- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.841
Iyiyiz sen nasilsinslm kzlarnasilsiniz?
bombaa gibiyim masllahIyiyiz sen nasilsin
Hayirdir kizbombaa gibiyim masllah
gunes li hava ondanHayirdir kiz
Aaaa haberim yoktu ablaCok sevindim canim babanla arani duzettigine:)iste boyle pozitif ol reyhanim ayranin faydalarisen hep ayran ic kuzum kiz beni banlamislardi yaa giremedim o yuzden millet neler sayiyor banlanmiyor ben bi laf ettim attilar beni amaaa donusum muhtesem oldu cenemi kapatacam artik care yok battik goze bi kere
Dogru aslinda yemek saatleri duzenli olursa bide duzenli spor kolay verilir ama dedigin gibi ne vakit kaliyor nede halimiz...Sorma valla ya. Bogazi tutsak gidecek ama nerdeee. Ben yemek saatlerini duzene koydum biraz ama yinede bi faydasi olmuyo. Illa sporda yapmak lazim. E onada ne hal kaliyor nede vakit
Aaa patladi demek hadi gozun aydinBebek iyi.durdu durdu dün patladı benim bebe
Slm tatlim iyilik sen nasilsin bakalimslm kzlarnasilsiniz?
Patladı valla yatak carsaflarumi falan hep yikadim.ama bisey değişimi hayır iki gundur gece uykusu yok.dün gündüzden bir kere uyudu.hiç memnun edemiyoruz habire vızır vızır.kolların sunddu artık.bunaldim.sabrının sinirindayimAaa patladi demek hadi gozun aydin
Hayirdir guzelim ne oldu da cildirdinAaaa haberim yoktu ablaaman banlanma gitme aramızdan abla yaa bugün o çıldırttı beni yada ben çok kıskandım bilmiyorum..
Oyy kiyamam sana yaPatladı valla yatak carsaflarumi falan hep yikadim.ama bisey değişimi hayır iki gundur gece uykusu yok.dün gündüzden bir kere uyudu.hiç memnun edemiyoruz habire vızır vızır.kolların sunddu artık.bunaldim.sabrının sinirindayim
Bir bebek beş dakika kendi kendine oynayamazmi ya cokmu zorOyy kiyamam sana yavalla cok zor surekli miz miz rabbim yardimcin olsun sirinim..sakin olmaya calis aslinda senin onu iyi bir duzene koyman lazim bu sekilde sen cok harap oluyorsun...
Sana cok alismis cunku hic kendi haline birakilmamis..kusura bakma sirinim niyetim seni uzmek degil ama sen ona kiyamadigin icin surekli onun istedigi oluyor..oyle diyorum cunku bebek deyip gecmemek gerek o kadar akilli ve uyaniklarki anneyi babayi parmaklarinda oynatiyorlar valla...sana tek tavsiyem her istediginde kucagina alma biliyorum cok zor ama bi yerden baslaman lazim hem onun icin,hem senin icin...surekli aglayan miz mizlayan bi bebek ilgi cekmek istiyor demektir yani bi tarafi aciyor yada bi derdi var anlamina gelmiyor aglamalari bi kere bunu ayirt etmek gerek...duzenli yemegini yedirdin altini temizledin diyelim birak kendi haline bazen surekli kucaginda yani basinda durma ha gozun uzerinde olsun elbette ama bilsinki anneninde kendi isleri ve ihtiyaclari var,daha kucuk anlamaz deme konus onunla yumusak ama kararli bi sekilde...kolay bi surec olmayacak sirinim ama artik biseyler yapman gerek bi duzen oturtman gerek cunku ilerde daha cok zorluk cekersin..bende senin gibiydim surekli kaygiliydim aman aglamasin aman ha dusmesin her aninda yanindaydim kendi haline kalmasina hic firsat vermiyordum,benim kucuk oglan daha yeni ayaklanmisti parka gittik arkadaslarla yuruteyim dedim neyse benim arkadas dedi kendi haline birak hic mudahele etme duserse dussun kosma hemen dedi ama benim icim icimi yiyor dusecek diye,bu bir dustu agladi iki dustu vs her dustugunde de bana bakip agliyor yavrum tuttu beni arkadasim gitme dedi..sonra bi baktik bu yine dustu ama hic sagina soluna bakmadan kalkti tekrar hic aglamadi oyle yurumuye devam etti:))hayret icinde kalmistim yani tek basina duse kalka yurumeyi orda bi guzel ogrendi...artik dussede kalksada hic bana ihtiyac duymadan kendi basinin caresine bakiyor:)yani dayanmak elbette zor biz anneler icin ama bazen cocuklarimizin iyiligi ve kisilliklerini oturtmalari icin kendi hallerine birakmamiz lazim..benim buyuk kizda mesela bebekken bensiz uyumazdi duzene koyana kadar yavrum aglamaktan harap olmustu bi hafta boyunca yataginda kendi basina uyutmaya alistirdim ama her gun en az 20 dk agliyordu..en son aglaya aglaya uykuya daldi ve o son oldu bir haftanin sonunda artik uyku saatlerinde kendi yataginda yatiyordu cunku karsisinda kararli bir anne vardi ve pes ettiBir bebek beş dakika kendi kendine oynayamazmi ya cokmu zor
Hayirdir guzelim ne oldu da cildirdinkiskanmak askin kanununda var gercek seven kalbi bu duygu sarar
Kendininkini çekip köy kızMazef duydunmu kiz kiskanmak askin kanunda varmis seven kalp kiskanclikla dolarmis. O zaman benim kocam bana zil zurna asik surda bide k.c resmi olaydi bide onunla gulecektim ya bunla idare edin
Ben8mkinin guzelligine dayanmaz bu aite yikilir. Kiyamam yazik:)ama seninkini koyabilirizKendininkini çekip köy kız
Benimkide çok küçük ne olduğu anlasilmazBen8mkinin guzelligine dayanmaz bu aite yikilir. Kiyamam yazik:)ama seninkini koyabiliriz