- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.681
Evet evet o benim isteAyy dimi sen azcik kart tavuktun. Unutmusum. Eli opulup alna koyulacak teyze oldun sen:)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet o benim isteAyy dimi sen azcik kart tavuktun. Unutmusum. Eli opulup alna koyulacak teyze oldun sen:)))))
Yaslilara hurmetimiz car bizim. Bayramlarda gelip elini opelimde sende bize harclik ver:)Evet evet o benim iste
Olur el openleriniz cok olsunYaslilara hurmetimiz car bizim. Bayramlarda gelip elini opelimde sende bize harclik ver:)
Cici hanııııııım nasılsınızEvet evet o benim iste
Elif abla onu kucaklama kart moruk o onun elini opeceksiCici hanııııııım nasılsınızEki Görüntüle 1778139
Sanada sarılırım mazefimElif abla onu kucaklama kart moruk o onun elini opeceksi
He bana sarilSanada sarılırım mazefimEki Görüntüle 1778140
DeğilmiIyim canimcim ne kadar kiskancsin Mazef
sen kendi işine bakIyim canimcim ne kadar kiskancsin Mazef
Hepimiz birbirimize bakalım en iyisiBende kıskancım.Bak konuşurken araya giriveridimsen kendi işine bak
Ben ayrıca Kanadali seni değil elif ablami kiskaniyorumDeğilmi
Geçmiş olsun ablaGrip olduyordum az kaldı.Allahdan aşım var.Genede yokluyor az az.
Eki Görüntüle 1778151
Gecmis olsun ablamm:)iyi bak kendine sen bize lazimsinGrip olduyordum az kaldı.Allahdan aşım var.Genede yokluyor az az.
Eki Görüntüle 1778151
Asıl siz bana lazımsınız:).Ben neden lazım olayım size:)Gecmis olsun ablamm:)iyi bak kendine sen bize lazimsin
Benimde cucuk bebem var ama hamaratliyimdir sen zey-mur Mazef is bekleme onlar anca cene yaparlarHayirli geceler milletnasilsiniz bakalimiki gundur gunduzleri pek giremiyorum benim buyukler babalarinda tatildeydiler donduler cok sukur onlarla vakit geciriyorumozlemisim sipalariee anlatin bakalim siz ne yapiyosunuz?epey kaynatmissiniz hee birileri kendini burda misafir saniyormus galiba burasi hepimizin sahibi de biziz misafir yukkanadali varya bitek sen hamarat ciktin yerler tertemiz olmus bulasiklar hallolmus ellerine saglik tatlimbu citlekciler yer atar bunlardan cok sey beklemicennanca citlemeye bide ceneye halleri kaliyo gariplerinkucuk cocuk oldumu zor oluyor valla saka bi tarafaayy benimde mubarek cenem acildi gelemedim ya amma biriktirmisim