- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.781
Gunaydin:)ay sen bilmiyorsan ben hiç bilemen
Yok kanka nerden bilecem hic bir fikrim yok
Bide bana takiliyodu giderken insan bir haber verir diye:)
Sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin:)ay sen bilmiyorsan ben hiç bilemen
Günaydın kanka, anladım. O seni bekliyordu bence sen geldin emaneti teslim etti gittiGunaydin:)
Yok kanka nerden bilecem hic bir fikrim yok
Bide bana takiliyodu giderken insan bir haber verir diye:)
Sen nasilsin
Nerdesiiiiin
Evde üstümde ne var onuda soyleyimmiNerdesiiiiin
söyleEvde üstümde ne var onuda soyleyimmi
Altimda Paçalı lastikli don üstümde jartiyer
Ahahaahh pek uyumlusun da jartiyer alta giyilmiyor muydu kızAltimda Paçalı lastikli don üstümde jartiyer
Bilmem hiç jartiyerim olmadı attım tutmadı demekkiAhahaahh pek uyumlusun da jartiyer alta giyilmiyor muydu kız
Benimde yokBilmem hiç jartiyerim olmadı attım tutmadı demekki
Ayyh hele sukurr sadic nerdesiinn yahuuinsan bir haber verir ama dimi
kiz seni allah davul.etmesin emiiAltimda Paçalı lastikli don üstümde jartiyer
Alalım.birer taneBenimde yok
Saate dikkat et. Şuanda uyusun diye sallıyorum bacaklarım koptu. Uyusa anında bende uyuyacağım. Arada mesajları okudum ama yazamadım. İyiyim idare ediyorum işlerim vardı buraya bakamadım.ama biseyi merak ediyorum.kiz devlet yardımını çok almak içinmi bir düzine bebe yaptın sen
Zor valla isin ya insallah buyusunde unutursun va hatta ararsin bu gunlerini:))Saate dikkat et. Şuanda uyusun diye sallıyorum bacaklarım koptu. Uyusa anında bende uyuyacağım. Arada mesajları okudum ama yazamadım. İyiyim idare ediyorum işlerim vardı buraya bakamadım.ama biseyi merak ediyorum.kiz devlet yardımını çok almak içinmi bir düzine bebe yaptın sen
Az çok kızım Türkiye'de onuda vermiyorlar.bulcanmi bana Fransız kocaZor valla isin ya insallah buyusunde unutursun va hatta ararsin bu gunlerini:))
Hatunn manyakkkiz bu benim 2.evliligim olmasaydi hayatta yapmazdim 2 de kalirdim valla parasinda degilim
Yavrucum o 4 veledin bana verdigi zahmeti hangi para karsilar allahina senhic barim cocuk basina 200 verelerdi datlu para yerdik he
Hele sen okuzcugu bosada oyle gellayrilda gel ayseeAz çok kızım Türkiye'de onuda vermiyorlar.bulcanmi bana Fransız koca
kendimi garantiye almadan bosanmamHele sen okuzcugu bosada oyle gellayrilda gel aysee