- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.941
merhaba arkadaşlar nasılsınız benim de sınav bitti:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo kuzumm hosgeldin:)merhaba arkadaşlar nasılsınız benim de sınav bitti:)
Almanya'mi?vardir mutlaka takil senben fransamemnun oldum:)Karlsruheden oman varmiiiii
Bende memnun oldumm :) evet almanyaAlmanya'mi?vardir mutlaka takil senben fransamemnun oldum:)
Ne var ne yok alamanyalarda?burasi yaniyor kavruluyoruz,orda havalar nasilBende memnun oldumm :) evet almanya
Aynen öyle ya bu ne havaaaa ... denizde yokki atlasak serinlesekNe var ne yok alamanyalarda?burasi yaniyor kavruluyoruz,orda havalar nasil
Bizde deniz varda ne oluyor sanki,anlik serinliyosun sonra yine ayniamaAynen öyle ya bu ne havaaaa ... denizde yokki atlasak serinlesek
amin canım şimdi gelecek kadrolar ve puan önemli bakalımOoo kuzumm hosgeldin:)
Ne guzel sevindim adina canim allah gonlune gore versin
iyiyim kuzum ya sınavdan kurtuldum buralardayım sen nasılsın senin derslerin sonuçları nasıl geldi?
Hadi bakalim hayirlisi canimamin canım şimdi gelecek kadrolar ve puan önemli bakalım
He yaa sahap cikayim dedim topikime,acildik ufaktan bakalim
Almanyadan selamlar:))))Karlsruheden oman varmiiiii
Hosgeldiniznasilsiniz?Almanyadan selamlar:))))
Hee hasetli olduk simdiyabancimisin ayol? kirmizi hali da doseteyim istersenHee hasetli nane beni niye cagurmadin :)
Bende size gurbetci kaldim turkeylerdrn :) bebis iyi ya dogurmak icin gun sayiyorum artik :)Hee hasetli olduk simdiyabancimisin ayol? kirmizi hali da doseteyim istersen
Ne habersin bakim?bebis nasil kiz
Yok kiz seninki de gurbetmi?biz turkiye'ye hasretiz anacim sanslisin senBende size gurbetci kaldim turkeylerdrn :) bebis iyi ya dogurmak icin gun sayiyorum artik :)