GURBETCiLER DURAGI:)

Aynen öyle çok soğuklar maalesef.. :/ 2 sene oldu kardeş. Sen gurbettemısın maraşlısın ve maraşta mısın anlamadım. Öyleyse bu topikte ne işin varr :)))
Anacim ben gurbetin gobeyindeyim fransadayim:)hem niyeki marasli olan topige giremezmi yaanii yasakmi varrvarda bn niye bilmiyimyasaklar delmek icindir hem

Anacim ben gurbetin gobeyindeyim fransadayim:)hem niyeki marasli olan topige giremezmi yaanii yasakmi varrvarda bn niye bilmiyimyasaklar delmek icindir hem
Kızzz yasak olduğundan değil. Ufacık esprixs benimksiiiii :/ hani maraşlısın ve maraşta yaşıyorsun sandım. Nerdensin diye sorduğumda Maraş merkezzz dedin ya. Ay anlaşamıyoruz biz senlee

Kızzz yasak olduğundan değil. Ufacık esprixs benimksiiiii :/ hani maraşlısın ve maraşta yaşıyorsun sandım. Nerdensin diye sorduğumda Maraş merkezzz dedin ya. Ay anlaşamıyoruz biz senlee
hey allahim aynen oyle valla sen diyon beyaz ben diyom karamarasliyim ama fransdyim 12 senedir tatile geliyom ancak..bende saka yaptim zaten anam niye yasak olsunhaa gayret anlasacaz

hey allahim aynen oyle valla sen diyon beyaz ben diyom karamarasliyim ama fransdyim 12 senedir tatile geliyom ancak..bende saka yaptim zaten anam niye yasak olsunhaa gayret anlasacaz
:)))))))) Vaay 12 sene he. Dile kolay. MaşaALLAH sana.. Asıl gurbet ELLER Orası.. Burası gene vatanımdan bir parça.. Bana hiçbir yönden Bursayı hatırlatmasa da. Olsun en azından vatanım dıyorum.. Sen oraya mı evlendin,iş güçten dolayımı oradasın ?

Oyle valla kiymetini bil:)he canim ben buraya evlendim geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…