- 25 Mayıs 2011
- 400
- 130
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.641
Evet aynen öyle ,izmirde lise
Acaba izmirde bi lise oldugu icin olabilirmi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba izmirde bi lise oldugu icin olabilirmi:)
Oveyim.Öv beni Mazef hep ö v. Cok hosuma gidiyo:)
Goz kirpma ; )yi yapinca oluyo. Tabi bitisik yapacaksin:)bide uzgun suratta oluyo. Onlari yapabilirsin.Benim telefonun işletim sisteminde sanırım o kısmı göremedim..ifadesiz ifadesiz yazarım napim
..burda göz kırpma olacak hehhee
Yoo. Biyanemi ne reklam var en basta. Bide ortalarda baska yok. Ama sayfa yuklenirken bi geri atma gibi biso oluyo o ara tiklayinca reklama denk gelebiliyoAşırı reklam var sayfamda konuyu zor okuyorum,sizin de oylemi? Yanlışlıkla,tıklayıp duruyorum birde.
Afrrin boyle soz dinle:)Oveyim.
Bi kere zey-mur senden daha çok reklama tiklarAşırı reklam var sayfamda konuyu zor okuyorum,sizin de oylemi? Yanlışlıkla,tıklayıp duruyorum birde.
Bana bak gecirecem bitane kafana. Cocuk yoruyo. Kocan kizdiriyo diye hincini bendenmi cikariyon sen.Bi kere zey-mur senden daha çok reklama tiklar
Ovuyoz isteBana bak gecirecem bitane kafana. Cocuk yoruyo. Kocan kizdiriyo diye hincini bendenmi cikariyon sen.
Olabilir bütün ortamın değişmiş anladığım kadarıyla.daha yasında küçük.senin akranları daha okuyorlar farkındasin dimi.az zaman ver kendine.burda takıl.Zaten görümcemle gezmelere gidiyorum akradaşları falan çok kafa insanlar anlaşıyoruz günümüzde var ama arada genç 3 tane falan var fakat hani samimi olduğum direk benim arkadaşım yok böyle canım sıkıldığında gidiceğim onun geliceği yada bilmiyorum kendi arkadaşlarımı özlüyor olabilirim
Laf sokma denir ona. Boyleni ovuyon sen. Beceriksiz.Ovuyoz iste
Açık Öğretimden okuyorum bendeOlabilir bütün ortamın değişmiş anladığım kadarıyla.daha yasında küçük.senin akranları daha okuyorlar farkındasin dimi.az zaman ver kendine.burda takıl.
Aferin sana evlendin diye kendi salma.daha çok gencsin herşeyi yapmak için zamanın var.kendini geliştirmeye bak.iki uç yıl çocuk düşünme. Herşey zamanla olurAçık Öğretimden okuyorum bende
Çocuk düşünmüyordum ilk evlendiğimde asla 2 3 sene sonra olcak diyodumda şimdi o kadar çok istiyorum kiAferin sana evlendin diye kendi salma.daha çok gencsin herşeyi yapmak için zamanın var.kendini geliştirmeye bak.iki uç yıl çocuk düşünme. Herşey zamanla olur
Düşünme sonra bu günlerine donemezsin çünkü.Çocuk düşünmüyordum ilk evlendiğimde asla 2 3 sene sonra olcak diyodumda şimdi o kadar çok istiyorum ki
He dogur dogurda ondan sonra okulun arkasindan el sallaÇocuk düşünmüyordum ilk evlendiğimde asla 2 3 sene sonra olcak diyodumda şimdi o kadar çok istiyorum ki