GURBETCiLER DURAGI:)

Uzun süreli gitme buralardan aablam, vallahi özleniyorsun
Cok tsk ederim kuzum bende sizleri cok ozledim:)
Cok fazla zamanim olmuyor canim ya,evdi cocuklardi onlarin sorunlari,okullari bide bir donem staj durumum vardi 2 aylik staj yaptim bir anaokulunda cok sukur kesinlesti bu ay eylulde calismaya basliyorum allah nasip ederse,boyle valla vakit buldukca girmeye calisiyorum kuzum:)
Sen neler yaptin peki gorusmeyeli?

Cok tsk ederim kuzum bende sizleri cok ozledim:)
Cok fazla zamanim olmuyor canim ya,evdi cocuklardi onlarin sorunlari,okullari bide bir donem staj durumum vardi 2 aylik staj yaptim bir anaokulunda cok sukur kesinlesti bu ay eylulde calismaya basliyorum allah nasip ederse,boyle valla vakit buldukca girmeye calisiyorum kuzum:)
Sen neler yaptin peki gorusmeyeli?
Ayyy çok mutlu oldum :) Rabbim hayırlı mutlu kazançlar güzellikler ile dolu unutulmaz zamanlar yaşatsın :)

naneelimoonn naneelimoonn kız napiyon. Rüyamda biri bana dediki sana Fransa'dan ev vericem bı tane dedi. Bende firansaya gittim.perdesiz bir odada kalıyordum sonra otobüse binip duzceye gittim. Hayır olur insallah

naneelimoonn naneelimoonn kız napiyon. Rüyamda biri bana dediki sana Fransa'dan ev vericem bı tane dedi. Bende firansaya gittim.perdesiz bir odada kalıyordum sonra otobüse binip duzceye gittim. Hayır olur insallah
Ooo kimleri goruyorum:))
Iyiyim canim ya ne olsun ugrasiyorum ev,cocuklar hayat telasi iste..
Hayir olsun insallah yaa yurt disinami aciliyon yoksa:KK53:o sinirlar sana dar yavrucum kismetinmi cikacak acaba:halay:
Saka bi yana:)senin prenses nasil sen nasilsin nasil gidiyor?

Ooo kimleri goruyorum:))
Iyiyim canim ya ne olsun ugrasiyorum ev,cocuklar hayat telasi iste..
Hayir olsun insallah yaa yurt disinami aciliyon yoksa:KK53:o sinirlar sana dar yavrucum kismetinmi cikacak acaba:halay:
Saka bi yana:)senin prenses nasil sen nasilsin nasil gidiyor?
Tuhh bende naneli bana koca bulduda malummu oldu demistim:KK53::KK70:
Kız napsin hala ömrümü yemekle meşgul.iyi kendi halinde takılıyor bende eidare ediyorum bakalım.

Tuhh bende naneli bana koca bulduda malummu oldu demistim:KK53::KK70:
Kız napsin hala ömrümü yemekle meşgul.iyi kendi halinde takılıyor bende eidare ediyorum bakalım.
Heee yaa aptala malum olur:-)kizz sanki sagim solum koca adayi nerden bulayim:KK53:kendime zor bulmusum zaten:KK70:
Op yerime prensesi:KK15:
Ee seninkiyle araniz nasil bakalim odunluga devammi yine?

Ev hanımıyım 2 oğlum var
10 gündür burdayız alışmaya çalışıyoruz :)

Siz ne zamandır fransadasınız?
Ooo sizin cok yeniymis canim:)
Allah bagislasin,benimde 4 cocugum var nerdeyse 16 yil oldu fransa'dayim,sizde zamanla alisirsiniz gurbete aileden bir kez ayrildinmi heryer gurbet aslinda..rabbim saglik sihhat huzur versin:)

X