- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.661
On dakka cok be:)ben 2 dakkada buz gibi ederim onu@Yeniigeliin bize on dakka ver seni çocuktan sogutalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
On dakka cok be:)ben 2 dakkada buz gibi ederim onu@Yeniigeliin bize on dakka ver seni çocuktan sogutalim
Çocuklardan fırsat bulup yazamazsak diye dedim benOn dakka cok be:)ben 2 dakkada buz gibi ederim onu
Ordan aklina gelse bile sogmasina yeter zaten. Cocuk herseye engelÇocuklardan fırsat bulup yazamazsak diye dedim ben
Bir saattir önünde kırk takla attim daha mutlu edemedim hanfendiyiOrdan aklina gelse bile sogmasina yeter zaten. Cocuk herseye engel
Bide nazlilarki sorma gitsin.B
Bir saattir önünde kırk takla attim daha mutlu edemedim hanfendiyi
Benimki karşısında dudak bukunce ağlamaya başlıyor :)Bide nazlilarki sorma gitsin.
Kiz duygusal bebis o yapma yavruya kiyamam. Benim kizda garip garip sesler cikariyo. Ciglik atar gibi.Benimki karşısında dudak bukunce ağlamaya başlıyor :)
Benimki nerdeyse konuşacak korkuyom vallaKiz duygusal bebis o yapma yavruya kiyamam. Benim kizda garip garip sesler cikariyo. Ciglik atar gibi.
Kizlar daha cabuk konusirmus. Benim sipa 3 5 kelime soyluyodu sonra birden sohbet kivamina gelmisti. Simdide susturabilene ask olsun. Bulbul misali konusmadigi yok.Benimki nerdeyse konuşacak korkuyom valla
Yaşı ne kadarKizlar daha cabuk konusirmus. Benim sipa 3 5 kelime soyluyodu sonra birden sohbet kivamina gelmisti. Simdide susturabilene ask olsun. Bulbul misali konusmadigi yok.
Oglum 23aylik oldu teyzesiYaşı ne kadar
Bi sarılayım oğlunaOglum 23aylik oldu teyzesi
Saril teyzesi. Cok huysuz bu aralar. 2 yas krizinde. Aglayip aglayip duruyo. Bide mizmizki sorma.Bi sarılayım oğluna
:)Oy yerim onun mızmızını.Çabuk atlatır inş:)Saril teyzesi. Cok huysuz bu aralar. 2 yas krizinde. Aglayip aglayip duruyo. Bide mizmizki sorma.
Insallah abla valla cok zor. Kizda kucuk. Ikisi beni yedi bitirdi.:)Oy yerim onun mızmızını.Çabuk atlatır inş:)
Zor iş.Allah kolaylık versin:)Insallah abla valla cok zor. Kizda kucuk. Ikisi beni yedi bitirdi.
zey-mur ne dedikodumu yapiyon
Ayy dimi sen azcik kart tavuktun. Unutmusum. Eli opulup alna koyulacak teyze oldun sen:)))))