- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.861
Allah allah bu tarz isler bildirilir genelde apartmanda. Yokmu bi ilan duyuru falan.Bizim bina 10 hane bizi çık 9. La bi binada tamirat hicmi bitmez.kızı uyuttum bende uyuyum diye yattım.kız sesten rahatsız olup habire uykusunda agliyor bende uyuyamiyorum.
Yok nerde öyle seyleeAllah allah bu tarz isler bildirilir genelde apartmanda. Yokmu bi ilan duyuru falan.
Yani aslinda duyuru asilir kapiya falan. Su su tarihlerde tadilat var falan diye.yöneticiye sikayet edin.Evde çocuk var biliyoruz haber verince bende ona gore tedbir alayim dimi
Kizim bu bina normal değil.yöneticiye desem ne olacakYani aslinda duyuru asilir kapiya falan. Su su tarihlerde tadilat var falan diye.yöneticiye sikayet edin.
Kizim icinde sen oturuyon. Normal olsa sasardim.Kizim bu bina normal değil.yöneticiye desem ne olacak
Bikere bu sarki sozu hakki bulutun sarkisi girgir olsun diye yazmistimMazef duydunmu kiz kiskanmak askin kanunda varmis seven kalp kiskanclikla dolarmis. O zaman benim kocam bana zil zurna asik surda bide k.c resmi olaydi bide onunla gulecektim ya bunla idare edin
Pek koca bi k..ca sahip degilim ama olabiler
Allah yardimcin olsun sirinim insallah hele su donemi bi atlat bakalim zamanla bir duzene koyarsin yeterki kararli oldugunu goster bebiseHaklisin.aslında eskiden böyle değildi. Uyandığında biraz ikimiz yatakta oynardık.sonra sıkılınca ben onu gölde battaniye serer usruna oturtur oyuncak verirdim biraz orda dururdu.sonra kucaka gelirdi.kabız olduktan sonra iyice kucakci oldu.bide dün ogrndim bebek 6.5 ayda atak dönemine girermis bu dönemde annenin onu bırakıp gidebileceğini ogrenirmis o yüzden anneden ayrılmak istemezmis.atak bittti şimdide dış hepsi üst üste gelince al sana kucakci bebis.iki gundur birde gece uyumuyorya enerjim tükendi.oyalayacak oyun oynayacak gücüm yok.oda sıkıntılı sanırım dişleri çıkartana kadar böyle gider dışı çıkınca bir dönem rahat oluyor ya o ara kucaktan soğutma lazım.
Dayanamiciim bi k.c resmi koyiciim buraya. Kiz benim koca beni seviyorsa marstada hayat var zaten:)Bikere bu sarki sozu hakki bulutun sarkisi girgir olsun diye yazmistimkiskanclik yalniz askla hissedilmez nefretle hissedilebilir fesatlik vs uzar gider sadece aska baglamak sacma zaten ama senin kocen seni seviyodur ondan kiskaniyii senii
Koca olmasi muhim diil sekerim. Benimki pek guzelPek koca bi k..ca sahip degilim ama olabiler
Ee marsda su buldular yaa kizz kesin seviyodurDayanamiciim bi k.c resmi koyiciim buraya. Kiz benim koca beni seviyorsa marstada hayat var zaten:)
Su yetmez bacim hayat icin bi sumu iciyoz biz. Kandiramazsin beni. Yok koymam zaten. Yazik diger kadinlara. Benimkini gorunce bunalima falan girerlerEe marsda su buldular yaa kizz kesin seviyodurnazar olur k...cina kuzum koyma
Suyun oldugu yerde hava vardir kuzum millet simdiden marsta yerini yapma derdine dustuSu yetmez bacim hayat icin bi sumu iciyoz biz. Kandiramazsin beni. Yok koymam zaten. Yazik diger kadinlara. Benimkini gorunce bunalima falan girerler
Senin gonlun olsun diye seviyo diyelim hadi. Yoksa allahin bildigini kuldan saklayamayiz ama:Suyun oldugu yerde hava vardir kuzum millet simdiden marsta yerini yapma derdine dustuseviyo bu adam seni iste kabul et artik dogru valla koyma zaten sonra milleti yerden toplamayalim
Oyle diyelim oyle,)hem sevilmiyecek kadinmisin canim yaSenin gonlun olsun diye seviyo diyelim hadi. Yoksa allahin bildigini kuldan saklayamayiz ama:
Ben sevilecek kadin olsam ne yazar. Onemli olan sevecek kisinin ADAM olmasi.Oyle diyelim oyle,)hem sevilmiyecek kadinmisin canim ya
Dogru soze ne denirBen sevilecek kadin olsam ne yazar. Onemli olan sevecek kisinin ADAM olmasi.