- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.241
Aslen bursa heeneyse yinede topragimdan geliyosun bacimEn son konuşmana yakın yerden. K.maraştan geliyok ama aslen Bursalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslen bursa heeneyse yinede topragimdan geliyosun bacimEn son konuşmana yakın yerden. K.maraştan geliyok ama aslen Bursalıyım
Anam adanami. Adanalimisin senEn son adana demistim la ben sen antalyadami kaldin
Sorma yav 2gundur yok ortalarda
Eveeet :) Siz ?Aslen bursa heeneyse yinede topragimdan geliyosun bacim
Önceki sayfaları okumadım valla bilmiyorum o yüzden ne konuşuldu. :)Vayy hemserimmokadar ip ucu verdim bitanesi bilemeditopragim nassin
Kiz sen simdi aslen bursa ama k.marasta oturuyosun ya iste bende k.marasliyim oyuzden topragim didim sanaonceden de bu muhabbet gectiydi aramizda kizlarla ben tahmin edin bakalim dedim,onlarda sehir sayiyodu en son adanada kalmistik onu diyomsende oyle deyince konustuklarimiza baktin sandimÖnceki sayfaları okumadım valla bilmiyorum o yüzden ne konuşuldu. :)
Adanali degilim kiz yakinim anlaminda soylemistim en son k.marasliyim ben sen nerelisin kuzumK8m nereli simdi ya
Sen bana dedin ya 'Söyle Hele ' diye. Burda da öyle Heleli meleli konuşuluyor. Bende en son konnuştuğun yerdenim K.maraş dedim. Toprğım değince bende seni bursalı sandıydım beaa,amaaaan.. :)))Kiz sen simdi aslen bursa ama k.marasta oturuyosun ya iste bende k.marasliyim oyuzden topragim didim sanaonceden de bu muhabbet gectiydi aramizda kizlarla ben tahmin edin bakalim dedim,onlarda sehir sayiyodu en son adanada kalmistik onu diyomsende oyle deyince konustuklarimiza baktin sandim
Anaa hatlar karismis deseneee sonucta nereli oldugumu bitek sen bildin tesadufe bak bursali gelinimiz var ne guzel neresinden 46 nin ?ben merkezSen bana dedin ya 'Söyle Hele ' diye. Burda da öyle Heleli meleli konuşuluyor. Bende en son konnuştuğun yerdenim K.maraş dedim. Toprğım değince bende seni bursalı sandıydım beaa,amaaaan.. :)))
Bende seni hemserim sandiydimneyseki anlasabildik ortalik baya bi karismistiSen bana dedin ya 'Söyle Hele ' diye. Burda da öyle Heleli meleli konuşuluyor. Bende en son konnuştuğun yerdenim K.maraş dedim. Toprğım değince bende seni bursalı sandıydım beaa,amaaaan.. :)))
Ben ilçesindeym . 1 saatlikAnaa hatlar karismis deseneee sonucta nereli oldugumu bitek sen bildin tesadufe bak bursali gelinimiz var ne guzel neresinden 46 nin ?ben merkez
Maraşlı olduğunuza şaşırdım valla. K.bakmayın. Sıcak kanlısınız baya :)Bende seni hemserim sandiydimneyseki anlasabildik ortalik baya bi karismisti
Hayırlısı olsun canım...naneelimoonn @reyhanpekmezci geldim gülüm ne yapayım kızlar ya giremiyorum hayatımda gelişmeler var koca buldum sonunda evde kalmıycam artık ama öküzü değil oda sevgili yapmış neyse zaten kendime öküz buldum artık onla kikirdiycem
Niye yolunda gitmemesini gerekiyorduHayirli aksamlar canlarim hersey yolundami
Ablamın telefonda ufak bir sıkıntı var, onu düzeltmeye çalışıyor onun için öyle yazmıştır :)Niye yolunda gitmemesini gerekiyordu
Yolunda canm.. sende iyimisinHayirli aksamlar canlarim hersey yolundami
Ufak bi skinti yasadimda ondan sordum acaba site geneli de yasadimi diye sordum :)girerken bi problem oldu da giderdim bakalimNiye yolunda gitmemesini gerekiyordu