GURBETCiLER DURAGI:)

Yok görümcemin yaşı bana sorun değil. Çok iyi arkadaşızda ben 18 görümcem 34 yaşında ama demek istediğim eski arkadaşlıklarım gibi bilmiyorum nasıl anlatayım
Yanı sonuçta gorumcemin farklı arkadaş farklı anlıyorum seni.öyle hemen olmaz az sabredecen.bak ben evleneli uç yıl olacak daha yalnizim

Yok görümcemin yaşı bana sorun değil. Çok iyi arkadaşızda ben 18 görümcem 34 yaşında ama demek istediğim eski arkadaşlıklarım gibi bilmiyorum nasıl anlatayım
Senin daha ergenligin bitmemis anacim derdine ne olduda evlendin. Gencligini yasamadan evlenirsen arkadas diye aglarsin boyle. Aman gerci ben 24te evlendimde noldu. Benimde yok arkadasim. Su deli Mazef Mazef te olmasa hepten yandik

Az sabret diyor ve 3 sene diyorsun:110:
Benim yaşım geçiyor diye hemen bebek yaptım senin yaşın daha 18 kurslara falan git oralarda arkadaş edin gorumcene takıl günlere falan git.benim binanın yaş ortalaması 55 olduğu için fazla acilamadim ben.goruncr falanda hak getire

Yeni gelin çok küçük geliyor vana 18 yaş evlilik için,ben o yaşlarda Akif Ersezgin Anadolu lisesinden yeni mezun olmuştum ,çocuktum yani neyse sence lisenin ismini neden özellikle belirttim

X