- 12 Temmuz 2006
- 35.016
- 30.372
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin elifim idare et demiyom ya zaten arada sirada beklerim diyom basim ustune ablamm2 geyiği bir arada idare edemem ama bir çayınızı içerim:)
Herkesin gozunde alamanciyik zatiiihosgeldin canim olmazmi var vargelmisti bi alamanciiben fransizimAlamanciii yok miiiii
Tamam canım dürt ozaman arada:).Bebeğe selamlar:)Hosgeldin elifim idare et demiyom ya zaten arada sirada beklerim diyom basim ustune ablamm
Olur elifim durterim aradabenim bebem 2 yasinda ama yinede soylerim selamini operim yerineTamam canım dürt ozaman arada:).Bebeğe selamlar:)
Olsun:)2 yaşda bebekdirOlur elifim durterim aradabenim bebem 2 yasinda ama yinede soylerim selamini operim yerine
Oyle valla haklisin ablamOlsun:)2 yaşda bebekdir
Neler yapıyor ?2 yaşında bebenin ilginç yaramazlıkları vardır muhakkak:)Oyle valla haklisin ablam
Hosbulduk canım ben de 8 senelik alamanciyimHerkesin gozunde alamanciyik zatiiihosgeldin canim olmazmi var vargelmisti bi alamanciiben fransizim
Valla anacim zordur gurbet ellerievlisimisin bekarmi?neler yapiyosun bakalimHosbulduk canım ben de 8 senelik alamanciyim
Olmazmi ablam hic yerinde durmuyokisuan koltuktan koltuga zipliyorhayyt huuyytt diyo arada malkocoglu sanii kendini heralNeler yapıyor ?2 yaşında bebenin ilginç yaramazlıkları vardır muhakkak:)
Kismetse ben yaza gidecem insallah cumbur cemaatsen gidiyonmu hasretimYaz tatiline turkiyeye gidiyomusunuz :) :)
Evlenip geldim canım bi de kızım var 7 yaşında....Valla anacim zordur gurbet ellerievlisimisin bekarmi?neler yapiyosun bakalim
Hangi şehirdesin:)Kismetse ben yaza gidecem insallah cumbur cemaatsen gidiyonmu hasretim
Turkiyedemi ablam:)Hangi şehirdesin:)
Allah bagislasin bacim:)hecc olurmu kiz memleket gibisi varmii beeEvlenip geldim canım bi de kızım var 7 yaşında....
Gurbet elleri bi denişik heç bizim oralaa gibim deel