- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.801
AleykumselamSelam hanimlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AleykumselamSelam hanimlar
Ablam babişimle barıştık bile, babam aradı beni ama :) küs değilmişiz zaten :) Hani ara dedi ya bende bugün bulamayınca aradım ( bu sefer telefanda farklı konuşru, telefonu açarken farklıydı böyle, yani öyle hisssettim ) onu hem doktor konusu için hemde arkadaşın danışacakları vardı , ama bu sefer rahat konuştum, okulda görüştük o da ayaküstü, adamla konuşçam ya 50 kişinin de konuşası geldi bugün cıkcıkcık ama abla sorma beni zaten ayran içmişim sonrada kola içirdiler, diyorum dokunuyor bende bir rahatlık sorma gitsin, o arkadaşla konuşurken ben öme bakacağıma etrafa bakıyorum, koridoru keşfediyorum sanki bir ara gözüm buna takıldı, arkadaş konuşuyor bu yakasını düzeltti, ceketinin fermuarını böyle boğazına kadar çekti, ellerde cepte, hafifte kirli sakal, takıldı yani gözüm :) o da böyle bana bakıyordu, bu sefer ben cadılık yapıp gözlerinin içine içine baktım :) (ohh çok da iyi yaptım ) ama çok az bakıp gözleri kaçırdık, o da kaçırdı yani, sonrada ayrıldık işte. Ama biliyor musun abla ben bugün kendimi hazırlamıştım böyle konuşacaktım aradaki o kendi çizdiğim kalın sınırı biraz inceltecektim ama konuşamadık işte, beyimizi bana bırakmadılar abla telefonda daha çok kullanıyor abi kelimesini onu net iyi anladım. Karar verdim bende (kaçıncı kararın diyeceksin, haklısın :) ) biraz rahat olacağım bende, çok kasılmamın bir artısı yok bana, bende biraz açık oynayayım kartlarımı, zaten biliyorsun e. abimizde var elimizde :) bakalım sonuç ne olacak, hem abla biliyor musun ? anneler hisseder mi ? annem ondan vazgeçirmiyor beni, benim annem böyle konularda çok da müsama göstermez yani, eğer üzüleceğimi hissettseydi, vazgeçirtirdi beni diyorum. Ama annem bana diyorki onun da iş hayatı kariyeri var, ve haklı olarak riske atmak istemez, ayrıca senin okulun var diyor, yani kısaca demek istiyor ki, ondan hemen açılmasını bekleme, okulunu bitir, öyle bak önüne ama vazgeçmede . Sence yanlış mı anlıyorum abla ? Böyle işte abla.. Birde ablam annem yada babam böyle sorun, sağlık sorunu olunca pek keyfim olmuyor ama Allahıma şükürler olsun düzeldi, annemde ameliyat olup iyileşecek :) reyhan geri döndü:)Babaya kusluk olmaz reyhanim ne olursa olsun aranizi yumusatmak sana duser ve lutfen bi an once basla:)he dinledim canim sonlara dogru sinir oldum abicimde abicimdolamis diline ne bileyim canim ya inan ne dusunecegimi sasirdim allah sana sabir versin diyebiliyorum baskada bisey diyemiyorum rabbim buyuk cikmayan candan umit kesilmezmissikma canini sende yahu seni boyle gormek istemiyorum toparla kendini
Nasilsiniz?ortam baya bi sicak burda :)neler yapiyosunuz bakalimAleykumselam
Konunuza kayitsiz kalamadim:)evet anneler hissederbence dogru yoldasiniz...Ablam babişimle barıştık bile, babam aradı beni ama :) küs değilmişiz zaten :) Hani ara dedi ya bende bugün bulamayınca aradım ( bu sefer telefanda farklı konuşru, telefonu açarken farklıydı böyle, yani öyle hisssettim ) onu hem doktor konusu için hemde arkadaşın danışacakları vardı , ama bu sefer rahat konuştum, okulda görüştük o da ayaküstü, adamla konuşçam ya 50 kişinin de konuşası geldi bugün cıkcıkcık ama abla sorma beni zaten ayran içmişim sonrada kola içirdiler, diyorum dokunuyor bende bir rahatlık sorma gitsin, o arkadaşla konuşurken ben öme bakacağıma etrafa bakıyorum, koridoru keşfediyorum sanki bir ara gözüm buna takıldı, arkadaş konuşuyor bu yakasını düzeltti, ceketinin fermuarını böyle boğazına kadar çekti, ellerde cepte, hafifte kirli sakal, takıldı yani gözüm :) o da böyle bana bakıyordu, bu sefer ben cadılık yapıp gözlerinin içine içine baktım :) (ohh çok da iyi yaptım ) ama çok az bakıp gözleri kaçırdık, o da kaçırdı yani, sonrada ayrıldık işte. Ama biliyor musun abla ben bugün kendimi hazırlamıştım böyle konuşacaktım aradaki o kendi çizdiğim kalın sınırı biraz inceltecektim ama konuşamadık işte, beyimizi bana bırakmadılar abla telefonda daha çok kullanıyor abi kelimesini onu net iyi anladım. Karar verdim bende (kaçıncı kararın diyeceksin, haklısın :) ) biraz rahat olacağım bende, çok kasılmamın bir artısı yok bana, bende biraz açık oynayayım kartlarımı, zaten biliyorsun e. abimizde var elimizde :) bakalım sonuç ne olacak, hem abla biliyor musun ? anneler hisseder mi ? annem ondan vazgeçirmiyor beni, benim annem böyle konularda çok da müsama göstermez yani, eğer üzüleceğimi hissettseydi, vazgeçirtirdi beni diyorum. Ama annem bana diyorki onun da iş hayatı kariyeri var, ve haklı olarak riske atmak istemez, ayrıca senin okulun var diyor, yani kısaca demek istiyor ki, ondan hemen açılmasını bekleme, okulunu bitir, öyle bak önüne ama vazgeçmede . Sence yanlış mı anlıyorum abla ? Böyle işte abla.. Birde ablam annem yada babam böyle sorun, sağlık sorunu olunca pek keyfim olmuyor ama Allahıma şükürler olsun düzeldi, annemde ameliyat olup iyileşecek :) reyhan geri döndü:)
Napalim sohbet muhabbet ediyodukki nanelimon muhabbete limon sıktı. Bize temizlik yaptirmaya kalkti bizde kactik:)Nasilsiniz?ortam baya bi sicak burda :)neler yapiyosunuz bakalim
Kacmisa pek benzemiyorsunuz ama:)aman temizlik lafi duymak istemiyorum sanki yetmiyoda bide buraya dalalim:))Napalim sohbet muhabbet ediyodukki nanelimon muhabbete limon sıktı. Bize temizlik yaptirmaya kalkti bizde kactik:)
Teşekkür ederim, cevabınız çok mutlu etti beni :)Konunuza kayitsiz kalamadim:)evet anneler hissederbence dogru yoldasiniz...
Cok sevindim canim babanla arani duzettigine:)iste boyle pozitif ol reyhanim ayranin faydalari sen hep ayran ic kuzum kiz beni banlamislardi yaa giremedim o yuzden millet neler sayiyor banlanmiyor ben bi laf ettim attilar beniamaaa donusum muhtesem olducenemi kapatacam artik care yok battik goze bi kereAblam babişimle barıştık bile, babam aradı beni ama :) küs değilmişiz zaten :) Hani ara dedi ya bende bugün bulamayınca aradım ( bu sefer telefanda farklı konuşru, telefonu açarken farklıydı böyle, yani öyle hisssettim ) onu hem doktor konusu için hemde arkadaşın danışacakları vardı , ama bu sefer rahat konuştum, okulda görüştük o da ayaküstü, adamla konuşçam ya 50 kişinin de konuşası geldi bugün cıkcıkcık ama abla sorma beni zaten ayran içmişim sonrada kola içirdiler, diyorum dokunuyor bende bir rahatlık sorma gitsin, o arkadaşla konuşurken ben öme bakacağıma etrafa bakıyorum, koridoru keşfediyorum sanki bir ara gözüm buna takıldı, arkadaş konuşuyor bu yakasını düzeltti, ceketinin fermuarını böyle boğazına kadar çekti, ellerde cepte, hafifte kirli sakal, takıldı yani gözüm :) o da böyle bana bakıyordu, bu sefer ben cadılık yapıp gözlerinin içine içine baktım :) (ohh çok da iyi yaptım ) ama çok az bakıp gözleri kaçırdık, o da kaçırdı yani, sonrada ayrıldık işte. Ama biliyor musun abla ben bugün kendimi hazırlamıştım böyle konuşacaktım aradaki o kendi çizdiğim kalın sınırı biraz inceltecektim ama konuşamadık işte, beyimizi bana bırakmadılar abla telefonda daha çok kullanıyor abi kelimesini onu net iyi anladım. Karar verdim bende (kaçıncı kararın diyeceksin, haklısın :) ) biraz rahat olacağım bende, çok kasılmamın bir artısı yok bana, bende biraz açık oynayayım kartlarımı, zaten biliyorsun e. abimizde var elimizde :) bakalım sonuç ne olacak, hem abla biliyor musun ? anneler hisseder mi ? annem ondan vazgeçirmiyor beni, benim annem böyle konularda çok da müsama göstermez yani, eğer üzüleceğimi hissettseydi, vazgeçirtirdi beni diyorum. Ama annem bana diyorki onun da iş hayatı kariyeri var, ve haklı olarak riske atmak istemez, ayrıca senin okulun var diyor, yani kısaca demek istiyor ki, ondan hemen açılmasını bekleme, okulunu bitir, öyle bak önüne ama vazgeçmede . Sence yanlış mı anlıyorum abla ? Böyle işte abla.. Birde ablam annem yada babam böyle sorun, sağlık sorunu olunca pek keyfim olmuyor ama Allahıma şükürler olsun düzeldi, annemde ameliyat olup iyileşecek :) reyhan geri döndü:)
Hee kiz sizmi beni banlattiniz?hosbulalim bari:)Hosgeldin bacim. Biz biliyoz senin asil neden banlandigini:)
Tabi. Mazef e dedimki bu bizi istemiyor burda hemen bi kibleyek.Hee kiz sizmi beni banlattiniz?hosbulalim bari:)
Vayy vicdansizlar vayynasil kiydiniz la banaTabi. Mazef e dedimki bu bizi istemiyor burda hemen bi kibleyek.
Iyi demis iyi bizde dostumuzu dusmanimizi bilek ama degilmivay anasini sayin seyircilerSağolsun yöneticilerde hemen kibimizi kabul etti.hatta kazen çok haklisiniz ev sahibi ne güne duruyor o temizlenmeli topigi dedi
Yatirdik tahtaya aldik bi bicak tik tik tik kiydik. Naneyi dogramanin nesi zor olacakki:)Vayy vicdansizlar vayynasil kiydiniz la bana
Kiyim kiyim ettiniz beni siz durun intikamim cok aci olacakYatirdik tahtaya aldik bi bicak tik tik tik kiydik. Naneyi dogramanin nesi zor olacakki:)
Aman nanenin acisini alir limon:)sıkarız limonu kiyilmis limonun ustune ohhh mis:)Kiyim kiyim ettiniz beni siz durun intikamim cok aci olacak