- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.581
O yüzden dedim ya zaten bez getiren diyeOy yok ben almayım.Hayatımda 1 kere balerine bindim.Onun dışında o tür tecrübelerim yok.Popom yemiyor hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yüzden dedim ya zaten bez getiren diyeOy yok ben almayım.Hayatımda 1 kere balerine bindim.Onun dışında o tür tecrübelerim yok.Popom yemiyor hiç
Yok bezde istemem.Binmicem benO yüzden dedim ya zaten bez getiren diye
Ablam konuyu anlayamadım ama sofralara daldım o tatlı o poğaça ve sıcacık çay süperdiFransiz alman ingiliz farketmez. Sofra buldun kon sohbet buldun dal. Uzakta durmican bodoslama dalacan mevzuya.
Maharetlerimizi dokek ortaya dedik:) aman konuyu anlasan napacan geyik yapiyoz burda. Heran konu degisiyo zaten. Anladigina kaptir gitsin.Ablam konuyu anlayamadım ama sofralara daldım o tatlı o poğaça ve sıcacık çay süperdi
Sen ne bicim konusuyon bakiim benim hakkimdaOlsun kız sende şal bi ucundan muhabbete.bak ben sana olayı anlatım benim hatun yüz vermiş loclamda kanmis pesine takılmış benimkinin ben bunları yakaladim.
Zey-mur ben nikinin anlamını tahmin ettim:)Sen ne bicim konusuyon bakiim benim hakkimda
Abla onu tahmin etmeyen kalmadiki. Ama yinede soyliim bebelerimin isimleri. Bazilari esimle benim saniyoda. Sende ole sandiysan diil.Zey-mur ben nikinin anlamını tahmin ettim:)
İvet bende öle sandım işin açığıAbla onu tahmin etmeyen kalmadiki. Ama yinede soyliim bebelerimin isimleri. Bazilari esimle benim saniyoda. Sende ole sandiysan diil.
Yok abla aman esimin ismini ne kullanacam burda. Ondan daha kiymetli varliklarim var benim.
İvet bende öle sandım işin açığı
Kızın ismini pek severim ama:)Yok abla aman esimin ismini ne kullanacam burda. Ondan daha kiymetli varliklarim var benim.
Aynenn olmazHe sen sole tek atimlik olmayan birini bul. Benden sana yar olmaz
Oyle zannedenlerden biride benim
İvet bende öle sandım işin açığı
Ne yapiyon tatlisi iyimisinugramiyon gunduzleri hic..Oyle zannedenlerden biride benim
deneme başarılı :O)Enamm ben sona kalmisim ya lakisme yukmiii aloooo ses deneme bir ki ses
Ahaa da ablam varmis yayanliz kaldim sandim zate citleyip citleyip yere atmislar bu citlekcilermuhabbet baya koyuymus anlasilandeneme başarılı :O)
Çitlek bitti tırnak çitleme kaldı.Süpürem ortalığıAhaa da ablam varmis yayanliz kaldim sandim zate citleyip citleyip yere atmislar bu citlekcilermuhabbet baya koyuymus anlasilan