- 16 Temmuz 2011
- 909
- 443
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.921
Ablaların en güzeli naneelimoonn hoşgeldin :) valla gönlüm şenlendii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy bitaneside burdaymishosbulduk tatlim sende hosgeldinAblaların en güzeli naneelimoonn hoşgeldin :) valla gönlüm şenlendii
Hemde ne hoş buldum :) İyiyim şükür ablam, sen nasılsın ?Oyyy bitaneside burdaymishosbulduk tatlim sende hosgeldin
Neler yapiyosun bakalim gorusmeyeli nasilsin guzellik?
Allah iyiligini daim etsin kuzum:)Hemde ne hoş buldum :) İyiyim şükür ablam, sen nasılsın ?
Uzun süreli gitme buralardan aablam, vallahi özleniyorsunAllah iyiligini daim etsin kuzum:)
Bende iyiyim cok sukur coluk cocuk ugrasiyorum tatlim
Cok tsk ederim kuzum bende sizleri cok ozledim:)Uzun süreli gitme buralardan aablam, vallahi özleniyorsun
Ayyy çok mutlu oldum :) Rabbim hayırlı mutlu kazançlar güzellikler ile dolu unutulmaz zamanlar yaşatsın :)Cok tsk ederim kuzum bende sizleri cok ozledim:)
Cok fazla zamanim olmuyor canim ya,evdi cocuklardi onlarin sorunlari,okullari bide bir donem staj durumum vardi 2 aylik staj yaptim bir anaokulunda cok sukur kesinlesti bu ay eylulde calismaya basliyorum allah nasip ederse,boyle valla vakit buldukca girmeye calisiyorum kuzum:)
Sen neler yaptin peki gorusmeyeli?
Amiinn tatlim benim cumlemize insallah:)Ayyy çok mutlu oldum :) Rabbim hayırlı mutlu kazançlar güzellikler ile dolu unutulmaz zamanlar yaşatsın :)
Ooo kimleri goruyorum:))naneelimoonn kız napiyon. Rüyamda biri bana dediki sana Fransa'dan ev vericem bı tane dedi. Bende firansaya gittim.perdesiz bir odada kalıyordum sonra otobüse binip duzceye gittim. Hayır olur insallah
Tuhh bende naneli bana koca bulduda malummu oldu demistimOoo kimleri goruyorum:))
Iyiyim canim ya ne olsun ugrasiyorum ev,cocuklar hayat telasi iste..
Hayir olsun insallah yaa yurt disinami aciliyon yoksao sinirlar sana dar yavrucum kismetinmi cikacak acaba
Saka bi yana:)senin prenses nasil sen nasilsin nasil gidiyor?
Heee yaa aptala malum olurkizz sanki sagim solum koca adayi nerden bulayimkendime zor bulmusum zatenTuhh bende naneli bana koca bulduda malummu oldu demistim
Kız napsin hala ömrümü yemekle meşgul.iyi kendi halinde takılıyor bende eidare ediyorum bakalım.
Aaaa denasss, kıs Naber? ?nick degismis taniyamadim naber gurbet kuşu :)))
iyiyim canim senden naber :))Aaaa denasss, kıs Naber? ?
Sağol canım, iyiyim bende. Aynı tas aynı hamam ,iyiyim canim senden naber :))
Selamlar gunaydinlarRusya kazan’dan Herkese selam
Ooo sizin cok yeniymis canim:)Ev hanımıyım 2 oğlum var
10 gündür burdayız alışmaya çalışıyoruz :)
Siz ne zamandır fransadasınız?