Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar canim miniklere allah rahatlik versin bas örtüsüyle alakali ne yapiyorsun canim
sagol canim bu gün icin herkese iyi günler..
bas örtüsü ile ilgili ben kapali bayanlara dügünler ve kinalar icin esarplarini süslüyorum yani süslü olarak bagliyorum evde bu sekilde kazanc sagliyorum o yüzden evde tasarlama yapiyorum sürekli yeni modeller cikartiyim diye sana mesela dün yaptigim bi modeli gösterebilirim canim
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

selamlar kizlar nasilsiniz ,cok güzel canim cok begendim emegine ellerine saglik kolay gelsin canimkaydirigubbakcemile5

selam kizlar bende gurbetteyim.sri lankadayim.valla zor gurbet.turkiyeyei oyle cok ozledimki.ama az kaldi tatile

selamlar canim hosgeldin aramiza nasilsin gurbet gercekten zor sende cok uzaklardaymissin canim
ya neler yapiyorsun

selam kizlar nasilsiniz

iyi geceler kizlar siz olmasanizda ben burdayim görüsürüzkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaslar bende gurbeteyim ama ben burda dogudum buyudum ama memleketim gibi degil her yazi sabirsizlikla bekliyorum ilerde Turkiyeye tasinmayi dusunuyorum

merhaba arkadaslar bende gurbeteyim ama ben burda dogudum buyudum ama memleketim gibi degil her yazi sabirsizlikla bekliyorum ilerde Turkiyeye tasinmayi dusunuyorum

merhabalar canim hosgeldin aramiza,insallah hepimizin tek arzusu budur a.s.kaydirigubbakcemile3

hanimlar nerdesiniz ben sasirdim inanin hic ugrayan yokmu bu topige :1shok:CADIARZU

bitosum topige bende ugrayamadim bir kac gündür esim askere gitti gel misafir git misafir mahvoldum, simdide allah kavustursuna geliyolar gelincede heralde gözün aydin demeye gelirler, anlamadimki askerligi benmi yapiyorum kim yapiyo canim cikti artik biraz da sinirliyim ne anlayissiz insanlar var esim bu sabah 5 te kalktik 7 de hava alanina gittik ve dün gece yarisina kadar oturdu misafirler delircem bu günde daha bismillah yeni gitti hemen allah kavustursun, yaa delircem ben valla ya offff offff

ah canim ya allah kavustursun insallah hayirlisi ile öyledir anlamak istemezlerbazen canim anlarlarda islerine göre davranirlar bir kafa dinletmezler bilirim sIkma canini fazla insallah hayirlisi ile gelir esin canim görüsürüz yarin insallah dertlesiriz öptüm iyi geceler kaydirigubbakcemile3

kizlar nerdesiniz kimse gelmezmi bu topige neyse iyi geceler sizlere

kizlar ben isten geldim hala kimse gelmemis saglikli ve mutlu bir gün diliyorum herkeze

ben geldim arkadaslar nasilsiniz.ben buraya cok önceleri girmistim.artik devamli girerim.nasilsa hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz.gurbeti.beni ancak sizler,sizleride ancak ben anlarim...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…