- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.321
Daha ne soracan la seceremizi doktunnaneelimoonn daha aklıma soru gelirse sorarım sonra şimdi çekirdeğin bitti ama ozelden zorunda bir daha zeymur gibi işgüzara malzeme olmayim
Benim.onunkilerin çoğunu biliyom artık o bende merak uyandirmiyorDaha ne soracan la seceremizi doktunde yeter artik sira zey-mur da bide ona sorak
Ooo tatliiBende napiim buyuk sipama tatli yapiyom yesin diye.
Len benden baskasiyla ozelden falan konusamazsin sen.olay cikarttirma bana. Yikarim ulen buralarinaneelimoonn daha aklıma soru gelirse sorarım sonra şimdi çekirdeğin bitti ama ozelden zorunda bir daha zeymur gibi işgüzara malzeme olmayim
Sende ona vur:)Bende karşıdan tırnak sürteyim
Ben bilmiyorum ama bide bana anlatsinBenim.onunkilerin çoğunu biliyom artık o bende merak uyandirmiyor
Efendiler gotursun seni
Kiskandin miLen benden baskasiyla ozelden falan konusamazsin sen.olay cikarttirma bana. Yikarim ulen buralari
Ben herkezini merak ediyom be.hıhhhBen bilmiyorum ama bide bana anlatsinama ben senin kadar merakli degilim sen ilk sirayi aliyon merakta
Daha ne soracan la seceremizi doktunde yeter artik sira zey-mur da bide ona sorak
Abla cok kotusunSende ona vur:)Bende karşıdan tırnak sürteyim
YokKiskandin mi
Ben ablamin bitanesiyim kiskananlar catlasinAbla cok kotusun
Tabi tabi
Len sende bi karar ver valla yicen simdi zumzuguBen ablamin bitanesiyim kiskananlar catlasin
Sen bana inanmiyomusunTabi tabi