GURBETCiLER DURAGI:)

Aaaa haberim yoktu abla aman banlanma gitme aramızdan abla yaa bugün o çıldırttı beni yada ben çok kıskandım bilmiyorum..

Sorma valla ya. Bogazi tutsak gidecek ama nerdeee. Ben yemek saatlerini duzene koydum biraz ama yinede bi faydasi olmuyo. Illa sporda yapmak lazim. E onada ne hal kaliyor nede vakit
Dogru aslinda yemek saatleri duzenli olursa bide duzenli spor kolay verilir ama dedigin gibi ne vakit kaliyor nede halimiz...

Aaa patladi demek hadi gozun aydin
Patladı valla yatak carsaflarumi falan hep yikadim.ama bisey değişimi hayır iki gundur gece uykusu yok.dün gündüzden bir kere uyudu.hiç memnun edemiyoruz habire vızır vızır.kolların sunddu artık.bunaldim.sabrının sinirindayim

Oyy kiyamam sana ya valla cok zor surekli miz miz rabbim yardimcin olsun sirinim..sakin olmaya calis aslinda senin onu iyi bir duzene koyman lazim bu sekilde sen cok harap oluyorsun...

İnternetten yurutec aldık dun geldi.bindirdum ilk sevdi falan.şimdi bindiriyorum ite ite yanıma geliyor.kucağına al diye elini uzatiyor

Bir bebek beş dakika kendi kendine oynayamazmi ya cokmu zor
Sana cok alismis cunku hic kendi haline birakilmamis..kusura bakma sirinim niyetim seni uzmek degil ama sen ona kiyamadigin icin surekli onun istedigi oluyor..oyle diyorum cunku bebek deyip gecmemek gerek o kadar akilli ve uyaniklarki anneyi babayi parmaklarinda oynatiyorlar valla...sana tek tavsiyem her istediginde kucagina alma biliyorum cok zor ama bi yerden baslaman lazim hem onun icin,hem senin icin...surekli aglayan miz mizlayan bi bebek ilgi cekmek istiyor demektir yani bi tarafi aciyor yada bi derdi var anlamina gelmiyor aglamalari bi kere bunu ayirt etmek gerek...duzenli yemegini yedirdin altini temizledin diyelim birak kendi haline bazen surekli kucaginda yani basinda durma ha gozun uzerinde olsun elbette ama bilsinki anneninde kendi isleri ve ihtiyaclari var,daha kucuk anlamaz deme konus onunla yumusak ama kararli bi sekilde...kolay bi surec olmayacak sirinim ama artik biseyler yapman gerek bi duzen oturtman gerek cunku ilerde daha cok zorluk cekersin..bende senin gibiydim surekli kaygiliydim aman aglamasin aman ha dusmesin her aninda yanindaydim kendi haline kalmasina hic firsat vermiyordum,benim kucuk oglan daha yeni ayaklanmisti parka gittik arkadaslarla yuruteyim dedim neyse benim arkadas dedi kendi haline birak hic mudahele etme duserse dussun kosma hemen dedi ama benim icim icimi yiyor dusecek diye,bu bir dustu agladi iki dustu vs her dustugunde de bana bakip agliyor yavrum tuttu beni arkadasim gitme dedi..sonra bi baktik bu yine dustu ama hic sagina soluna bakmadan kalkti tekrar hic aglamadi oyle yurumuye devam etti:))hayret icinde kalmistim yani tek basina duse kalka yurumeyi orda bi guzel ogrendi...artik dussede kalksada hic bana ihtiyac duymadan kendi basinin caresine bakiyor:)yani dayanmak elbette zor biz anneler icin ama bazen cocuklarimizin iyiligi ve kisilliklerini oturtmalari icin kendi hallerine birakmamiz lazim..benim buyuk kizda mesela bebekken bensiz uyumazdi duzene koyana kadar yavrum aglamaktan harap olmustu bi hafta boyunca yataginda kendi basina uyutmaya alistirdim ama her gun en az 20 dk agliyordu..en son aglaya aglaya uykuya daldi ve o son oldu bir haftanin sonunda artik uyku saatlerinde kendi yataginda yatiyordu cunku karsisinda kararli bir anne vardi ve pes etti)bunu da dr tavsiyesiyle basarmistim ustelik sirinim zorluk cekilmeden bal yenmez demisler bir sure disini sikacan baska yolu yok malesef..

Haklisin.aslında eskiden böyle değildi. Uyandığında biraz ikimiz yatakta oynardık.sonra sıkılınca ben onu gölde battaniye serer usruna oturtur oyuncak verirdim biraz orda dururdu.sonra kucaka gelirdi.kabız olduktan sonra iyice kucakci oldu.bide dün ogrndim bebek 6.5 ayda atak dönemine girermis bu dönemde annenin onu bırakıp gidebileceğini ogrenirmis o yüzden anneden ayrılmak istemezmis.atak bittti şimdide dış hepsi üst üste gelince al sana kucakci bebis.iki gundur birde gece uyumuyorya enerjim tükendi.oyalayacak oyun oynayacak gücüm yok.oda sıkıntılı sanırım dişleri çıkartana kadar böyle gider dışı çıkınca bir dönem rahat oluyor ya o ara kucaktan soğutma lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…