- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.461
Evet sen actinManken ajansi acacamne bilim ben yaw konuyu benmi actim acep
Niye topik diyin kiz o zamanBoyumu soylersem tostopik olmadigim cikardi ortaya:) kuzum benim boy 1.70 kilomda 67 suan. Hedef 60.
Bende ole san istedim zati. Kiz cok biseyim varmis gibi olursa beni iyi gaza getirirsin diye:)Niye topik diyin kiz o zamanbende hakket tostop bisey sandiydim seni
Ee zor valla kabile halinde yasayip gidiyoruz istezey-mur tanışıyor gibisiniz derken hani burda kaynaşmışsınız anlamında geç kaldım galiba..o manada soyledim:) nanelimon 4 çocuk..golerim açıldıben 2. ye cesaret edemiyorum çok zordur heralde 4 yaneyle uğraşmak:) yaşları kaç?
Ben daha 1.yi doğurmadım. Ne ikincisi. Dur bakalımmm2.dogurda kendinle nasil küstügunu konusiruk burda:)
Ayy ne guzel ya. Tam hayalim. 2kiz 2 erkekEe zor valla kabile halinde yasayip gidiyoruz istekiz 12,oglan 9,kiz 3,oglan tekne kazintisi 2 yasinda ikiyi istiyorsan cok ara verme derim zor oluyo sonra..
Ye yeee gorusuk senle nasilsaBarışmasam nolacak ki ? Yemeği sevıyorum. Ne ekersnen onu biçersin
O zaman seni kusturmeye 1tanede yeterBen daha 1.yi doğurmadım. Ne ikincisi. Dur bakalımmm
Valla bogaz durmayinca 190 olsan biseye yaramiyo. Gobek kocaman masallahben de bu aralar zayıflığa taktım ama hiç diyet yapmadım ,çok istiyorum zayıflamayı..1. 70 boy çok buyuk sans bir bayanda en ideal boy bence
Cok kurnazsin haa. O yicek kilo alcak sende sefani surecen:)Ye yeee gorusuk senle nasilsabide yerime kunefe yermisin kiz cok ozledim offf of bide dondurma ye
Oyle valla ne guzel ben 1.60 bi 10 cm uzasam tam olcak vallaben de bu aralar zayıflığa taktım ama hiç diyet yapmadım ,çok istiyorum zayıflamayı..1. 70 boy çok buyuk sans bir bayanda en ideal boy bence
Ben şuan kendimi çok kılolu görüyorum. Çünkü bekarken gerçekten zayıftım. Kemiklerim görünürdü. Şimdi oldum duba gibi. Eşim bile Balık etlimm benm diye sevıyo. Hiçte romantik değildirO zaman seni kusturmeye 1tanede yeter
Masallah deme kizValla bogaz durmayinca 190 olsan biseye yaramiyo. Gobek kocaman masallah
Aman be guzelim dert ettigin seye bak:)sen dua et balik etlim diyomus ya dana bonfilem yok camisim diyeydi dahami iyiydiBen şuan kendimi çok kılolu görüyorum. Çünkü bekarken gerçekten zayıftım. Kemiklerim görünürdü. Şimdi oldum duba gibi. Eşim bile Balık etlimm benm diye sevıyo. Hiçte romantik değildir( .@
Aman be guzelim dert ettigin seye bak:)sen dua et balik etlim diyomus ya dana bonfilem yok camisim diyeydi dahami iyiydisaka saka kiz kilolu degilsinki sen skma canini
Aman bekarken bende oyleydim. Aman adam bana laf edemez cunku sagolsun ben hamileydim 7aylik. Adamla ayniydi gobegimiz. Benimki gitti onunki hala yerindeBen şuan kendimi çok kılolu görüyorum. Çünkü bekarken gerçekten zayıftım. Kemiklerim görünürdü. Şimdi oldum duba gibi. Eşim bile Balık etlimm benm diye sevıyo. Hiçte romantik değildir( .@
Ne guzel moral veriyon sen ole.Aman be guzelim dert ettigin seye bak:)sen dua et balik etlim diyomus ya dana bonfilem yok camisim diyeydi dahami iyiydisaka saka kiz kilolu degilsinki sen skma canini