- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.881
Aman nesi ozel olacak.bilmeyen kalmadi zaten. Bizim sayfada uzun uzuuun yazdim zaten. Tekrar uzatmamak icin kisaca soyliim esim olacak sahis beni sanal alemde aldatmis.Dogru soze ne denirvalla adam gibi adam olmak her yigidin harci degil...peki neden seni sevmedigini dusunuyorsun?ozel sordum kusura bakma cvp vermek zorunda degilsin
Tuhh allah bildigi gibi yapsin!Aman nesi ozel olacak.bilmeyen kalmadi zaten. Bizim sayfada uzun uzuuun yazdim zaten. Tekrar uzatmamak icin kisaca soyliim esim olacak sahis beni sanal alemde aldatmis.
Onemli degil canim ya. Diger yaptiklarinin yaninda artik devede kulak gibi geliyo bana. Zaten sorsan kendisi arkadasiyla erkek muhabbeti yapiyomus. Aslinda kadinlarla muhabbet etmemiste arkadasina hava olsun diye soylemis oyle. Ben artik oluruna biraktim herseyi. Gittigi yere kadar. Sabir nerde tasarsa oraya kadar yani.Tuhh allah bildigi gibi yapsin!erkek milleti iste akillari p....riyle calisiyor...amann oyleyse bosver eksik kalsin sevgisi aski hic umursama yok say en guzel ceza bicimlerinden biridir,yavrularina saril allah buyuktur bilmiyordum canim kusura bakma bilseydim sormazdim
Ya iste sensiz tadi cikmadi ondan cagirdim. Kiz benim gorumcede benimkiyle sirinin konusmalarinin ekran fotosu varmis. Sana gonderiim bi ara da oku. Benmi abartiyom yoksa sende benim gibimi anlardin bi seyedek.Omuz koca muhabbeti hemde bensiz
Peki okurumYa iste sensiz tadi cikmadi ondan cagirdim. Kiz benim gorumcede benimkiyle sirinin konusmalarinin ekran fotosu varmis. Sana gonderiim bi ara da oku. Benmi abartiyom yoksa sende benim gibimi anlardin bi seyedek.
Dimi ama. Marstaki hayati gectim 2. Bi dunya varmis deseler nafileMars taki hayat bile zeymurum kocayi kurtarmaz bence
Gorumce gelsin de onda kayitli. Yav mal kafa diger konusmalarinda fotosunu cektiydim. Ben gorumceye yolladim saniyodum. Meger yollamadan silmisim. Asil muhabbetler ondaydi ama neyse.Peki okurum
Olurmu sekerim benim kocam kimle nasil konusulacagini cok iyi bilir. Bu yuzden benle konusmaz ama elin kadinlariyla konusir.Muhabbet ne olursa olsun elin karısıyla ne konusuyon
Sonun kocayi araypta acayip sovesim varOlurmu sekerim benim kocam kimle nasil konusulacagini cok iyi bilir. Bu yuzden benle konusmaz ama elin kadinlariyla konusir.
Sov sov. Yav benim sana dicegim bisi vardi simdi hatirladim.Sonun kocayi araypta acayip sovesim var
Pehh zaten hep arkadaslari yapar kendileri sutten cikma akkasik yaOnemli degil canim ya. Diger yaptiklarinin yaninda artik devede kulak gibi geliyo bana. Zaten sorsan kendisi arkadasiyla erkek muhabbeti yapiyomus. Aslinda kadinlarla muhabbet etmemiste arkadasina hava olsun diye soylemis oyle. Ben artik oluruna biraktim herseyi. Gittigi yere kadar. Sabir nerde tasarsa oraya kadar yani.
Yok canim bu arkadasina kadinlarla yaptigi muhabbetleri anlatiyordu ben o mesajlardan ogrendim zaten. Buda kadinlarla konusmadim arkadasimla erkek muhabbeti yapiyoduk oyle bisi yok dedi. Bende oyledir zaten dedim.Pehh zaten hep arkadaslari yapar kendileri sutten cikma akkasik yaoyle valla akisina birak canim hicte takma kafana inceldigi yere kadar @Mazef o gurultude nasil uyudun kizz
Yazik yavruma ya varya sen bole dedikce ben uzuluyom.Benim kızın doğum sancıları basladi