GURBETCiLER DURAGI:)

Bizim bina 10 hane bizi çık 9. La bi binada tamirat hicmi bitmez.kızı uyuttum bende uyuyum diye yattım.kız sesten rahatsız olup habire uykusunda agliyor bende uyuyamiyorum.

Bizim bina 10 hane bizi çık 9. La bi binada tamirat hicmi bitmez.kızı uyuttum bende uyuyum diye yattım.kız sesten rahatsız olup habire uykusunda agliyor bende uyuyamiyorum.
Allah allah bu tarz isler bildirilir genelde apartmanda. Yokmu bi ilan duyuru falan.

Mazef duydunmu kiz kiskanmak askin kanunda varmis seven kalp kiskanclikla dolarmis. O zaman benim kocam bana zil zurna asiksurda bide k.c resmi olaydi bide onunla gulecektim ya bunla idare edin
Bikere bu sarki sozu hakki bulutun sarkisi girgir olsun diye yazmistimkiskanclik yalniz askla hissedilmez nefretle hissedilebilir fesatlik vs uzar gidersadece aska baglamak sacma zatenama senin kocen seni seviyodur ondan kiskaniyii senii

Allah yardimcin olsun sirinim insallah hele su donemi bi atlat bakalim zamanla bir duzene koyarsin yeterki kararli oldugunu goster bebise

Bikere bu sarki sozu hakki bulutun sarkisi girgir olsun diye yazmistimkiskanclik yalniz askla hissedilmez nefretle hissedilebilir fesatlik vs uzar gidersadece aska baglamak sacma zatenama senin kocen seni seviyodur ondan kiskaniyii senii
Dayanamiciim bi k.c resmi koyiciim buraya. Kiz benim koca beni seviyorsa marstada hayat var zaten:)

Su yetmez bacim hayat icin bi sumu iciyoz biz. Kandiramazsin beni. Yok koymam zaten. Yazik diger kadinlara. Benimkini gorunce bunalima falan girerler
Suyun oldugu yerde hava vardir kuzum millet simdiden marsta yerini yapma derdine dustuseviyo bu adam seni iste kabul et artikdogru valla koyma zaten sonra milleti yerden toplamayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…