- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.521
Anlamadım.Lunaparklarda korku treni gibi bişimiAbla sen nasıl bi trenden bahsettigimi anladın dimi
Bekle bakalım.Sonu iyi olur inş:)Ben yine b.k yolu bekliyorum
Abla en uzun ray sistemiyle hızlı tiren düz gidiyorsun ters gidiyorsun takla katiyorsun google amcaya sor gostersinAnlamadım.Lunaparklarda korku treni gibi bişimi
Canim
Inanmiyom sana sarilincada doversin beni sen
Aman sevincede inanmiyon işte al sanaInanmiyom sana sarilincada doversin beni sen
Kiz senin kadar tas dusse zaten ölürüz biz kocaman kadinsin. Tasiyamayiz seninaneelimoonn zey-mur benim kadar başınıza taş düşsün emi.
zey-mur ankaradaki AOÇ ye fil lazimmis git bi basvur istersen
Ben olsam hepiniz ortadan kaybolurdunuz ben yokum diye bi muhabbet bi muhabbet.bol bolda cekistirmissiniz beni bunun intikamı çok acı olacak
Elif abla ben o nanelilililomana iyilik yapmam banane.
Bu arada aramiza katılan yeni arkadaşlara hoşgeldin diyorum.
Leyn yoklugumdan istifadeAman sevincede inanmiyon işte al sana
Sen sütten cikma ak kasiksin tabi.Bende sana hosgeldin diyorum tadlummbenim sucum yok hepsini zeymur yapti sende beni cekistiriyon bol bol ona ne diyecen ben intikam aliyommu hic ihhh
Tek lokmalik olcam ben mis gibi yemesi kolay olur:)Hayır. Hamsi olma dıyorum. :) ne o öyle . Tek lokmada bitiveriyo
Ay napim dovuyom diye çok ağladı bende açın Sevim sonra geri doveyim dedimLeyn yoklugumdan istifadekanadali35 emi sirnasiyon sen. Hain kari
Kız zey-mur farkettinmi herkezde bizim aramiza girmeye calisiyorSen sütten cikma ak kasiksin tabi.
Ben Anlamam. Sen veni aldatiyonmu haaaaAy napim dovuyom diye çok ağladı bende açın Sevim sonra geri doveyim dedim
Cekemiyolar anacim bizi. Bosa ugrasirlar amaKız zey-mur farkettinmi herkezde bizim aramiza girmeye calisiyor
Ben Anlamam. Sen veni aldatiyonmu haaaa
Hicc aman onlar ugrassin biz de seyredip eglenelimCekemiyolar anacim bizi. Bosa ugrasirlar ama
Yok iste yapmiyolarki. Sikayet edecem yonetime bu sari kafalari. Her ihtiyaci karsilamiyolar.Hicc aman onlar ugrassin biz de seyredip eglenelimboyle zamanlar için çekirdek citliyen sarı kafa sart
Hıhhhhhhh.Tek lokmalik olcam ben mis gibi yemesi kolay olur:)