Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim üzülme alisirsin insan özleme alisiyor zamanla hic oraya gittikten sonra izine gittinmi türkiyeye cünkü bende ilk buraya geldigim seneyi hatirliyorum da berbat bi seneydi kimseyi tanimiyorum dil bilmiyorum gidilecek yerleri bilmiyorum cok zordu zamanla tanisiyosun insanlarla bide sonra ilk izine gidip geldikten sonra daha rahat oluyosun onun icin sordum canim fakat seni cok iyi anliyorum :teselli:a.s.

canım ben geleli bir ayı geçti yazın gidicem fasdan tecrübelıyım az fransızca biliyorum burda fransızca çalışıyorum kımseyi tanımıyorum bi türk var tanıdıgım oda çalışıyo ve burası bizm oldugumuz yer çok küçük doğru düzgün bi market bile yo şehir merkezine her zaman gidemıyoruz esım persembe çalışıyo cumada her yer kapalı haftasonu persembe cumaa alışamadım dahaa

tanger yafrim ne geziyon sen buralarda neredesin sen simdi unuttum yaf gittigin yeri nerdeydin simdik bebis nasil büyümüs gibi görünüyo kac alik oldu bebis

hosgeldin canim aramiza beni tanirmisin bilmem ama ben (emiy) yeni adim bu artik

merhabalar kizlar emiy adini degistirmissin bende cikaramadim canim nasilsin

merhaba canim hepimiz gurbetteyiz alisiliyor zamanla allah evlatcigina uzun ömürler versin sende alisirsin canimkaydirigubbakcemile3

eyyyyyyyyyy topikkk uyan yaaaa hiç kimseler yokmu gene yaaaaaaaa

ben varim canim yaziyi okudum sasirdim gercekten pislik bunlar ya:jeyyar:

slm kızlar nbr...busem 68 sana aksarylımısn die sormuştum ama görmedin heralde cnm.

nihayet bende geldim kizlar, cocuklari anca yatirdim ee nasil gecti gününüz kizlar, ben bu gün bir kac bas örtüsü calistim öyle gecti siz naptiniz

merhabalar canim miniklere allah rahatlik versin bas örtüsüyle alakali ne yapiyorsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…