- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.541
Bunu söylemek için kazeni bağırsak acaba kizarmiYok iste yapmiyolarki. Sikayet edecem yonetime bu sari kafalari. Her ihtiyaci karsilamiyolar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu söylemek için kazeni bağırsak acaba kizarmiYok iste yapmiyolarki. Sikayet edecem yonetime bu sari kafalari. Her ihtiyaci karsilamiyolar.
Sen beni begwnmiyomusun:)Hıhhhhhhh.
Bence kazene gerek yok munede gayet guzel halledebilir.Bunu söylemek için kazeni bağırsak acaba kizarmi
Ben korkarım sen cagirBence kazene gerek yok munede gayet guzel halledebilir.
Ben niye cagiriyom be. Doverse beni dövsun dimiBen korkarım sen cagir
Benim panik atağın var yapamamBen niye cagiriyom be. Doverse beni dövsun dimi
Kizim ben depresyondayim. Raporum bile var. Bisi soyler dalarim. Kotu olurBenim panik atağın var yapamam
Bizden bi cacık olmazKizim ben depresyondayim. Raporum bile var. Bisi soyler dalarim. Kotu olur
E yani yogurtla hiyar olmadigimiza goreBizden bi cacık olmaz
Bundan emin degilimE yani yogurtla hiyar olmadigimiza gore
Len bak sen geldin yine kimse kalmadi ugursuz.Bundan emin degilim
Hem beğeniyorum,hem beğenmiyorum. Çünkü seni görmedim,Çünkü seni tanımıyorum . Tanımadığım ve görmediğim için beğenmıyorum da diyemem. :) (çok uzattım)Sen beni begwnmiyomusun:)
Sorum espiriydi (bknz:avrupa yakasi gaffur karakteri) ama ciddiye alip bide uzun uzun cevaplamissin:)Hem beğeniyorum,hem beğenmiyorum. Çünkü seni görmedim,Çünkü seni tanımıyorum . Tanımadığım ve görmediğim için beğenmıyorum da diyemem. :) (çok uzattım)
Hahah ciddiye aldığımımı sanıyorsun ? Benimkiside senin espirine karşılık Ufak bir espriydi. Sen de beni ciddiye almışsınSorum espiriydi (bknz:avrupa yakasi gaffur karakteri) ama ciddiye alip bide uzun uzun cevaplamissin:)
Kız Lockam46 bana kanadaliyi hatırlattıSorum espiriydi (bknz:avrupa yakasi gaffur karakteri) ama ciddiye alip bide uzun uzun cevaplamissin:)
Iliskimiz ciddiyete dogru gidiyo sanki:)Hahah ciddiye aldığımımı sanıyorsun ? Benimkiside senin espirine karşılık Ufak bir espriydi. Sen de beni ciddiye almışsın
O da kimmiş ?Kız Lockam46 bana kanadaliyi hatırlattı
Hangi bakimdanKız Lockam46 bana kanadaliyi hatırlattı
:) Hadi bakalım,Hayırlısı olsunIliskimiz ciddiyete dogru gidiyo sanki:)
Oyle olmaz. Beni Mazef ten istemen lazim. O onay vermezse biyere gidemeyiz.:) Hadi bakalım,Hayırlısı olsun