- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.221
Ben akşam yediden sonra düşük pille calisiyorumIste sorun orda. Bitek gece cocuklari uyutunca firsatim oluyo. Ondada canim cikmis oldugundan halim olmuyo
Benim dusuk pil moduna gecmem cok zor. Oglum sagolsun kizi emzirirken hop hop yapalin diye bacagima yapisiyo. Dusuk pille calis calisabilirsenBen akşam yediden sonra düşük pille calisiyorum
Yoo bana gayet normal geldin niyeki acepmanda yuva yapmis sogut daalliiinaaa amaann ammmaannn yavrusunu sinek kapmiss goordunmuuu amanin yandimm tiridine tirindine tirdinee bandimmm bedavami sandin para virip aldimmm ohh ohh yandannn ben kafayi syirdim herall
Yoo bana gayet normal geldin niyeki acep
Kendim calip kendim oynuyomYoo bana gayet normal geldin niyeki acep
Allah kecilerini daim etsinKendim calip kendim oynuyomhep boyleyim varyaa evin icinde hem soyler hem oynarim benimki de der aha sana gene geldiler hic gitmiyolarki habari yok
Cok sukur iyilik senden ne haber?
Hee aminn kuzum cumlemizinAllah kecilerini daim etsin
Benden de iydir nasıl Fransada havalarCok sukur iyilik senden ne haber?
Gunesli bugun cok sukur ee senin oaralarda nasil bacumBenden de iydir nasıl Fransada havalar
Vee aleykum selamm gozum hosgeldinsELAMUN aLEYKUM Kızanlar,gurbet ellerden ..
Sende mi koptun mazef
En son konuşmana yakın yerden. K.maraştan geliyokVee aleykum selamm gozum hosgeldinnerelerden geliyon de hele:)
Vayy hemserimmEn son konuşmana yakın yerden. K.maraştan geliyokama aslen Bursalıyım
Bursa antalyayami yakinVayy hemserimmokadar ip ucu verdim bitanesi bilemedi topragim nassin
En son adana demistim la ben sen antalyadami kaldinBursa antalyayami yakin