- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.821
Aciktin galibaAman nanenin acisini alir limon:)sıkarız limonu kiyilmis limonun ustune ohhh mis:)
Atildin zaten:)evin babasi affettide kurtuldun.panik yok panik hadi affettim kizlar ama bu son olsun lutfen cunku banlaninca cok gucume gitti yaw evden atilmis gibi hissettim kendimi he
Kiz zaten limonu yiyemiyom gonlumce. Sutu azaltiyo diye.Aciktin galibayanliz limon istah keser soyliyim dee
Allah babamiza zeval vermesinAtildin zaten:)evin babasi affettide kurtuldun.
He yaw kilolar aldi basini gidiyoZatenzey-mur unda istahinin kesilmesi lazim
Bebe buyutuyoz sen napiyon.Allah babamiza zeval vermesincok sukur geri donebildim neysee amaann gecti gitti ee anlatin bakim ne yapiyonusuz
Sen nereden çok totonu büyütüyorsun sankiBebe buyutuyoz sen napiyon.
Bende bebe buyutuyom anacim:)ugras dur istee hayat telasla geciyorBebe buyutuyoz sen napiyon.
Caktirmasan olmaz dimiSen nereden çok totonu büyütüyorsun sanki
Sen napan sirinim senin bebe nasil oldu:)Sen nereden çok totonu büyütüyorsun sanki
Oyle vallaBende bebe buyutuyom anacim:)ugras dur istee hayat telasla geciyor)
Ay oyle bisi olsa varya kuyruk olusur onunde.Sanki bende biraz kilo almisim yaane edecez bu yaglari bi vakif yokmu bagis yapsak
Ay oyle bisi olsa varya kuyruk olusur onunde.
Kilo alamayanlar yerde biz bogazi tutamiyoz. Nasi tutulacak bu bogaz.aynen valla bi yandan da kilo alamayanlar kuyruga girermis abla yag versene abla gotur gotur hepsi senin olsun kuzuuumm
Ahh bi bilsem zatenKilo alamayanlar yerde biz bogazi tutamiyoz. Nasi tutulacak bu bogaz.
Sorma valla ya. Bogazi tutsak gidecek ama nerdeee. Ben yemek saatlerini duzene koydum biraz ama yinede bi faydasi olmuyo. Illa sporda yapmak lazim. E onada ne hal kaliyor nede vakitAhh bi bilsem zatenbir cozum bulmamiz gerek
Bebek iyi.durdu durdu dün patladı benim bebeSen napan sirinim senin bebe nasil oldu:)