- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.961
Cikin cikin gelin alz kaldi insallah nanemmmmYok kiz seninki de gurbetmi?biz turkiye'ye hasretiz anacim sanslisin sen
Ayy o son ay hic gecmez varya allah yardimcin olsun kuzumm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cikin cikin gelin alz kaldi insallah nanemmmmYok kiz seninki de gurbetmi?biz turkiye'ye hasretiz anacim sanslisin sen
Ayy o son ay hic gecmez varya allah yardimcin olsun kuzumm..
Ahh be kuzum biz bu sene buraliyikburda tatile gidecez bir 10 gun kadar sehir disina bunada sukurCikin cikin gelin alz kaldi insallah nanemmmm
Haklisiniz valla sizinki gurbet otesi baska ulke ama insanin doydugu yer memleketi oluyor :) gelecek teyzosu yazarim sizeAhh be kuzum biz bu sene buraliyikburda tatile gidecez bir 10 gun kadar sehir disina bunada sukur
Malum kalabalik aile olunca hersene gidilmiyor turkiye'ye biletler cok pahali yazin..
ayyy yerim onu bengelsin artik hayirlisiyla yaa
Hosbuldum iyim siz nasilsiniz:)Hosgeldiniznasilsiniz?
Oyle valla:)dogdugun degil doyduyun yerdir memeleket dememisler bosuna he:))Haklisiniz valla sizinki gurbet otesi baska ulke ama insanin doydugu yer memleketi oluyor :) gelecek teyzosu yazarim size
Cok tsk ederim iyiyim cok sukurHosbuldum iyim siz nasilsiniz:)
Amin saol bebisim nasip olursa Yusuf poyraz olacakOyle valla:)dogdugun degil doyduyun yerdir memeleket dememisler bosuna he:))
Teyzosun paşasi o kizz dislerimi sıkıyorum valla yazarkenbayiliyorum bebislere hele o kokulari yokmu aman yarabbim mis misrabbim.saglikla.kucagina almayi nasip etsin gulum
Isim dusundunuzmu?
Freudenstadt sehrindenim. Evliyim 1.5 yıldır cocuk yok insallah en kisa zamanda olur:))Cok tsk ederim iyiyim cok sukur
Neresi almanya'nin?
Evli?bekar?cocuk amma siraladim
Masallah ne guzel isim:)ismiyle saglikli uzun omurler versin rabbim:)Amin saol bebisim nasip olursa Yusuf poyraz olacak
Turkler cokmu orada?gerci heryerdeler:))Freudenstadt sehrindenim. Evliyim 1.5 yıldır cocuk yok insallah en kisa zamanda olur:))
Amin saol cinim ❤❤❤❤Masallah ne guzel isim:)ismiyle saglikli uzun omurler versin rabbim:)
Amin hepimizi insallah) vardir dedigin gibi biz her yerdeyiz:)) ama ben yeni odugum icin pek kimseyi tanimiyorumTurkler cokmu orada?gerci heryerdeler:))
Allah huzurunuzu daim etsin insallah bebislede taclandirsin:)
Aynen:)Amin hepimizi insallah) vardir dedigin gibi biz her yerdeyiz:)) ama ben yeni odugum icin pek kimseyi tanimiyorum
Kusura bakmayın cevap geciktiği için net biraz sıkıntılıydıOoo sizin cok yeniymis canim:)
Allah bagislasin,benimde 4 cocugum var nerdeyse 16 yil oldu fransa'dayim,sizde zamanla alisirsiniz gurbete aileden bir kez ayrildinmi heryer gurbet aslinda..rabbim saglik sihhat huzur versin:)
Freude stadti biliyorum horb tatafinda demi?Amin hepimizi insallah) vardir dedigin gibi biz her yerdeyiz:)) ama ben yeni odugum icin pek kimseyi tanimiyorum
Aynen horb a yakin :) Siz nerde oturuyorsunuz?Freude stadti biliyorum horb tatafinda demi?