapacak hayirlisi ile izin belli degil fakat gitmek istiyorum insallahkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

iyi geceler hayirli sabahlar arkadaslar görüsürüz öptüm hepiciginizikaydirigubbakcemile3

bitosum dün en son sen yazmissin bugünde ilk sözü ben söyliyim günaydin tüm gurbetteki hanimlar ins. bugün yapmak isteyipte yapamadiginiz seylerinizi yaparsiniz enerjik ve mutlu bir gün diliyorum hepinize...

günaydın arkadaşlar kimseler yok galibaaaaaakaydirigubbakcemile5

selam kizlar nabersiniz bakalim

günaydın arkadaşlar kimseler yok galibaaaaaakaydirigubbakcemile5
merhaba canim günaydin sana ve diger arkadaslara ben arada bir girip bakiyorum malum sabah isleri kahvalti yemek hazirligi derken yemek yeme felen isler yogun canim nasilsiniz bu sabaha.s.

merhaba canim günaydin sana ve diger arkadaslara ben arada bir girip bakiyorum malum sabah isleri kahvalti yemek hazirligi derken yemek yeme felen isler yogun canim nasilsiniz bu sabaha.s.

sağol canım iyiyim ya sen nasılsın hayat nasıl gidiyora.s.

anladim canim insallah hayirlisi ile alirsin,benim oglumda bu ayin sonunda direksiyon yapacak hayirlisi ile izin belli degil fakat gitmek istiyorum insallahkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

insaallah :1rolleyes:
oglunada basarilar dilerim ablacim kaydirigubbakcemile5
günaydinlar bu arada

busem 68 canim hersey yolunda cok sükür yuvarlanip gidiyoruz iste cok sagol

selam kızlar bu başlığı yeni gördüm bende sizdenın daha önce fastaydım şu anda cezairdeyiz henüz kimseyi yanımıyorum eşimin işi dolayısıyla burdayız birde 6 aylık oğlumuz var bende şimdiden çok özledim türkiyeyi ailemii arkadaşlarımııısenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…