• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 24 senedir burdayim canim 22 yasinda bir kizim 19 yasinda bir oglum var senin:uhm:
hadii o kadar oldumu ben de kime diyorum deme ben daha neyimki, ben 28 yasindayim benimde 7 yasinda oglum 3 yasinda kizim var ins. bende büyütücem ömürleri varsa görmek te bana nasip olursa seninkiler gibi büyüycekler calisiyormusun bitosum

yokmu hollandadan kimse

hadii o kadar oldumu ben de kime diyorum deme ben daha neyimki, ben 28 yasindayim benimde 7 yasinda oglum 3 yasinda kizim var ins. bende büyütücem ömürleri varsa görmek te bana nasip olursa seninkiler gibi büyüycekler calisiyormusun bitosum

allah bagislasin canim evlatciklarini büyürler merak etme bende öyle diyordum bir baktim paldür küldür büyümüsler allah eksikliklerini göstermesin cümlesinin evet canim calisiyorum sabahlari

fazla yok canim ben devamli kimse olsun olmasin yaziyordum birkac kisimiz var sonlara bakmam lazim

amin canim cümlemizin allah olmayanlarada versin tattirsin rabbim sen büyüksün onlar olmasa cok canim sikilirdi cook can yoldaslarim onlar benim tabi esleri kayirmayalim oda öyle sagolsun:1rolleyes:

amin canim tabiki esler cok yardimci oldular alismamiza arka sayfalara bakarsaniz katilan arkadaslari görebilirsiniz

slm kızlar bende gurbetçi sayılırım demi memleketimden uzaktayımya illa yurtdışı olması gerekmez...

ben aslında hemşire deglim anestezistim ama seçeneklerde olmadıgı için onu işaretledim...

sivasli sen de hos geldin oh oh topikte bayagi hareketlenme oldu ne güzel

KISLARRRsoframı hazırladım geldimmmmmmm napıyosunuz bakalım.

hosbuldum ablalarim :1hug:
nasilsiniz
gurbette günleriniz nasil geçiyor ?

Back
X