Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydinlar herkesin güzel bir hafta gecirmesini diliyorum

merhabalar arkadaslar herkeze güzel bir gün diliyorumkaydirigubbakcemile3

merhaba bende herkese güzel bir gün diliyor ve bu kulübe katilimimi gerceklertirmis oluyorum. Ama son zamanlar pek katilimci olmamamis iyi sohbetler edilememis galiba, olabilir tabi herkes bi isin pesinde degilmi hele bizim bazilarimizin oturacak zamani yok bazilarimizin da yapilacak birseyi yok, anne yok baba yok kardes yok yok yok yok sikintidan patliyoruz bi arkadasla esinin ailesiyle gecmiyoki zaman ahhh ahhh napcaz biz, diyetteyimde bunalimliyim o yüzden

gunaydin arkadaslar nasilsiniz bakem kimse paylasim yapmamis be son zamanlarda bende girmedim cok isim vardi neyse ne var ne yok insallah hepiniz iyisinizdir Kircicegi bende diyetteyim ilk zamanlar olur bunalimlar ama sonra cikarsin merak etme canim bakiyorum da bu topikte herkes almanyada yasiyor neden bir bulusma yapmiyorsunuz kizlar daha cok kaynasirsiniz ben ingilteredeyim bende cok yalnizim esimden ve baska kimsem yok of of cok yalnizim aman be icim karardi neyse hepinizi optum kizlar .a.s.

merhabalar kizlar hosgeldiniz topige gelenler oldugunu görünce sasirdim ,hepimizde o sIkIntI var canim napalim kk sagolsun burada cok güzel arkadasliklar kuruluyor cok güzel paylasimlar oluyor ,takilin buraya caniniz fazla sIkIlmaz canlarim diyetinizdede allah yardimciniz olsun ,sabrederseniz basari oluyor ben diet yapmadan az yiyerek 10 kilo verdim

inanmiyorum ya ben nerdee vericem az yiyerek off inanki 1 haftadir sabah bi dilim volkorn ekmek peynir yiyorum sonra 1 saat spor öglen bide aksam sadece salata yiyorum 3 kilo verdim ama bana sor ac acina veriyorum denemedigim diyet kalmadi onlar sadece kilo sabitliyo baska bi ise yaramadi neyse ins bi 4 kilo daha veriyimde sabitlemem lazim. siz almanyanin neresinde oturuyorsunuz kim bilir belkide yakinizdir

ah canim benim ha ingiltere ha almanya ha baska biyer ne farkeder ki degilmi gurbetci gurbetcinin derdinlen anlar bosver biz elimizdekilerle yewtinelim en iyisi allahtan yapayalniz degiliz ama en can sikici durumumuz ne canimiz sikildigi zaman cat kapi gidecek annelerimiz yok ya aslinda ben cok neseli bir insanim da niyeyse bu günlerde diyet beni sarsti amaan neyse sen türkiyedenmi gelin geldin yoksa ordami dogdun yada sonradanmi yerlestiniz anlatsana biraz sohbet olsunyerimseniben

bende 2 senedir alemden ayrıyım ailem ankarada ben istanbul da çok zor gerçekten her an onları arıyorum aynı şehirde olsak görmesem bile aynı şehri paylaştığımı bilmek bile yeterdi ahh anam babam sizleri çok zöledim sizsiz olmuyor:çok üzgünüm:

verirsin canim sabir isi bu yanliz önemli olan ac kalmamak az az sIk yiyeceksin ozaman oluyor inanki ben hannover tarafina bielefeldeyim canim sen ne taraftasin

inaniyorum canim ben bir gurbetci olarak ayriligi cok iyi biliyorum hos geldin aramizakaydirigubbakcemile3

verirsin canim sabir isi bu yanliz önemli olan ac kalmamak az az sIk yiyeceksin ozaman oluyor inanki ben hannover tarafina bielefeldeyim canim sen ne taraftasin
bende stuttgart a yakinim canim biraz uzakmis, kac senedir burdasin bitosum benim bu sene 11 sene olacak

Son düzenleme:
öle canım bende kendimi avutuyorum işte şimdi birde bebeğim olucak inş benim en büyük tesellim olur Allah nasip eder inşallah.

öle canım bende kendimi avutuyorum işte şimdi birde bebeğim olucak inş benim en büyük tesellim olur Allah nasip eder inşallah.
aa canim benim cok sevindim bebegin olduktan sonra daha iyi inan bana vakit cabucak gecer gider onunla zamanin en güzeli gecer ins. ins. allah kucagina sagliklisiyla almak nasip etsin canimyerimseniben

ay hayirlisi ile bebisini kucagina alirsin insallah canim ,bebisle canin sIkIlmaz zaten bütün zamanini dolduruyorlar yaramazlarkaydirigubbakcemile3

aa canim benim cok sevindim bebegin olduktan sonra daha iyi inan bana vakit cabucak gecer gider onunla zamanin en güzeli gecer ins. ins. allah kucagina sagliklisiyla almak nasip etsin canimyerimseniben

ay hayirlisi ile bebisini kucagina alirsin insallah canim ,bebisle canin sIkIlmaz zaten bütün zamanini dolduruyorlar yaramazlarkaydirigubbakcemile3

çok sağolun arkadaşlar dualarınız içina.s.

dualarimiz hep seninle canim sen rahat ol canim valla ne iyi oldu geldiniz bu topik cok yanliz kalmisti ilerletelim topigimizikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…