- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.981
Ben karlsruhede oturuyorum ama önceden villingen-schwenningen‘de yasadim. Buraya gelin olarak geldim :))Aynen horb a yakin :) Siz nerde oturuyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben karlsruhede oturuyorum ama önceden villingen-schwenningen‘de yasadim. Buraya gelin olarak geldim :))Aynen horb a yakin :) Siz nerde oturuyorsunuz?
Ne guzel :) Karlsruhe ye 1 kere gelmstim kuzenim orda oturuyo:)Ben karlsruhede oturuyorum ama önceden villingen-schwenningen‘de yasadim. Buraya gelin olarak geldim :))
Gunaydinn :)Günaydin gurbetci arkadaslarimm
Benide araniza alirmisinizGunaydinn :)
Tabikii :) hosgeldiniz nerden katılıyorsunuz:)))Benide araniza alirmisiniz
Aaa evet buralar cok güzel:) ama schwarzwald daha güzelNe guzel :) Karlsruhe ye 1 kere gelmstim kuzenim orda oturuyo:)
Ben köln'e yakin gummersbach dan katiliyorum cnm :)Tabikii :) hosgeldiniz nerden katılıyorsunuz:)))
Ya evet gercekten guzel ben 1.5 yıldır burda yasiyrum ama begendm kucuk sirin bi yer ozelikle yazin guzel :)))Aaa evet buralar cok güzel:) ama schwarzwald daha güzel
Bende 1.5 yıldır evliyim bendede suanlik cocuk yok :)Ben köln'e yakin gummersbach dan katiliyorum cnm :)
29 yasimdayim, bir bucuk yil evliyim cocuk yok
Sen nerede yasiyorsun ? Cocuk düsünüyormusunuz? Gelin mi gittin yoksa orada dogup büyümemisin? Aaayyy bi sürü soru sordum tanismak amacliBende 1.5 yıldır evliyim bendede suanlik cocuk yok :)
Iyi yaptin:) Freudenstadt ta oturyorm bende. Turkiyeden gelin geldim buraya .Evlenince geldik iste gurbet ellere buralara alışmaya calisiyorum :) çocuk uzun zamandr düşünüyorum ama daha olmadi kısmet olur inşallahSen nerede yasiyorsun ? Cocuk düsünüyormusunuz? Gelin mi gittin yoksa orada dogup büyümemisin? Aaayyy bi sürü soru sordum tanismak amacli
Kisida güzel ama :) almanyanin hic bir yerindw bu kadar kar göremezsin kisin :)Ya evet gercekten guzel ben 1.5 yıldır burda yasiyrum ama begendm kucuk sirin bi yer ozelikle yazin guzel :)))
Sana da hosgeldin diyim ozaman insallah zamanla alisirsin. Kolay degil bilmedigin yere gelin gitmek.. cocuk kismet cnm insallah tez zamanda bir bebisiniz olurIyi yaptin:) Freudenstadt ta oturyorm bende. Turkiyeden gelin geldim buraya .Evlenince geldik iste gurbet ellere buralara alışmaya calisiyorum :) çocuk uzun zamandr düşünüyorum ama daha olmadi kısmet olur inşallah
Evet kesinlikle goremem :) 2 kışı burda gecirdim cok soguk ve aşırı kar yagiyo nerdeyse ilkbahara kadar yerde kaliyo ya karlar :))Kisida güzel ama :) almanyanin hic bir yerindw bu kadar kar göremezsin kisin :)
Hosbuldum :) sen dogma büyüme buralimisin.Sana da hosgeldin diyim ozaman insallah zamanla alisirsin. Kolay degil bilmedigin yere gelin gitmek.. cocuk kismet cnm insallah tez zamanda bir bebisiniz olur
Evet cnm :)Hosbuldum :) sen dogma büyüme buralimisin.
Yaa ne guzel :)Evet cnm :)
Kiz sen nerelerdesinbir kanadaliya selam veriyosun hayirdir?tavuguna kis mi dedik@kanadali35 yapan kiz
Hosgeldin aramiza canimBen köln'e yakin gummersbach dan katiliyorum cnm :)
29 yasimdayim, bir bucuk yil evliyim cocuk yok