- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.501
Birde son bir ekleme yapmak istiyorum. kanadali35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olursan ol yine gelllldimek istedi herallNe olursan ol diyon yani:)
Nerdesin de hızlı trenle gideceksin.Ben bindim kaç kere.Rahat gayet:)Abla ben dört gözle oranın açılmasıni bekliyorum.hızlı trene binicigim
Bende sana hosgeldin diyorum tadlummbenim sucum yok hepsini zeymur yaptisende beni cekistiriyon bol bol ona ne diyecenben intikam aliyommu hicihhhnaneelimoonn @zey-mur benim kadar başınıza taş düşsün emi.
@zey-mur ankaradaki AOÇ ye fil lazimmis git bi basvur istersen
Ben olsam hepiniz ortadan kaybolurdunuz ben yokum diye bi muhabbet bi muhabbet.bol bolda cekistirmissiniz beni bunun intikamı çok acı olacak
Elif abla ben o nanelilililomana iyilik yapmam banane.
Bu arada aramiza katılan yeni arkadaşlara hoşgeldin diyorum.
Benim seni cekistirdigim mesajı bulup gelseneBende sana hosgeldin diyorum tadlummbenim sucum yok hepsini zeymur yaptisende beni cekistiriyon bol bol ona ne diyecenben intikam aliyommu hicihhh
Yok abla oranın yanına lunapark yapıyorlar orsa dünyanın en uzun hızlı treni olacakmış onu diyorumNerdesin de hızlı trenle gideceksin.Ben bindim kaç kere.Rahat gayet:)
Beraber binelimmiYok abla oranın yanına lunapark yapıyorlar orsa dünyanın en uzun hızlı treni olacakmış onu diyorum
Gelmiyom la gelmiyombanene kustum ben..biz seni tatli cekistiruyorz ne dedik sanki? sevdigimizden takiliyoruz yaaaniii ammada alingan ciktin heBenim seni cekistirdigim mesajı bulup gelsene
Binelimben kendime büyük hasta bezi alcam sanada getirimmiBeraber binelimmi
Benide alin ablaahizi severimm mazef beni istemez amaBeraber binelimmi
Gelmiyom la gelmiyombanene kustum ben..biz seni tatli cekistiruyorz ne dedik sanki? sevdigimizden takiliyoruz yaaaniii ammada alingan ciktin he
Getir de tenden korkucazmıda:)Binelimben kendime büyük hasta bezi alcam sanada getirimmi
Almaz o beni abla o yuzden kacak gelecemBen alırm nanecim mazef almazsa bilmem:)
Abla sen nasıl bi trenden bahsettigimi anladın dimiGetir de tenden korkucazmıda:)
Hayır. Hamsi olma dıyorum. :) ne o öyle . Tek lokmada bitiveriyoNe olursan ol diyon yani:)
Alabalik severim bennhamsi disimin kovuguna yetmezHayır. Hamsi olma dıyorum. :) ne o öyle . Tek lokmada bitiveriyo
Helaaal ♥ Al bendende o kaaaAlabalik severim bennhamsi disimin kovuguna yetmez