- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naber kız. Senin kızin iki yaşı kutlu olsun. Allah sağlıklı ömür versin. Bu saatten sonrada sana bol bol sabır versin
Sagol teyzos,amin diyeyim ,memeyu birakti benimki ,oglende uyumuyo artiknaber kız. Senin kızin iki yaşı kutlu olsun. Allah sağlıklı ömür versin. Bu saatten sonrada sana bol bol sabır versin
Israr et meme bırakınca ilk bir iki hafta öyle yapıyorlar sonra duzeliyorlarSagol teyzos,amin diyeyim ,memeyu birakti benimki ,oglende uyumuyo artik
Ben burdayım asıl sen nerdesinDisipline Girmis BirKadin nerdesin kız
Sen artık beni sevmiyorsunBen burdayım asıl sen nerdesin
Onu nereden çıkardınSen artık beni sevmiyorsun
Kız bir çağırdım seslendim sana hiç cevap vermedin. Üç dört gün sonra gene çağırdım iki gün sonra lütfedip cevap yazdın daha ne yapayım benOnu nereden çıkardın
Neden gelmiyorsun ben tesadüfen görüyorum mesajları
Yavru ben bir ara pek uğramıyordum, o zamanlara denk geldin herhalde. Etiketlerin arasında görmemiş olabilirim. Dedim ya tesadüf gördüm. Napıyosun nasılsınKız bir çağırdım seslendim sana hiç cevap vermedin. Üç dört gün sonra gene çağırdım iki gün sonra lütfedip cevap yazdın daha ne yapayım ben
İyiyim canım. Havalar soğudu evde pinekliyoz işte sen napıyorsun nasilsinYavru ben bir ara pek uğramıyordum, o zamanlara denk geldin herhalde. Etiketlerin arasında görmemiş olabilirim. Dedim ya tesadüf gördüm. Napıyosun nasılsın
Ben de aynı, totomuz donuyorİyiyim canım. Havalar soğudu evde pinekliyoz işte sen napıyorsun nasilsin
Sana mesaj cakamiyorum benBen de aynı, totomuz donuyor
Kızçe nasıl, sağlığınız sıhhatiniz iyi mi?
Gelince bana bir mesaj çak
Beni izlemiyordun demekSana mesaj cakamiyorum ben
Beni izlemiyordun demek
Ben gizli gizli izliyordumBeni izlemiyordun demek
Kimse gelmiyor artık canımKizlar nasilsiniz kanadali35 naneelimoonn Disipline Girmis BirKadin Mazef @Kore-Manya lingen etiketlere devam edecem hepsi birden olmuyor :) kisaca hrpiniz nssilsiniz?