- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.601
Ben çok yorgunum kız canımı çıkarttı.nerde buranın sahibiZey-mur mazef gelin süpürelim şurayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok yorgunum kız canımı çıkarttı.nerde buranın sahibiZey-mur mazef gelin süpürelim şurayı
Ver ben bakayım.:)Ben çok yorgunum kız canımı çıkarttı.nerde buranın sahibi
Oy canım gel tabiki:)Elif ablam sana misafir olasim geldi yemek topiklerini gezdim de
Oy abla öyle imkanin olsa hiç dusunmem veririm bende iki saat dinlenen kafam yerine gelir.zihnen ve bedenen çok yoruldumOy canım gel tabiki:)
Bende secdigim icin koydum zaten abla. Oglanin ismi kp in ismi. Onu bana sormadilar bile. Bende kizda kimseye sormadim:)Kızın ismini pek severim ama:)
Herkes kendi evini temizlesin abla hem misafir cagiriyo hemde evmi temizletiyo:)Zey-mur mazef gelin süpürelim şurayı
Leyn sen ne yazdin ole. Benmi uvey ablayim. Uvey ablalar cirkin diilmiydi. Kabul etmiyom. Banane banane.:)Siz gidin yatin bulasiklari yikar etrafi temizlerim ben
Depresyondaki anneler kulubune hosgeldin anacim. Ne guzel topuk ismi olur bundan ama. Bi topukte vizmi acsakki.:)Oy abla öyle imkanin olsa hiç dusunmem veririm bende iki saat dinlenen kafam yerine gelir.zihnen ve bedenen çok yoruldum
Valla acalim kızDepresyondaki anneler kulubune hosgeldin anacim. Ne guzel topuk ismi olur bundan ama. Bi topukte vizmi acsakki.:)
Acalim anacim. Saglam kafali bi anne gormedim simdiye kadar. Herkes biseyden dertli. Bunalim anneligin gobek adi galibaValla acalim kız
banane bana oyle davraniyonuz onlar gibiLeyn sen ne yazdin ole. Benmi uvey ablayim. Uvey ablalar cirkin diilmiydi. Kabul etmiyom. Banane banane.:)
Meraba.bugün bizde evdeydik.ama biraz balkonda oturduk.yarın yağmur var artık.geri depresyona girebilirizSelam kızlar,keyifler yerinde anlaşılan,bugün hava çok güzel burda ama ben evdeyim kızımla
Sus bakiim sen. Bide konusiyo karsimdabanane bana oyle davraniyonuz onlar gibi