- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.781
Oturun bakalım sizde.allahtan ev temiz şöyle bir toparlayiverecegim.benim herifle dolapları ayırmayı düşünüyorum gözüm yemiyor.bide dun cekmediimize gore bugün yine doğum sancimiz var.yorucu bir gün olacak.senin bebis akillimi bariAman uyusun bebissende firsattan istifade islerini hallet bari iyim bend cocuklar okulda kucukle oturuyoruz bizde:)
Allah kolaylik versin canim ya cok zor senin isinde...cok ince ayrintiya girip yorma kendini soyle bi ustten toparla evi zaten gun boyu bebisle ugrasiyosun,dolap isinide aksama birak bence esin oynasin azcik bebisle sende o sirada dolaplari ayir:)benim ufak cok akilli hee o koltuktan o koltuga zipliyor cok uslu teyzesiOturun bakalım sizde.allahtan ev temiz şöyle bir toparlayiverecegim.benim herifle dolapları ayırmayı düşünüyorum gözüm yemiyor.bide dun cekmediimize gore bugün yine doğum sancimiz var.yorucu bir gün olacak.senin bebis akillimi bari
Buyurun efenim
Maşallah ona. Aman sana bulaşmasında istediğini yapsın.ben o moddayim valla.sürekli beni isteyen bir bebek.çok bunaldim valla.yurutec aldım netten.inşallah onu severse arada ona bindiririmAllah kolaylik versin canim ya cok zor senin isinde...cok ince ayrintiya girip yorma kendini soyle bi ustten toparla evi zaten gun boyu bebisle ugrasiyosun,dolap isinide aksama birak bence esin oynasin azcik bebisle sende o sirada dolaplari ayir:)benim ufak cok akilli hee o koltuktan o koltuga zipliyor cok uslu teyzesi
Kizim sen emzikli bi hatunsun ne sigara iciyon
Hoş gördük mevzu derin miBuyurun efenimhosgeldiniz..
He çok derin.benim.kızın bugün doğum sancısı varda onu konusuyoruzHoş gördük mevzu derin mi
Yok oyle fazla yapismaz bana:))ama surekli arkasini topluyorum tabiMaşallah ona. Aman sana bulaşmasında istediğini yapsın.ben o moddayim valla.sürekli beni isteyen bir bebek.çok bunaldim valla.yurutec aldım netten.inşallah onu severse arada ona bindiririm
Gerçekte içmiyorum ki ağzıma bile sürmedimKizim sen emzikli bi hatunsun ne sigara iciyon
He çok derin.benim.kızın bugün doğum sancısı varda onu konusuyoruzbenim bu aralar b.k mevzumdan daha derin bir konum yok valla
Ayy napim zararlı alma diyenler oldu ama gelip on dakka bebeğe bakmazlar halimi bilmezler.önceki gün eşim kıza diyoki sen hep böyleysen annene hak verdim kadın seni dovse savunmam seni dedi.Yok oyle fazla yapismaz bana:))ama surekli arkasini topluyorum tabiayy hayirli olsun yurutecle biraz rahatlarsin bak ilgisini cekebilir iyi yapmissin:))
Sende dalarsan baya bi derinlesirHoş gördük mevzu derin mi
İyidir tatlım. Hayat koşturup duruyoruz işte.Sende dalarsan baya bi derinlesirne haber nasilsin..
ayy zor valla surekli yapis yapis olan anneye rahat vermeyen bebek anliyorum seni...bak esinde hak vermis sana arada ona da baktir ki neler cektigini daha iyi anlasinAyy napim zararlı alma diyenler oldu ama gelip on dakka bebeğe bakmazlar halimi bilmezler.önceki gün eşim kıza diyoki sen hep böyleysen annene hak verdim kadın seni dovse savunmam seni dedi.
Ha yaw verelim parti bebek saldi rahatladi bizde b..k beklemekten kurtulduk derizBenim kız bi gün rahat yapsın o işi burda parti vrrecem valla
Aynen öyle valla.netten habire oyuncak ve kabızlık için bakıyorumayy zor valla surekli yapis yapis olan anneye rahat vermeyen bebek anliyorum seni...bak esinde hak vermis sana arada ona da baktir ki neler cektigini daha iyi anlasinsende surekli bindirme ama isin oldugu zaman bi yarim saat falan..en azindan sen biraz rahatlarsin yani zaten baska da caren kalmadiki...
O değil bu b.k mevzusunu tüm kknin derdi haline getirdimHa yaw verelim parti bebek saldi rahatladi bizde b..k beklemekten kurtulduk derizikramlar benden o zaman