- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.281
Cok beklersin
Eski esimdi turktu canim ama fr dogumluydu..bosandim simdi ikinci esimle evliyim:)onemli degil duracagin yeri bildikten sonra sorular beni rahatsiz etmez canimEşin oralımı yoksa. Neyse canım çok özel sorular sorup,senı sıkıştırmayayım :)
Yeni esin turkmu fransizmiEski esimdi turktu canim ama fr dogumluydu..bosandim simdi ikinci esimle evliyim:)onemli degil duracagin yeri bildikten sonra sorular beni rahatsiz etmez canim
Hosgeldin canim:)senin topikte hayirli olsuniyi geceler kızlar geçen gun gordum topiği bidaha da bulamadım sonra kendim açtım yurtdışı topiği:) fransadayım ben..aktif bir topik olur umarım
İyi,ALLAH mutlu etsin inşaAllah..Eski esimdi turktu canim ama fr dogumluydu..bosandim simdi ikinci esimle evliyim:)onemli degil duracagin yeri bildikten sonra sorular beni rahatsiz etmez canim
Eski esin çocuklarına maddi destekte bulunuyormuFransiz degil kizanlasamam gavurla
A.s niye ayip olsun canim:)bizde gurbetteyiz yanliz degilsinSlmayip olmasin bende gurbetteyim
Amin canim:)cumlemizi insallah..İyi,ALLAH mutlu etsin inşaAllah..
Nafaka hakkimiz vardi ama ben istemedim..ihtiyacimiz yok cok sukur:)Eski esin çocuklarına maddi destekte bulunuyormu
Gunaydin tatlimBu arada herkeze gunaydin
NormalMİS. Zeytin yağ icirebilirmisim.durumun vahimligini anlamam için söylüyorum dün ufak ceviz büyüklüğünde yaptı.bez kuruydu kakayi aldım bezi geri bagladim.Gunaydin tatlimkiz bebis yinemi yapamiyor hic doktora falan gosterdinmi ne diyolar ?
Kaç yıl evli kaldin kız boşandıktan sonra ne kadar bekar kaldin bu esinle ne zaman evlendin.boşaldığında turkiyyemi geldin yyoksa ordami kaldin.yeni kocanın durumu iyi galiba.ama çok iyi insan belli.Allah mutluluğumuzu daim etsin. Ay ne çok soru sordum.idare etNafaka hakkimiz vardi ama ben istemedim..ihtiyacimiz yok cok sukur:)
Kaç yıl evli kaldin kız boşandıktan sonra ne kadar bekar kaldin bu esinle ne zaman evlendin.boşaldığında turkiyyemi geldin yyoksa ordami kaldin.yeni kocanın durumu iyi galiba.ama çok iyi insan belli.Allah mutluluğumuzu daim etsin. Ay ne çok soru sordum.idare et
Ee sirinim ne olcak bu bebisin durumu boyleNormalMİS. Zeytin yağ icirebilirmisim.durumun vahimligini anlamam için söylüyorum dün ufak ceviz büyüklüğünde yaptı.bez kuruydu kakayi aldım bezi geri bagladim.
Evet büyük konuşmamak gerek yapmam dedigin herşeyi yaptırıyor Allah insana.ama varta nafakayi kabul etseydin keşke baksın çocuklarına işi ne.barı goruyormu cocuklarini. Bide com özel değilse niye bosandin.ay cenem düştüevet biraz cok oldu nerden baslasam bilemedim ilk esimle 6 yil evli kaldik iki cocugum var..bosandim 1 sene bekar kalabildim kader iste hayatima erkek sinek bile almam diyodum cok buyuk konustum asik oldum ve 3 ay icinde oldu bitti hersey bendeki de deli cesareti arkadas bazen dusunuyomda az manyak degilmisim la cok sukur hic pisman degilim bosandiktan sonra 4 ay kaldim tr de ailemin yaninda sonra ani bi kararla geri dondum hayatimi burda kurmaya karar verdim iyikide vermisim esimin durumuna gelince cok ta super sayilmaz kendi yagimizda kavruluyoruz kolay degil yani 6 nufusa bakmak oda kabul etmedi zaten eski esimden nafaka almami..allah razi olsun cok iyidir allah cumlemizin yuvasina huzur mutluluk versin