GURBETCiLER DURAGI:)

zey-mur tanışıyor gibisiniz derken hani burda kaynaşmışsınız anlamında geç kaldım galiba..o manada soyledim:) nanelimon 4 çocuk..golerim açıldı:KK57: ben 2. ye cesaret edemiyorum çok zordur heralde 4 yaneyle uğraşmak:) yaşları kaç?
Ee zor valla kabile halinde yasayip gidiyoruz iste:KK45:kiz 12,oglan 9,kiz 3,oglan tekne kazintisi 2 yasinda:KK53:ikiyi istiyorsan cok ara verme derim:anneadayı:zor oluyo sonra..

ben de bu aralar zayıflığa taktım ama hiç diyet yapmadım ,çok istiyorum zayıflamayı..1. 70 boy çok buyuk sans bir bayanda en ideal boy bence

Screenshot_2016-02-18-14-44-04-1.png

Ben şuan kendimi çok kılolu görüyorum. Çünkü bekarken gerçekten zayıftım. Kemiklerim görünürdü. Şimdi oldum duba gibi. Eşim bile Balık etlimm benm diye sevıyo. Hiçte romantik değildir :KK43:( .@
Aman be guzelim dert ettigin seye bak:)sen dua et balik etlim diyomus ya dana bonfilem yok camisim diyeydi dahami iyiydi:KK53:saka saka kiz kilolu degilsinki sen skma canini :KK66:

Ben şuan kendimi çok kılolu görüyorum. Çünkü bekarken gerçekten zayıftım. Kemiklerim görünürdü. Şimdi oldum duba gibi. Eşim bile Balık etlimm benm diye sevıyo. Hiçte romantik değildir :KK43:( .@
Aman bekarken bende oyleydim. Aman adam bana laf edemez cunku sagolsun ben hamileydim 7aylik. Adamla ayniydi gobegimiz. Benimki gitti onunki hala yerinde:KK76:

X