- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.301
İki uç günde bir yapıyor.önemli değil uç günde yapsın ama taş gibi oluyor.o gün hep agliyor unutuyor.oyuna dalıyor uyuyor aklına gelince gene agliyor. Çok üzülüyorum.Ee sirinim ne olcak bu bebisin durumu boyleallah yardimcin olsun ya hic kolay degil..gunde bi kere yapsa yine iyi ama canim bence..bilemedim valla zor durum
Ciktim. Hadi oynayalimzey-mur papucu yarım çık dışarıya oynayalim
Canim allah mutlulugunu daim etsin... kader kismet iste.. nasipten öte yol yokmus iyiki fransaya geri dönmusun valla cok iyi yapmisin. Gurbet diyoruz zor diyoruz ama tr ye bakinca sartlari sistemi cok cok iyi hele kadina sahip cikmalari ozellikle.. keske tr de boyle olsaydi kimse mecburiyetten dizini kırıp evinde oturmazdi.evet biraz cok oldu nerden baslasam bilemedim ilk esimle 6 yil evli kaldik iki cocugum var..bosandim 1 sene bekar kalabildim kader iste hayatima erkek sinek bile almam diyodum cok buyuk konustum asik oldum ve 3 ay icinde oldu bitti hersey bendeki de deli cesareti arkadas bazen dusunuyomda az manyak degilmisim la cok sukur hic pisman degilim bosandiktan sonra 4 ay kaldim tr de ailemin yaninda sonra ani bi kararla geri dondum hayatimi burda kurmaya karar verdim iyikide vermisim esimin durumuna gelince cok ta super sayilmaz kendi yagimizda kavruluyoruz kolay degil yani 6 nufusa bakmak oda kabul etmedi zaten eski esimden nafaka almami..allah razi olsun cok iyidir allah cumlemizin yuvasina huzur mutluluk versin
Tamam atlama ipimi getirim benCiktim. Hadi oynayalim
Len bana bak ne meraklisin. Televole gibi olmusun kadinin hayatinin sorgulamadigin yeri kalmamis masallah.Tamam atlama ipimi getirim ben
Ne var be sanane.merak ettim.çok özelinde gitmedim.Ayrıca cevap vermek istemesiydi anlayışla karsilardim.seviyorum ben naneliilimonumuLen bana bak ne meraklisin. Televole gibi olmusun kadinin hayatinin sorgulamadigin yeri kalmamis masallah.naneelimoonn da iyi cevap vermis.
Aynen sirinim buyuk lokma ye buyuk konusma demisler:))neyseki mutuluyum cok sukur pisman degilimEvet büyük konuşmamak gerek yapmam dedigin herşeyi yaptırıyor Allah insana.ama varta nafakayi kabul etseydin keşke baksın çocuklarına işi ne.barı goruyormu cocuklarini. Bide com özel değilse niye bosandin.ay cenem düştü
Len bi elinde cekirdegin eksik. Tam camdan sarkan dedikoducu teyze modelisinNe var be sanane.merak ettim.çok özelinde gitmedim.Ayrıca cevap vermek istemesiydi anlayışla karsilardim.seviyorum ben naneliilimonumu
Aman iyi yapmissin canım Allah bu esinle mutluluğunu daim etsinAynen sirinim buyuk lokma ye buyuk konusma demisler:))neyseki mutuluyum cok sukur pisman degilimsorumsuz bi esti ve aramizda sevgi saygi kalmamisti anlasarak bosandik.. nafaka istemedim kurusu bogazimizdan gecsin istemiyordum, keza simdiki esimde istemedi ben gucumun yettigince bakarim dedi sagolsun...senede bir gelip aliyor cocuklari cok uzak mesafelerdeyiz..iki haftada bir de arar konusur cocuklarla..
Bebegimm mazef merak etmis az birazLen bana bak ne meraklisin. Televole gibi olmusun kadinin hayatinin sorgulamadigin yeri kalmamis masallah.naneelimoonn da iyi cevap vermis.
Aminnn sirinim sagol cumlemizin insallahAman iyi yapmissin canım Allah bu esinle mutluluğunu daim etsin
Len bi elinde cekirdegin eksik. Tam camdan sarkan dedikoducu teyze modelisin
Ayyy bana biseyler oliyiiLen bi elinde cekirdegin eksik. Tam camdan sarkan dedikoducu teyze modelisin
Yok be sirinim takiliyo sana o seni sever
Bende napiim buyuk sipama tatli yapiyom yesin diye.Bebegimm mazef merak etmis az birazayrica istemeseydim cvp vermezdim zatii ileride gitmedi allah var nasilsin kuzum senden ne haber
Sen ne zamandan beri beni baskalarina sikayet ediyon bakiim