GURBETCiLER DURAGI:)

Aman uyusun bebissende firsattan istifade islerini hallet bariiyim bend cocuklar okulda kucukle oturuyoruz bizde:)
Oturun bakalım sizde.allahtan ev temiz şöyle bir toparlayiverecegim.benim herifle dolapları ayırmayı düşünüyorum gözüm yemiyor.bide dun cekmediimize gore bugün yine doğum sancimiz var.yorucu bir gün olacak.senin bebis akillimi bari

Allah kolaylik versin canim ya cok zor senin isinde...cok ince ayrintiya girip yorma kendini soyle bi ustten toparla evi zaten gun boyu bebisle ugrasiyosun,dolap isinide aksama birak bence esin oynasin azcik bebisle sende o sirada dolaplari ayir:)benim ufak cok akilli hee o koltuktan o koltuga zipliyor cok uslu teyzesi

Maşallah ona. Aman sana bulaşmasında istediğini yapsın.ben o moddayim valla.sürekli beni isteyen bir bebek.çok bunaldim valla.yurutec aldım netten.inşallah onu severse arada ona bindiririm

Maşallah ona. Aman sana bulaşmasında istediğini yapsın.ben o moddayim valla.sürekli beni isteyen bir bebek.çok bunaldim valla.yurutec aldım netten.inşallah onu severse arada ona bindiririm
Yok oyle fazla yapismaz bana:))ama surekli arkasini topluyorum tabiayy hayirli olsun yurutecle biraz rahatlarsin bak ilgisini cekebilir iyi yapmissin:))

Yok oyle fazla yapismaz bana:))ama surekli arkasini topluyorum tabiayy hayirli olsun yurutecle biraz rahatlarsin bak ilgisini cekebilir iyi yapmissin:))
Ayy napim zararlı alma diyenler oldu ama gelip on dakka bebeğe bakmazlar halimi bilmezler.önceki gün eşim kıza diyoki sen hep böyleysen annene hak verdim kadın seni dovse savunmam seni dedi.

Ayy napim zararlı alma diyenler oldu ama gelip on dakka bebeğe bakmazlar halimi bilmezler.önceki gün eşim kıza diyoki sen hep böyleysen annene hak verdim kadın seni dovse savunmam seni dedi.
ayy zor valla surekli yapis yapis olan anneye rahat vermeyen bebek anliyorum seni...bak esinde hak vermis sana arada ona da baktir ki neler cektigini daha iyi anlasinsende surekli bindirme ama isin oldugu zaman bi yarim saat falan..en azindan sen biraz rahatlarsin yani zaten baska da caren kalmadiki...

Aynen öyle valla.netten habire oyuncak ve kabızlık için bakıyorumhalbuki mis gibi kizim var benim ciciili bicili elbise bakmam lazım off of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…