- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.901
Anladınız siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladınız siz
gelince mesaj atAnladınız siz
naneelimoonn bak burda kim varMerhaba gurbet kuşları nasilsıniz?
Uzun zamandır girmiyordum siteye. Sizleri merak ettim insallah hepiniz iyisinizdir.
Aaa koreenaneelimoonn bak burda kim var
Sendemi kayiplara karistin kizMerhaba gurbet kuşları nasilsıniz?
Uzun zamandır girmiyordum siteye. Sizleri merak ettim insallah hepiniz iyisinizdir.
AnladikAnladınız siz
Iyidir cok sukur sagolIyidir nane senden?
Oooo kimleri goruyorum:)Buraya gelmeyeli cok oldu gurbet kuslari nasilsiniz :)
Sukur iyiyim siz nasilsini gurbet kuslarim keyfiniz nasil naneee hanimOooo kimleri goruyorum:)
Hosgeldin tatlim nasilsin iyimisin gorusmeyeli
Cok sukur tatlim iyiyim:)Sukur iyiyim siz nasilsini gurbet kuslarim keyfiniz nasil naneee hanim
nick degismis taniyamadim naber gurbet kuşu :)))Oooo buralari baya bir boslamisiz yaa
Merhaba canlar nerelerdesiniz huuu
Hosgeldin canim:)nick degismis taniyamadim naber gurbet kuşu :)))
ay canım vermem mi aslında yazacaktım panik atağım yetmez miş gibi bir de griple uğraşıyprum ter atıyorum oturduğum yerde...aaynaa kizzz niye bir selam vermiyosun bakim? begenipte kacmak neymis
Nasilsin kuzum neler yapiyosun?
Cok gecmis olsun kuzum dikkat et kendine,iyiyim cok sukur canim ne olsun dunya telasi iste ugrasiyoruz valla,basarilar dilerim sinavlarin icin allah yardimcin olsun kuzumay canım vermem mi aslında yazacaktım panik atağım yetmez miş gibi bir de griple uğraşıyprum ter atıyorum oturduğum yerde...
sınava da bi ay kaldı kafam allak bullak sen neler yapıyprsun canım sohbetlerimizi özledim
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ..Cok gecmis olsun kuzum dikkat et kendine,iyiyim cok sukur canim ne olsun dunya telasi iste ugrasiyoruz valla,basarilar dilerim sinavlarin icin allah yardimcin olsun kuzum
Bende cok ozledim valla
Korkma canim kotuyu cekme hayirlisi olsun insallahALLAH RAZI OLSUN CANIM ..
inşallah başarılı olurum korkuyorum sınavdan çok