- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sen gelme,Ben gelirimOyle olmaz. Beni Mazef ten istemen lazim. O onay vermezse biyere gidemeyiz.
Gel beni döv demesi bakimindanHangi bakimdan
Neyim benziyormuş ki ona?kanadali35 bizim 3.sac ayagi olur kendisi
O benim.bundan sonra bizi ölüm ayirir
E iyi tamam . Bana elimi sallasam ellisi zaten.O benim.bundan sonra bizi ölüm ayirir
Aboo havada dayak kokusu var:)Gel beni döv demesi bakimindan
He sen sole tek atimlik olmayan birini bul. Benden sana yar olmazE iyi tamam . Bana elimi sallasam ellisi zaten.
Şimdi ben loklami dovsem dövmesine doverimde bu sefer kanadali35 alınmasın benden başkasını dovuyorsun diyeAboo havada dayak kokusu var:)
Dışı kedi kuyruk sallamazsa erkek bakmaz kizim sende fingirdeme kır dizini oturValla ben bisi yapmadim. Aha Lockam46 beni ayartmaya calisiyo
Ne dedin sennnnŞimdi ben loklami dovsem dövmesine doverimde bu sefer kanadali35 alınmasın benden başkasını dovuyorsun diye
Seviyom lan ben bu kanadaliyi
Seni daha çok seviyom sen benim ilk göz agrim iki Çocuğumun anasisinNe dedin sennnn
He demi oyleyim. Olsun sen baskasina sakin seviyom deme. Yamulturum o agzini:)Seni daha çok seviyom sen benim ilk göz agrim iki Çocuğumun anasisin
Fransiz alman ingiliz farketmez. Sofra buldun kon sohbet buldun dal. Uzakta durmican bodoslama dalacan mevzuya.Ayy ben muhabbete çok fransız kaldım, ama güzel bir muhabbet dönüyor, keyifli sohbetler :)
Olsun kız sende şal bi ucundan muhabbete.bak ben sana olayı anlatım benim hatun yüz vermiş loclamda kanmis pesine takılmış benimkinin ben bunları yakaladim.Ayy ben muhabbete çok fransız kaldım, ama güzel bir muhabbet dönüyor, keyifli sohbetler :)
Oy yok ben almayım.Hayatımda 1 kere balerine bindim.Onun dışında o tür tecrübelerim yok.Popom yemiyor hiçAbla en uzun ray sistemiyle hızlı tiren düz gidiyorsun ters gidiyorsun takla katiyorsun google amcaya sor gostersin