GURBETCiLER DURAGI:)

Gunaydin:)
Yok kanka nerden bilecem hic bir fikrim yok:KK51:
Bide bana takiliyodu giderken insan bir haber verir diye:)
Sen nasilsin:KK66:
Günaydın kanka, anladım. O seni bekliyordu bence sen geldin emaneti teslim etti gitti :KK70:
İyiyim canım , sen nasılsın,nasıl gidiyor?

Mazef Mazef neler yaptin bakalim yavrucum gorusmeyeli:kahve:
Bucur nasil iyimi:emir_bebek:
Saate dikkat et. Şuanda uyusun diye sallıyorum bacaklarım koptu. Uyusa anında bende uyuyacağım. Arada mesajları okudum ama yazamadım. İyiyim idare ediyorum işlerim vardı buraya bakamadım.ama biseyi merak ediyorum.kiz devlet yardımını çok almak içinmi bir düzine bebe yaptın sen:KK70:

Saate dikkat et. Şuanda uyusun diye sallıyorum bacaklarım koptu. Uyusa anında bende uyuyacağım. Arada mesajları okudum ama yazamadım. İyiyim idare ediyorum işlerim vardı buraya bakamadım.ama biseyi merak ediyorum.kiz devlet yardımını çok almak içinmi bir düzine bebe yaptın sen:KK70:
Zor valla isin ya insallah buyusunde unutursun va hatta ararsin bu gunlerini:))
Hatunn manyakk:KK70:kiz bu benim 2.evliligim olmasaydi hayatta yapmazdim 2 de kalirdim valla parasinda degilim :KK24:
Yavrucum o 4 veledin bana verdigi zahmeti hangi para karsilar allahina sen:KK53:hic barim cocuk basina 200 verelerdi datlu para yerdik he:KK48:

Zor valla isin ya insallah buyusunde unutursun va hatta ararsin bu gunlerini:))
Hatunn manyakk:KK70:kiz bu benim 2.evliligim olmasaydi hayatta yapmazdim 2 de kalirdim valla parasinda degilim :KK24:
Yavrucum o 4 veledin bana verdigi zahmeti hangi para karsilar allahina sen:KK53:hic barim cocuk basina 200 verelerdi datlu para yerdik he:KK48:
Az çok kızım Türkiye'de onuda vermiyorlar.bulcanmi bana Fransız koca:deli:

X