- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.901
Ben bide yaşıyorum zeymur.boynuna dolanıp bi yandan ağlayıp bir yandan ikincisini bi gorsenYazik yavruma ya varya sen bole dedikce ben uzuluyom.
Kuzum benim kiyamam ben onaBen bide yaşıyorum zeymur.boynuna dolanıp bi yandan ağlayıp bir yandan ikincisini bi gorsen
Oy kurban olurum ya yapabildimi bariBen bide yaşıyorum zeymur.boynuna dolanıp bi yandan ağlayıp bir yandan ikincisini bi gorsen
Senin komsularda iyi cinsmis yani. Aman bosver. Gorusmesende olur oyle tiplerle. Sen kendine baska arkadaslar bul anacim yoksa ordakiler seni sinir hasyasi eder.İyi yapmissin.bende assagida caay iciyorlarmisti.bizde gezmeden geliuorduk kizimla.oturduk bizde cay icelim diye.simdi cay dolduruyorlar ya herkezin bardagi ayri.benim bardak caydanligin yanina tepside gidip gidip bos geliyor.biraz durdum kalktim kendimr cay doldurcam.bardagi bosalan bana bardak veriuor kalktim diye.bende dedim siz benim bi bardagimi doldrmadiniz simdi bana bardakmi veriyosunuz dedim.bi zorlarina gitti.niye soylemedin dedier.tepsideki ardak kime deyim dedim.biri dedi. Nasi gececek bu cay bogazimzdan dedi.oburu iste minnet etmicen kalkip kendin doldurcaksin dedi.biride durup durp bi yerden laf sokacakya bu kiin ustu ince hasta olacak kizim annen sana bakamiyor giydirmiyr seni.ywrin hasta olur bu kiz.bende aldim kizi ciktim ama suanda sinirden aglamak uzereyim
Bugünde kızı en kalın giydirdigim gündü.hatta şimdi üstünü çıkartınca gordum vücudu kabarmış.he başka arkadaş diye seni buldum.ama oda elimde patladiSenin komsularda iyi cinsmis yani. Aman bosver. Gorusmesende olur oyle tiplerle. Sen kendine baska arkadaslar bul anacim yoksa ordakiler seni sinir hasyasi eder.
Kizim senin arkadas secimlerin sorunlu. Soyle duzgun bi arkadas bul diyom. Arizali miknatisimi var ustunde.Bugünde kızı en kalın giydirdigim gündü.hatta şimdi üstünü çıkartınca gordum vücudu kabarmış.he başka arkadaş diye seni buldum.ama oda elimde patladi
Bul demesi kolay nerde bulayim onuda şöyle zey-murKizim senin arkadas secimlerin sorunlu. Soyle duzgun bi arkadas bul diyom. Arizali miknatisimi var ustunde.
Benden baskasini bulsan oda yeter:)Bul demesi kolay nerde bulayim onuda şöyle zey-mur
Nerde bulum lan nerdeBenden baskasini bulsan oda yeter:)
Beni nerde bulduysan ordaNerde bulum lan nerde
Sanal arkadaşlıkları pek tasvip etmiyorumBeni nerde bulduysan orda
Abla ne olacak senin bu klozet merakı
Ama bizde sanalız.Bizlede arkadaşlık etme ozamanSanal arkadaşlıkları pek tasvip etmiyorum
Bende seni tasvip etmiyorum ama varsin sonucta. Napak yani.Sanal arkadaşlıkları pek tasvip etmiyorum