- 20 Ocak 2014
- 3.165
- 2.263
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.481
Senin doğumdan sonra kalan kiloların mı var,ondan önce kılolu değildin yani ?Aman bekarken bende oyleydim. Aman adam bana laf edemez cunku sagolsun ben hamileydim 7aylik. Adamla ayniydi gobegimiz. Benimki gitti onunki hala yerinde
Canim ben 62 kiloyla hamile kaldim. Simdi 67kiloyum. Ama 60 olmak istiyom. Evlilik kilom.Senin doğumdan sonra kalan kiloların mı var,ondan önce kılolu değildin yani ?
Çok iyisin bence. 62 kıloyla hamile kalmışsın. Doğum yapmışsın. Şimdide 67 kılosun. Süper.Canim ben 62 kiloyla hamile kaldim. Simdi 67kiloyum. Ama 60 olmak istiyom. Evlilik kilom.
Mazef gel çekelim şunu:)Oyle valla ne guzel ben 1.60 bi 10 cm uzasam tam olcak vallabiriniz bacagimdan birniz kollarimdan tutunda cekin beni yaaaa
Hosgeldin ablaGeldim geldim:)
Valla bana pek super gelmiyo ama sagol yinede. Hem senin beni gaza getirim abooo o ne ole hemen kilo ver demen gerek. Kadin dayanismasi bunu gerektirirÇok iyisin bence. 62 kıloyla hamile kalmışsın. Doğum yapmışsın. Şimdide 67 kılosun. Süper.
Dediğim gibi ben barışığım kiloarımla,senin kılonda barışık olmanı gerektirecek kılo.. Çok fazla olsaydın hemen ver derdim. Defileye mi katılcaz,podyumda mankenlik mi yapcaz. Amaan sende. Takma bu kadarValla bana pek super gelmiyo ama sagol yinede. Hem senin beni gaza getirim abooo o ne ole hemen kilo ver demen gerek. Kadin dayanismasi bunu gerektirir
Örnek ben:)Dediğim gibi ben barışığım kiloarımla,senin kılonda barışık olmanı gerektirecek kılo.. Çok fazla olsaydın hemen ver derdim. Defileye mi katılcaz,podyumda mankenlik mi yapcaz. Amaan sende. Takma bu kadarKadın dediğin birazCIK balık etli olur
Oyle ama versemde hamsi gibi olsam fenami:) balinada balik sonuctaDediğim gibi ben barışığım kiloarımla,senin kılonda barışık olmanı gerektirecek kılo.. Çok fazla olsaydın hemen ver derdim. Defileye mi katılcaz,podyumda mankenlik mi yapcaz. Amaan sende. Takma bu kadarKadın dediğin birazCIK balık etli olur
Abla benim essek sipasi kocam soylemez ama kiloyu sevmiyo. Kendi koca gobegini hic gormez.Örnek ben:)
Yiyoz zaten. Hemde koca tabaklarlaAmaaaan bosverin kizlarr takmayin, alan almiş satan satmiş bizlerican bogazdan gelirmis hemde... yaşasin yemek yemeeekk
Hamsi olma,Fok olOyle ama versemde hamsi gibi olsam fenami:) balinada balik sonucta
Ne olursan ol diyon yani:)Hamsi olma,Fok olHamsi olma Efsane ol
Afiyet bal şeker olsunYiyoz zaten. Hemde koca tabaklarla
AOÇ hep beraber gidiciiiz mazef:)naneelimoonn zey-mur benim kadar başınıza taş düşsün emi.
zey-mur ankaradaki AOÇ ye fil lazimmis git bi basvur istersen
Ben olsam hepiniz ortadan kaybolurdunuz ben yokum diye bi muhabbet bi muhabbet.bol bolda cekistirmissiniz beni bunun intikamı çok acı olacak
Elif abla ben o nanelilililomana iyilik yapmam banane.
Bu arada aramiza katılan yeni arkadaşlara hoşgeldin diyorum.
Abla ben dört gözle oranın açılmasıni bekliyorum.hızlı trene binicigimAOÇ hep beraber gidiciiiz mazef:)
Cekin cekin belki uzarimMazef gel çekelim şunu:)