- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.261
Iyim bidenem sen nasilsin ozledim senitatil oldu he kolej kendine zaman ayir o zaman guzel degerlendir canim:)Yolunda canm.. sende iyimisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyim bidenem sen nasilsin ozledim senitatil oldu he kolej kendine zaman ayir o zaman guzel degerlendir canim:)Yolunda canm.. sende iyimisin
Niye ki ?bizim millet geneli oyle soguk durur ama sicakkanliyizdir:))ne kadar zamandir ordasin?Maraşlı olduğunuza şaşırdım valla. K.bakmayın. Sıcak kanlısınız baya :)
Bende ozledim evet canm tatil misafirlerim gelio bol bol..Iyim bidenem sen nasilsin ozledim senitatil oldu he kolej kendine zaman ayir o zaman guzel degerlendir canim:)
Aynen öyle çok soğuklar maalesef.. :/ 2 sene oldu kardeş. Sen gurbettemısın maraşlısın ve maraşta mısın anlamadım. Öyleyse bu topikte ne işin varr :)))Niye ki ?bizim millet geneli oyle soguk durur ama sicakkanliyizdir:))ne kadar zamandir ordasin?
Günaydın, valla doğru söylüyorsun canım, ne gece yatmayi biliyorum nede sabah kalkmayi, bir düzen lazım benim hayatagünaydın kızçeler gece yatmak bilmiyonuz sabah kalkmak hadi halaya tey tey teyyy lililililiiiiiiii hadi naneelimoonn @reyhanpekmezci
Gunaydin tadlumm ben erkenciyim anam buraya gelene kadar nelerden geciyorum ohoohaydeee hooppp tilililili tavuklari pisirmisemm haciyi da carsiya gondermisemmaheyyynasilsin kuzumgünaydın kızçeler gece yatmak bilmiyonuz sabah kalkmak hadi halaya tey tey teyyy lililililiiiiiiii hadi naneelimoonn @reyhanpekmezci
Anacim ben gurbetin gobeyindeyim fransadayim:)hem niyeki marasli olan topige giremezmi yaanii yasakmi varrvarda bn niye bilmiyimyasaklar delmek icindir hemAynen öyle çok soğuklar maalesef.. :/ 2 sene oldu kardeş. Sen gurbettemısın maraşlısın ve maraşta mısın anlamadım. Öyleyse bu topikte ne işin varr :)))
Yeni bir is yeni bir askyine gulecek bi neden lazimmyandannn oh ohhGünaydın, valla doğru söylüyorsun canım, ne gece yatmayi biliyorum nede sabah kalkmayi, bir düzen lazım benim hayata
Kızzz yasak olduğundan değil. Ufacık esprixs benimksiiiii :/ hani maraşlısın ve maraşta yaşıyorsun sandım. Nerdensin diye sorduğumda Maraş merkezzz dedin ya. Ay anlaşamıyoruz biz senleeAnacim ben gurbetin gobeyindeyim fransadayim:)hem niyeki marasli olan topige giremezmi yaanii yasakmi varrvarda bn niye bilmiyimyasaklar delmek icindir hem
Valla yeni bir iş alabilirim :) yeni bir aşk ondan emşn deilim, odunum görsün artık yeter, gülecek çoook nedenlere ihtiyacımız var :)Yeni bir is yeni bir askyine gulecek bi neden lazimmyandannn oh ohh
hey allahim aynen oyle valla sen diyon beyaz ben diyom karamarasliyim ama fransdyim 12 senedir tatile geliyom ancak..bende saka yaptim zaten anam niye yasak olsunhaa gayret anlasacazKızzz yasak olduğundan değil. Ufacık esprixs benimksiiiii :/ hani maraşlısın ve maraşta yaşıyorsun sandım. Nerdensin diye sorduğumda Maraş merkezzz dedin ya. Ay anlaşamıyoruz biz senlee
:)))))))) Vaay 12 sene he. Dile kolay. MaşaALLAH sana.. Asıl gurbet ELLER Orası.. Burası gene vatanımdan bir parça.. Bana hiçbir yönden Bursayı hatırlatmasa da. Olsun en azından vatanım dıyorum.. Sen oraya mı evlendin,iş güçten dolayımı oradasın ?hey allahim aynen oyle valla sen diyon beyaz ben diyom karamarasliyim ama fransdyim 12 senedir tatile geliyom ancak..bende saka yaptim zaten anam niye yasak olsunhaa gayret anlasacaz
Oyle valla kiymetini bil:)he canim ben buraya evlendim geldim..:)))))))) Vaay 12 sene he. Dile kolay. MaşaALLAH sana.. Asıl gurbet ELLER Orası.. Burası gene vatanımdan bir parça.. Bana hiçbir yönden Bursayı hatırlatmasa da. Olsun en azından vatanım dıyorum.. Sen oraya mı evlendin,iş güçten dolayımı oradasın ?
Eşin oralımı yoksa. Neyse canım çok özel sorular sorup,senı sıkıştırmayayım :)Oyle valla kiymetini bil:)he canim ben buraya evlendim geldim..
Ben seni opiim sen bana vur
O tokat bebeğinin çıkmayan kakasinaydi psikolojim çok bozuk dünden beri agliyor yazamıyorum diye.moraljm bozuk nerdesin sen