GURBETCiLER DURAGI:)

Bizim bina 10 hane bizi çık 9. La bi binada tamirat hicmi bitmez.kızı uyuttum bende uyuyum diye yattım.kız sesten rahatsız olup habire uykusunda agliyor bende uyuyamiyorum.

Bizim bina 10 hane bizi çık 9. La bi binada tamirat hicmi bitmez.kızı uyuttum bende uyuyum diye yattım.kız sesten rahatsız olup habire uykusunda agliyor bende uyuyamiyorum.
Allah allah bu tarz isler bildirilir genelde apartmanda. Yokmu bi ilan duyuru falan.

Mazef Mazef duydunmu kiz kiskanmak askin kanunda varmis seven kalp kiskanclikla dolarmis. O zaman benim kocam bana zil zurna asik:KK70:surda bide k.c resmi olaydi bide onunla gulecektim ya bunla idare edin
:KK70:
Bikere bu sarki sozu hakki bulutun sarkisi girgir olsun diye yazmistim:KK70:kiskanclik yalniz askla hissedilmez nefretle hissedilebilir fesatlik vs uzar gider:KK53:sadece aska baglamak sacma zaten:KK48:ama senin kocen seni seviyodur ondan kiskaniyii senii:KK16:

Haklisin.aslında eskiden böyle değildi. Uyandığında biraz ikimiz yatakta oynardık.sonra sıkılınca ben onu gölde battaniye serer usruna oturtur oyuncak verirdim biraz orda dururdu.sonra kucaka gelirdi.kabız olduktan sonra iyice kucakci oldu.bide dün ogrndim bebek 6.5 ayda atak dönemine girermis bu dönemde annenin onu bırakıp gidebileceğini ogrenirmis o yüzden anneden ayrılmak istemezmis.atak bittti şimdide dış hepsi üst üste gelince al sana kucakci bebis.iki gundur birde gece uyumuyorya enerjim tükendi.oyalayacak oyun oynayacak gücüm yok.oda sıkıntılı sanırım dişleri çıkartana kadar böyle gider dışı çıkınca bir dönem rahat oluyor ya o ara kucaktan soğutma lazım.
Allah yardimcin olsun sirinim insallah hele su donemi bi atlat bakalim zamanla bir duzene koyarsin yeterki kararli oldugunu goster bebise:emir_bebek:

Bikere bu sarki sozu hakki bulutun sarkisi girgir olsun diye yazmistim:KK70:kiskanclik yalniz askla hissedilmez nefretle hissedilebilir fesatlik vs uzar gider:KK53:sadece aska baglamak sacma zaten:KK48:ama senin kocen seni seviyodur ondan kiskaniyii senii:KK16:
Dayanamiciim bi k.c resmi koyiciim buraya. Kiz benim koca beni seviyorsa marstada hayat var zaten:)

Su yetmez bacim hayat icin bi sumu iciyoz biz. Kandiramazsin beni. Yok koymam zaten. Yazik diger kadinlara. Benimkini gorunce bunalima falan girerler:KK70:
Suyun oldugu yerde hava vardir kuzum millet simdiden marsta yerini yapma derdine dustu:KK53:seviyo bu adam seni iste kabul et artik:KK48:dogru valla koyma zaten sonra milleti yerden toplamayalim:KK70:

X