GURBETCiLER DURAGI:)

Zor valla isin ya insallah buyusunde unutursun va hatta ararsin bu gunlerini:))
Hatunn manyakk:KK70:kiz bu benim 2.evliligim olmasaydi hayatta yapmazdim 2 de kalirdim valla parasinda degilim :KK24:
Yavrucum o 4 veledin bana verdigi zahmeti hangi para karsilar allahina sen:KK53:hic barim cocuk basina 200 verelerdi datlu para yerdik he:KK48:

Az çok kızım Türkiye'de onuda vermiyorlar.bulcanmi bana Fransız koca:deli:
siz neyin peşindesiniz :KK53:

Belçika işte aynen tarif ettiğin gibi, heryeri nerdeyse hep öyle, ama vatandaşına daha iyi bakıyor. Hollanda ya girdiğin an farkı görebiliyorsunuz, İstanbul ile kıyas edilmez ama düzgündür. Canım keşke inburgering'dekine diğer programı istediğini söyleseydin? Yavaş yavaş (ki 5 ay çok değil ki) öğrenmek daha iyi sanki. Eşin biliyormu bari flamanca?
Eşimde dil bilmiyor malesef ama tır şoförü olduğu için aranan bir mesleği var ve dil bilmeden işe girdi.Buraya gelişimizin 4. Ayı doluyor..kurs iki gün sonra bitiyor.Kimsemiz yok burda başımızın çaresine bakıyoruz bir şekilde.Benim İstanbula dönesim var ama çocuğum için burda kalmam lazım zorluklara katlanacağız artık.

Eşimde dil bilmiyor malesef ama tır şoförü olduğu için aranan bir mesleği var ve dil bilmeden işe girdi.Buraya gelişimizin 4. Ayı doluyor..kurs iki gün sonra bitiyor.Kimsemiz yok burda başımızın çaresine bakıyoruz bir şekilde.Benim İstanbula dönesim var ama çocuğum için burda kalmam lazım zorluklara katlanacağız artık.
Okula başladımı çocuğunuz? Kaç yaşında? Alistiginizda daha çekilir hal alır, üzülmeyın. TurK komşularınız varmı?

kızlar merhaba..
aşılamaya başlandı tedavim iğneler başlanıyor pazartesi de kontrolüm var dualarınızı eksik etmeyin

buranın neden tadı tuzu kalmadı yaaa ne kadar hareketliydik ya ben bu sıralar kendimde değilim de malum bekleme süreci oluncs

X